2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
amin cnm inşallah .. inşallah sizlerde kcağınıza alcaksınız bebişlerinizi ..

dün dr dedi güzel gebelik bi sorun yok ama işte huyum kurusun :) kapicam bu interneti o olcak:)

evet cnm manyağım işte :)
haha artık dokunulmazlığım var sopa filan başka bahara kaldı nafişim:)
eee güzel demiş işte daha ne istiyon
tenhada sıkısturırım ben seni dogumdan sonra

canım hemen hemen aynı dönemlerde yaşamısız ne diyelim meleklerimiz bi an önce kardeşlerini göndersinler

eee güzel demiş işte daha ne istiyon
tenhada sıkısturırım ben seni dogumdan sonra

canım hemen hemen aynı dönemlerde yaşamısız ne diyelim meleklerimiz bi an önce kardeşlerini göndersinler

Negatifi görmekten daha ne kötüsü ne olabilir derken sizin yaşadığınız hayal kırıklığını düşünemiyorum bile. Allah sabrını vermiş demek ki umarım en yakın zamanda da yüzünüz güler. Hepimizin güler:)

Bir şey sormak istiyorum bu konuda pek tecrüm yok, ilk denemenin ardından ne kadar beklememiz daha doğru acaba? Benim doktorum en az 3 adet döneminin geçmesi gerektiğini söyledi, netten araştırdığımda da aynı süre öneriliyordu. Kafam biraz karışık, rezerv azlığından dolayı yüksek dozda iğnelerim olmuştu vücut atabilir mi o kadar kısa sürede bu hormonları? Bir yandan da rezerv az, her geçen ay aleyhime diyorum. O yüzden size sormak istedim siz ne kadar beklemiştiniz?

Son düzenleme:
canim ben meleklerim alindiktan 3 ay sonra 2. denemeyi yaptim hatta uzun sure sonra ilk defa kendiligimden adet olunca tam zamani sanirim dedim fakat her ne kadar vucut hazir olsada ruh hazir degilmis onu su an anliyorum ruhen guclu degildim

inanki insan bazı seyleri yaşamadan anlayamıyo canım bende ilk pozitifi almadan önce negatif alırsam yıkılırım demiştim amadaha sonra oldu ve kaybettim bu beni gerçekten cok yıktı sonra negatifi alınca dedimki bu diğerinin yanında hiç bişeymiş ama şimdide diyorumki canım inan evladını daha büyük hissedip yada doğumdan sonra kaybedenlerin acısı ne ki benimkinin yanında deyip teselli verdim kendime..
soruna gelince canım 1-2 adet dönemi yeterli diyolar ama ben hemen deneyemedim cok yıkıldım ve toparlanamadım bu yüzden ara verdim(rezv az. sorunum yok canım pko var bende o yüzden bekledim)..
ama bidahaki denememdede olmazsa 2. yi hemen 1 adet dönemi atlatıp 2. de düşünüyrum canım bunu en iyi dr unla birlikte karar verebilirsin ben pek yardımcı olamıcam kusura bakma arkadasım

canim ben meleklerim alindiktan 3 ay sonra 2. denemeyi yaptim hatta uzun sure sonra ilk defa kendiligimden adet olunca tam zamani sanirim dedim fakat her ne kadar vucut hazir olsada ruh hazir degilmis onu su an anliyorum ruhen guclu degildim
canım işte bende bu yüzden 9 ay ara verdim ama bi dahakine denediğimde negatif olursa 2. için düşünmüyorum ara vermeyi fakat olaki aynı seyle karsılasırsam bilmiyorum naparım

cnm bana 2 ay yeterli denmişti. ilaçların vucudundan atılması önemli değil aynı ilaçları kullancaksın . hatta bazı dr lar erken yapmadan yana ilaçların etkisi gitmeden faydalanmak için. ama 3 ay ideal sen bele bence

evet cnm haklısın...
bende hamıle kalsam işimi bırakırım o gunlerın tadını çıkartırım...

napalım canım bızımde kaderımız boylemış..gec olsun da güç olmasın ınsallah...

hayırlısı olsun canım
inşallah hamiş haberlerini de duyarız..

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhhhh..

günaydın kızlar

her yer bembeyaz lapa lapa kar yağıyo şimdi evde olup sıcacık sobamı yakıp çaydanlığımıda üzerine koyup çayım fokur fokur kaynarken pencereden yağan karı izlemek isterdim

dimi yaaa harıkaaaaa olurdu...
ama biz ne yaptık sabah kalkıp işe geldik

canım beyaz görmen hayırlara vesıle olur ınsallah..

canım işte bende bu yüzden 9 ay ara verdim ama bi dahakine denediğimde negatif olursa 2. için düşünmüyorum ara vermeyi fakat olaki aynı seyle karsılasırsam bilmiyorum naparım

canim benim hepimiz saglikli gebelikler geciririz insallah kan pihtilasmasi testi yaptirdin mi pkolular yatkin oluyormus ben de bi pkolu olarak
sonrasinda arastirildi heterezigot kan pihtilasmasi cikti onlemini al san genede canum

canim benim hepimiz saglikli gebelikler geciririz insallah kan pihtilasmasi testi yaptirdin mi pkolular yatkin oluyormus ben de bi pkolu olarak
sonrasinda arastirildi heterezigot kan pihtilasmasi cikti onlemini al san genede canum
canım ben bi çok tahlili yaptırmadım sayılır bütün bunlar için bu sene başını ayırcam sene sonuda yaptırıcam nasipse
dediğin gibi sağlıklı hayrlı bebişlerimiz olsun inşallh

Teşekkürler tecrübeleriniz için:) Ocak ayı itibari ile 3 ay bitecek umarım kendimi her anlamda hazır hissedip önümüzdeki ay başlayabilirim:) Tekrar teşekkürler...

nfy ayni sekilde ama 2. denmemde kullandim bende coraspirin ve kan sulandirici igne

eefilee sen recai hocada baslayacakmissin canim ben de dusunuyorum orayi biraz bilgi verimisn kim tavsiye etti nasil karar verdiniz fiyatlar hakkin seni bekliyordum sormak icin

Son düzenleme:
bi dahakine baslamadan yaptır cnm herseyi..
öyle yapıcam canım ama şimdi tahlilelere bile başlamak istemiyorum

canım sen tahlili nerde yaptırdın merkezindemi

canim benim 2. deneme icin gittigim dr hrs kadin hastanesine yonlendirdi orada bakildi ankara sadece genetik test yapildi o kadar

canim benim 2. deneme icin gittigim dr hrs kadin hastanesine yonlendirdi orada bakildi ankara sadece genetik test yapildi o kadar
ya benm merkezde sgk anlaşması yok bütün tahliller o kadar pahalı oluyoki anlatamam
o yüzden başka nerelerde yaptırabilirim bilmiyorum cnım o nun için sordum fakilteyede mart nisanda randevu veriyolar o yüzdende ocakta arayın diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…