Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır canım bu gün coştun sen
sizeydi hepsideeeHayırdır canım bu gün coştun sen
yeğenim canımmmmmmTesekkur ederim cooookkk guzelcanim bidik derken??
yeğenim canımmmmmmişte yakışıklı teyzesi![]()
teşekürler EHH fena değildir teyzesiiiiiYakışıklı kuzuya maşallahhhhhhhhh![]()
çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah devamı da gelir evet 2 tane transfer olduHarika canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah. Değerin çok güzel sana iki tane mi transfer ettiler?
sağol canım inşallah sonu da güzel olurcanımmm hayırlı olsunnnnn gözün aydınnnn
çok sevindimmmmm
teşekkür ederim rabbim inşallah hayırlı sağlıklı nasip eder sonu da hayırlı olur ...rabbim cümlemize yaşatsıntasrukkkkkkk GÖZÜN AYDIN BALIMMMMM
canım çok teşekkür ederim 10 yıldır bekliyordum , inşallah devamı da gelir allah emeklerimizin karşılığını nasip etsin cümlemizeTebrikleeeeeeeeeeeer tatlım...Sana bakmak için girmiştim ki güzel haberi aldım :) Sorunsuz sağlıklı bir hamişlik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun..
Çok sevindim valla arkadaşım, moral oldun bana![]()
amin arkadaşım inşallahcanım tebrik ederim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnteşekkür ederim rabbim inşallah hayırlı sağlıklı nasip eder sonu da hayırlı olur ...rabbim cümlemize yaşatsın
Ama bu cookk tatli bir bidikmisyeğenim canımmmmmmişte yakışıklı teyzesi![]()
Ama bu cookk tatli bir bidikmisMasallah
rabbim en kisa zamanda once sana sonrada hepimize bunun gibi bidiklar nasip etsin insallaahhhh
![]()
Cupcakelove sen hamilemiydin
ben buradayım ama daha yeniyim forumda