2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

eklememmi eklerim tabikiiiii
sonunda da gebe kaldı kendileri diye yazarım inşallahhhh
yarın sabah ilk işim seni eklemek olcak şimcik beyim bekler koca dediğin şey aşk kokar can kokar gidip koklayım

Kızlar tüp bebek öncesi beslenmeyle ilgili nelere dikkat etmeliyiz ne yeyip içmeli yada yememeliyiz bilgilerimizi paylaşalım lütfen.
Benim tek bildiğim haftada 3 kere balık omega 3 tüketmek gerektiğimiz.

iyi fikir canım bu tür paylaşımlar yapalım neler yapabiliriz tedavi öncesi tedavi sırasında ve transfer sonrasında...

İnş canım cumartesiyi iple çekiyorum yumuşlar ne durumdalar acaba :26r ne dicekkk offfff :18::18:

iyilerdir bence Rabbime sığın en hayırlısını vermiştir elbet..
güzel haberlerle geleceksin inanıyorum..

melindam meliten insalllah test sonuclari yuzunuz guldurur ilk annelerimizden olursunuz

bi deeee monicagallerimiz var canım test gününü bekleyen

kızlar canlar ben kaçar çok üşüyorum grip olcakmışım gibi yine daha yeni geçti ama yaaaaa en iyisi alternatif tıptan faydalanayım doğal ısınma yöntemleri için aranızdan ayrılıyorum geceniz iyi olsun

ben çorabı ördüm başına geçirmek için birazdan yanına gidecem..istanbul çok soğukk kar bir yağıyor bir duruyor:26::26::26:yarın cildiyede randevum var bakalım ne diyecek bana cilt daktırı:44::44:...geldim giidyorumm görüşmek üzeree Allah rahatlık versin size şekerimm

iyilerdir bence Rabbime sığın en hayırlısını vermiştir elbet..
güzel haberlerle geleceksin inanıyorum..

bi deeee monicagallerimiz var canım test gününü bekleyen
İnş canım Rabbim ol desin yeterki gerisi yalan

bende bakılmıştı hatta transfer sonrası o değerlere göre iğne bile oldum ama tam olarak hatırlamıyorum isimlerini.
ama benim e2 çok yükselmişti belki o yüzden böyle bi uygulama yapmışlardır

o inofolicten çektiğimi bir ben bir Allah bilir her yerde arıyorum yok!! günde 4 poşet içiyorum 1 kutu 7.5 günde bitiyor. her eczanede 1 tane oluyor. hatta gecen gece 5 tane nöbetçi eczane gezdik kocişle.yayılması lazım artık diyorum birde eczacıların o yok başka folikasit verelim demeleride cabası

gece kusunuz zuhal geldi :)) iyi geceler hanimlar
guldencim ilk o yazdi transferini monicagallere coktan guzel temennilerimi soylemistim canim sen takp etmiyormusun bakiyim toopii hih bugun kaytardin zaten

guldencim ilk o yazdi transferini monicagallere coktan guzel temennilerimi soylemistim canim sen takp etmiyormusun bakiyim toopii hih bugun kaytardin zaten

diger topiklerden gelip gelip goturuyolar guldenim seni yaaa
bak bebis yapicaz daha kendini ozlettirme

kilo verdiren inofolic mi glifor mu bilmiyorum ama bende zayıfladım 1.5 ayda 7-8 kilo verdim.zaten tombiş bi hatunum
gliforu 2 aydır hayatımda hiç bu kadar düzenli içmemiştim

peki canlarım aç karna mı içilcek bu bende midede baya problem var hatta tedavi görüorum şu an glukofenden midem mahvoldu bıraktım inofolic verdi doktorum eczacım tok iç diyo ama içinde aç yazıo aç içincede midem mahvoluo 1 aya yakındır içiom kilo aynı sabit

günaydın kızlar nasılsınız

Güüünnaayyddıınnnnnnnnn
Güpgüzel şapşahane birgün bizimle olsun inşallah

sendemi yaaa neden böyle anlamıyorum bulunca koli ile almak lazım tabii bulabilirsek
sen bi de sabah akşam 2 şer tane olarak alıyorsun e haliyle dayanmaz hiç...
birgün bende kocamı ayarlayıp o eczane senin bu eczane benim nöbetçiside dahil gezmem lazım

anaaa yedim azarı ezikliyoo beniiii
kaçırmışım dimekki

diger topiklerden gelip gelip goturuyolar guldenim seni yaaa
bak bebis yapicaz daha kendini ozlettirme

topikler haricinde ben kk nın oyun kulubüne takılıyorum ayıptır söylemesi bağımlıyımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…