2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
anaaa yedim azarı ezikliyoo beniiii
Kaçırmışım dimekki

Topikler haricinde ben kk nın oyun kulubüne takılıyorum ayıptır söylemesi bağımlıyımda

bende :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canlar su infolic i benm dr umda söyledi ama daha deneme asamasındayız istersen kullanabilrsin demişti..
bende başlasammı acaba:44::44:

bende :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

tedavi olmamız lazım o zaman iyiye gitmiyor bu bağımlılık bi tedavide bunun için olalım hatta ben oyuncuların tedavi listeside yapayım kim nerde tedavi oluyor paylaşımlarda bulunalım

Paylaşımın için çok teşekkür ederim. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

ooo sen benden daha maharetli çıktın hem örmüş hatun hemde benden önce giydirme aşamasına geçmiş
cilt için bişiler kullanıyordun dimi onlar yaramışmı yaramamışmı diye baktırcan sanırım merak ediyorum o zamanda demiştim sana fayda ettiyse bende isimlerini alabilirim senden

:DÜN yazmıştım

Kızlaarrrr sizden ricam herkes tedavi öncesinde,tedaviyi beklerken neler yaptığını hangi vitaminler kullandığını hangi kürleri yaptığını bizimle paylaşsın (eşleri içinde yazılacak)...Birbirimize bir faydamız dokunur belki...Tabii kullanılan her neyse ne için kullandığınıda yazarsa sevinirim...

güldencim aslında bunlar burada yazılıp daha sonra bi başlık atında yada ilk sayfada toplansa aralarda kaybolmasa sence nasıl olur canım

DÜN yazmıştım

aaaa çok ayıp dil çıkarma öyle sok o dili içeri bakiimmmm
şekerim ama dün ben fazla aktif olamadım geçmişide okuyamadım ondan şeyedememişimdir...
ben kesinlikle kullan diyorum zararı yokmuş çünkü kilo varsa etkilide olabilir bir kutu al kötü hissedersen kullanmazsın zaten

güldencim aslında bunlar burada yazılıp daha sonra bi başlık atında yada ilk sayfada toplansa aralarda kaybolmasa sence nasıl olur canım

aslında bu ve buna benzer bişiler yapmak aklıma gelmişti hatırlarsan gebelik belirtileri liste topiği falan açmıştım onun gibi işte o zamanlar yapayım dedim sonra vazgeçtim burda bi birikim olsun sonra belkide bir topik açarız canım hatta başka şeylerde düşünüyorum ama ilgilenmek lazım haliyle bakalım bi...

evet canım sende haklısın zor tabii
bende az önce bişey sormustum canım sende bi cevap verirsen sevinirim..
benm dr da inofolicten bahsetmşti yeni yeni kullanılıyo pko da daha sonra sanada başlarız diye bende alıp başlasammı acaba..
bi dr un yazması gerekiyormu yoksa eczaneden kendimiz alabilirmiyiz canım

slm canlar

nasıl gidiyo süreçler bakalım

ben eşime arada keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum canım önceden her gündü sonraları azaltmak gerekiyor diye arada yapıyoruz spermler için benimde triodim biraz yük olduğu için ömür boyu o ilacı kullanmaya mahkumum artık bide folik asid içiyorum

bide eşime g.antepten mesir macunu arı sütü poleni getirtip karıştırdık hergün bi tatlı kaşığı aç karnına yiyor ona yeni başladık sayılır faydasını ilerleyen aylarda görürüz umarım

gördüm şimdi...
bence kullanmalısın doktor değilim tabii tavsiye etmem ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu doktor yazmadan kullananları gördüm kendiliğinden gebe kalan 3 ay kullanılabiliyormuş sende kullan derim...belkide kendiliğinden gelir bebeğin...

monicagaller canım senin yazdıklarını okuyunca aklıma şey geldi bende bahçeciye gidiyorum histereskopi olmaya gitmiştim yanımdaki

bayanada transfer yapılmış hatta almanyadan gelmişler kız yabancıydı tabi aramızda perde var ama konuşulanları duyuyorum

senin yazdıklarının aynısını hemşiresi kıza okumuştu o aklıma geldi

selam canım...
maşallah sen bişeyler yapıyorsun birileride bana kalk gülden bekleme artık bişiler yap dese belki gaza gelicem...
teşekkür ediyorum ayrıca paylaştığın için...

Arkadaşlar ben bu kür olaylarına fazla girmeme taraftarıyım. Herhangi bir bitkiyi - meyveyi vs. abarttığımızda faydasından çok zararı olabiliyor. Ben bu tedaviye başladığımdan beri sabahları bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum, eşime de içiriyorum. Sperm kalitesi için ürolog tavsiye etti bunu. Ben de şifalı bir şey olduğuna inanıyorum çünkü ağzımın içindeki aftları bile çabucak iyileştirdiğini gördüm. Bunun dışında ne kadar istesem de haftada 3 kere balık yeme imkanım olmuyor, omega 3 için geceden bir bardak suya 2 tam ceviz atıyorum sabah cevizleri yiyorum. (Suyu acılaştığından suyunu içemiyorum ama içerseniz daha iyi). 10 gün süreyle eşimle birlikte her gün bir tüp arı sütü tükettik, işe yaradı mı bilmem. Son 1 haftadır falan kabak çekirdeği ve ananas yiyorum her gün, tutunmaya yardımcı olabilir düşüncesiyle. Bunlar dışında tek yaptığım düzgün beslenmeye çalışmak oldu. Salata, meyve çok tüketmezdim, makarna düşkünü karbonhidratçının tekiydim. :) Şimdi üşenmeyip salatamı yiyorum, protein ağırlıklı beslenmeye, abur cubur yerine meyve tüketmeye dikkat ediyorum.

canım zaten dr da kullanırız demişti yeni yeni başlanıılıyo kullanmaya bi kaç ay sonra gel tedavi şekli belitirken kullanmaya başlayalım sendede deneriz demişti..
glukofende vardı kullan diye verdiği 15-20 gün kullandım sonra kullanamamıstım ama insülin direncim cıktıgı için mecburen yine onada başlıcam kullanaya
ikisi bi aradada kullanılıyomus herhalde

canım ananasada dikkat et günde 2 ince dilimden fazla yenilmemesi gerekiyor

biliyorum kocaya diye gittin oyun topiğinde buldum seni
sokmuyorum dilimi içeri ay ben sevdim bu gülümsemeyi
neyse bulursan alayım iki kutu bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…