Selam canım benide listeye eklermisin inşşş hepimizn son tedavileri olur tatlımm
32 ysındayım sorunum rezereve düşüklülügü 5 kere tüp denedim fakat 2 kere trsfer oldu
listede 33 kişi olucm sanırım tatlım yni 33 yaşımd ugurlu gelir inşAllah
Kısa zamanda nasip olursa tekrar başlmak istiyorum
İyi akşamlar kızlar...
Kızlar tüp bebek öncesi beslenmeyle ilgili nelere dikkat etmeliyiz ne yeyip içmeli yada yememeliyiz bilgilerimizi paylaşalım lütfen.
Benim tek bildiğim haftada 3 kere balık omega 3 tüketmek gerektiğimiz.
İnş canım cumartesiyi iple çekiyorum yumuşlar ne durumdalar acaba :26r ne dicekkk offfff :18::18:
melindam meliten insalllah test sonuclari yuzunuz guldurur ilk annelerimizden olursunuz
kızlar ciğerim sızlar nörüyosunuz
kocamın başına çorap örüyorum netten sipariş veriyomda bi yandan kredi kartıynan
sen nörüyon
İnş canım Rabbim ol desin yeterki gerisi yalaniyilerdir bence Rabbime sığın en hayırlısını vermiştir elbet..
güzel haberlerle geleceksin inanıyorum..
bi deeee monicagallerimiz var canım test gününü bekleyen
ınsallah bu sefer son olur emeklerının karsılıgını alırsın cnım bu transferın 5.gunu yapılan e2 ve progesteron bıraz ıpucu verıyomus doktorlara emrıyonun tutunup tutunmadıgı hakkında bılgın varmı:?
inofolic iyi bişi için kızlar bende içicem eğer etraftaki eczanelerde bulabilirsem ismini deyince tuhaf tuhaf bakıyorlar o da ne folik asitmi diyolar bende hadi leennnnn bi de eczacı olcan bilmiyon diyorum ama içimdeniçses edepsiz benim dış sesimlede sanırım yeni ondan bilmiyorsunuz diyorum sonuç olarak yakın eczanelerde bulamadım neymiş efenim hastanelere yakın eczanelerde olurmuş e bende hastaneye uzakım düş şimdi inofolicin peşine
bende bakılmıştı hatta transfer sonrası o değerlere göre iğne bile oldum ama tam olarak hatırlamıyorum isimlerini.
ama benim e2 çok yükselmişti belki o yüzden böyle bi uygulama yapmışlardır
benımde e2 924 gelmıstı progestanım 30 gelmıstı doktor cok ıyı ıgneye gerek yok dedı ve olmadım o ıgneyı yuksek olması ıyımı kotumu pek anlamadım valla yaklasık degerlerde arkdas hamıle kalmıstı ama bılemıyorum busefer ayrıntılı konusucam
gece kusunuz zuhal geldi :)) iyi geceler hanimlar
guldencim ilk o yazdi transferini monicagallere coktan guzel temennilerimi soylemistim canim sen takp etmiyormusun bakiyim toopii hih bugun kaytardin zaten
kilo verdiren inofolic mi glifor mu bilmiyorum ama bende zayıfladım 1.5 ayda 7-8 kilo verdim.zaten tombiş bi hatunum
gliforu 2 aydır hayatımda hiç bu kadar düzenli içmemiştim
o inofolicten çektiğimi bir ben bir Allah bilir her yerde arıyorum yok!! günde 4 poşet içiyorum 1 kutu 7.5 günde bitiyor. her eczanede 1 tane oluyor. hatta gecen gece 5 tane nöbetçi eczane gezdik kocişle.yayılması lazım artık diyorum birde eczacıların o yok başka folikasit verelim demeleride cabası
gece kusunuz zuhal geldi :)) iyi geceler hanimlar
guldencim ilk o yazdi transferini monicagallere coktan guzel temennilerimi soylemistim canim sen takp etmiyormusun bakiyim toopii hih bugun kaytardin zaten
diger topiklerden gelip gelip goturuyolar guldenim seni yaaa
bak bebisyapicaz daha kendini ozlettirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?