• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
[

QUOTE="ayuzlu, post: 36818048, member: 291010"]Sen gayet idealsin canim maşallah:)[/QUOTE]

Zayıf hatunsun kıskandım :KK48:
kızlar teşekürler annem diyorki sen aclıktan öleceksin ye biraz anneme kalsam 100 kilo olmalıyım

yahu kızlar abes olacak ama size özendim bende kilomu yazayım
boy 1,67 kilom 74 poffffffffffffffff şiştim iyice 58 le başlamıştım hamileliğe

yokheee tızımmmmmm sen anne olacaksınnnnn
Ağzınbal yesin :KK51:Emii ya allhım duysun seni inş pıt pıtını görmek naisp olursa oan hepinize dua edecem hep ettiğim gbi :KK68:Bugun kustum hemde sarıydı :confused:Iyyy inş bebişim beni bırakmz :KK23:Allhım hepinizi anne etsin inş

Ağzınbal yesin :KK51:Emii ya allhım duysun seni inş pıt pıtını görmek naisp olursa oan hepinize dua edecem hep ettiğim gbi :KK68:Bugun kustum hemde sarıydı :confused:Iyyy inş bebişim beni bırakmz :KK23:Allhım hepinizi anne etsin inş
bakkk allahın izni ileee bırakmayacak sen o mucizenin kokusunu içine çektiğinde bu zor günleri unutacaksın

b-543000-cicek_resmi.gif
b-543000-cicek_resmi.gif

:KK60:
bakkk allahın izni ileee bırakmayacak sen o mucizenin kokusunu içine çektiğinde bu zor günleri unutacaksın
Aynen kuzum inş onu kucagıma alıp öpüp koklayınca bide onunla uyuyunca :KK28:Ozmn huzr ve mutluluk en iyisi olcak :-)Allhımdan dileğim hepmz anne olalım bi gün ve gülden sultan da yeni topik açsın bize anneleri ve bebekler :KK75:

Aynen kuzum inş onu kucagıma alıp öpüp koklayınca bide onunla uyuyunca :KK28:Ozmn huzr ve mutluluk en iyisi olcak :-)Allhımdan dileğim hepmz anne olalım bi gün ve gülden sultan da yeni topik açsın bize anneleri ve bebekler :KK75:
onu kucağınaalıp öpüp koklayınca onunla uyuyp ENİŞTEYİ DİĞER ODAYA KOVUNCA OHHHHH huzr mutluluk o olacak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hafta sonu kardeşim parke döşetti konuşuyoruz bebeğin yatağını şuraya koysak şunu şöyle yapsak diye damat diyor ki banada salonda yatacak bir yer ayarlayın nasılsa oğlan anasıyla yatacak beni kovacaklar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Çook haklısın cnm güvenmemek lazım bende 4 tane vitamin hapı içiyorum inan korkarak içiyorum bişi olacak diye

vitamin hapından bişey olmaz canım,sonuçta bu devirde doğal beslenemiyoruz.zaten eminim bu kısırlık dedikleri şey de çağımızın doğal olmayan gıdalarından kaynaklı.Bu yüzden vitaminlerin diğer yararlarını da düşünerek iç bence canım.Sadece gebelik değil.bir çoğu kanserden korunmaya bile yarıyor..

bende tavan 58 hiç üstünü görmedim çok şükür :D:D:D:D:D:D:Dbiliyorsunuz 7 defada tüp bebek denedik o_Oo_Oo_Ohatta birisinde 17 kutu ilaç kulanmıştık :KK43::KK43::KK43:

ya bırazda bünye canım.bana hersey yarıyor..
senın adına cok sevındımm fit hatun senıı..

Zayıf hatunsun kıskandım :KK48:

bndee :)

Evt canım rabbimn mucizesi hayırlısı olsun artık yarından sonrası bakalım ne olcak inş pıt pıt görmk nasip olur
ınsallah hersey yolunda gitcek bu sefer bıtanemm
ayy bugun senın adına bıde tasruk adına cok sevındım ya..
ne gusel haberler okudum..

Benim boyum 1.72 kilom 58 , 60 arası gidip geliyor ama şeklim kaçtı alt taraf büyümeye başladı:oops: Bu sabah başladım spora bakalım devamı gelecekmi :KK48:
kızzzzzzzzzzzzzz daha ne ıstıyonn sen..
ben napayım 10 kılo fazlam var ağlamak istiyorummmmmmmmmmmm

ya bırazda bünye canım.bana hersey yarıyor..
senın adına cok sevındımm fit hatun senıı..

bndee :)

ınsallah hersey yolunda gitcek bu sefer bıtanemm
ayy bugun senın adına bıde tasruk adına cok sevındım ya..
ne gusel haberler okudum..

kızzzzzzzzzzzzzz daha ne ıstıyonn sen..
ben napayım 10 kılo fazlam var ağlamak istiyorummmmmmmmmmmm
birazda çok geziyorum yürüyorum

Back
X