öyle yapıcam canım ama şimdi tahlilelere bile başlamak istemiyorum
canım sen tahlili nerde yaptırdın merkezindemi
bi üniversite hastanesi ayarla cnm bedava hepsi yaptıracagın zmn bana hatırlat adını verim testlerın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle yapıcam canım ama şimdi tahlilelere bile başlamak istemiyorum
canım sen tahlili nerde yaptırdın merkezindemi
canım sen bana testleri özelden gönderebilirsen gönder merkeze gittiğimde dr umla görüşüp ona göre bi karar veririm olurmubi üniversite hastanesi ayarla cnm bedava hepsi yaptıracagın zmn bana hatırlat adını verim testlerın.
canım sen bana testleri özelden gönderebilirsen gönder merkeze gittiğimde dr umla görüşüp ona göre bi karar veririm olurmu
gönder canım ayarlamaya calısayım ben napalımyollarım cnm ama çok pahalı olur merkezde milyarı bulur.
gönder canım ayarlamaya calısayım ben napalım
haftaya hastaneye gelinin kontrolüne gitcez canım egerki o zamana kadar yollarsan o arada sorabilirim en azındantmm cnm yolarım sonra acelesi yok nasılsa dimi?
Arkadaşlar Bahçeci Sağlık Grubu'nun facebook sayfasında gördüm:
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op. Dr. Aytun Aktan, bugün 16.00 - 17.00 saatleri arasında Facebook sayfamız üzerinden sorularınızı yanıtlayacak.
İnfertilite (kısırlık) ve tüp bebek tedavisi konusundaki tüm sorularınızı bu iletinin altına yazabilirsiniz.
Aytun Hoca benim de doktorum ve çok güveniyorum ona. Belki soru sormak istersiniz diye haber vermek istedim.
haftaya hastaneye gelinin kontrolüne gitcez canım egerki o zamana kadar yollarsan o arada sorabilirim en azından
Eki Görüntüle 892171 napıyosunuz bakalım
tmm canım saolaha yazim cnm şu elimdeki mamalarım bitsin
ehe hosgeldin kuzum :) kaynatiyoruz iste
aa nereye kaybodun yine
Teşekkürler tecrübeleriniz için:) Ocak ayı itibari ile 3 ay bitecek umarım kendimi her anlamda hazır hissedip önümüzdeki ay başlayabilirim:) Tekrar teşekkürler...
kız hulusiye niye gitmıyon? :)
çok hulusici gördüm seni neden kiiii ne alakan var kiiiiii
Bababababa... arkadaşa bakın, doktoru boşver beni dinle diyo!
Canım doktor "çok stres yaparsan 10. günde baktır, ama ben 12'de her halükarda tekrarını isteyeceğim" dedi. Ben de şimdi kötü bir sonuç alırsam tekrar kan verip tekrar bunu yaşamak istemiyorum iki gün arayla. Yani dayanabilirsem 12. güne kadar idrar tahlili de kan tahlili de yaptırmayacağım. Bakalım, hayırlısı. Zaten eğer hamileysem 12. gün değerim 10. gün değerinin yaklaşık iki katı olacak inşallah, bu da beni heyecanlandırıyor. Direkt gidip yüksek bir sonuç almayı hayal ediyorum Allah izin verirse. Ay ne güzel heyecanlar kız
valla öyle olduk dün telde konustum beni gülme krizine soktu yeni dr.umu anllattım adama demediğini koymadı +18 den girdi ben nasıl gülüyorum:)seviyorum yaaa hulusiyi :) ssenden de allah razı olsun vesile oldugun için..çok hulusici gördüm seni neden kiiii ne alakan var kiiiiii
sende ol kuzum tavsiye ederim :)dimi yaa gerçektende hulusici oldu bu kızdaaa
çok hulusici gördüm seni neden kiiii ne alakan var kiiiiii
aynen yaniii hayalimi mahvettin sabah sabah tüstüm men sana şurda accık anne olmadığım gerçeğini unutup kara bakıp hayal kuracaktım onada sen izin vermedin
dimi ama nafişim
napeem seker ikili oynuyorum arkadaşlarım arasındaa
iyidir seker sen nasılsın asıl..gördğnğzmğ keseyi
evet sekeriiiimmm