• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar Bahçeci Sağlık Grubu'nun facebook sayfasında gördüm:

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op. Dr. Aytun Aktan, bugün 16.00 - 17.00 saatleri arasında Facebook sayfamız üzerinden sorularınızı yanıtlayacak.

İnfertilite (kısırlık) ve tüp bebek tedavisi konusundaki tüm sorularınızı bu iletinin altına yazabilirsiniz.

Aytun Hoca benim de doktorum ve çok güveniyorum ona. Belki soru sormak istersiniz diye haber vermek istedim.

bi üniversite hastanesi ayarla cnm bedava hepsi yaptıracagın zmn bana hatırlat adını verim testlerın.
canım sen bana testleri özelden gönderebilirsen gönder merkeze gittiğimde dr umla görüşüp ona göre bi karar veririm olurmu

Arkadaşlar Bahçeci Sağlık Grubu'nun facebook sayfasında gördüm:

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op. Dr. Aytun Aktan, bugün 16.00 - 17.00 saatleri arasında Facebook sayfamız üzerinden sorularınızı yanıtlayacak.

İnfertilite (kısırlık) ve tüp bebek tedavisi konusundaki tüm sorularınızı bu iletinin altına yazabilirsiniz.

Aytun Hoca benim de doktorum ve çok güveniyorum ona. Belki soru sormak istersiniz diye haber vermek istedim.

Merhaba bende Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Mustafa bey ama yoğun olduğu için Aytun hanım ilgileniyo kafam karıştı ben Mustafa beye diye gidip Aytun hanımın ilgilenmesi açıkçası tedirgin oldum siz Aytun hanmda tüp bebek denediniz mi nasıl memnun musunuz

$ug020c79mm8.gif napıyosunuz bakalım:16:

Teşekkürler tecrübeleriniz için:) Ocak ayı itibari ile 3 ay bitecek umarım kendimi her anlamda hazır hissedip önümüzdeki ay başlayabilirim:) Tekrar teşekkürler...

inşallah canım herşey yolunda gitsin ve sende hazır ol bir an evvel tedaviye başla..
her daim yanındayız..

Bababababa... arkadaşa bakın, doktoru boşver beni dinle diyo! :P
Canım doktor "çok stres yaparsan 10. günde baktır, ama ben 12'de her halükarda tekrarını isteyeceğim" dedi. Ben de şimdi kötü bir sonuç alırsam tekrar kan verip tekrar bunu yaşamak istemiyorum iki gün arayla. Yani dayanabilirsem 12. güne kadar idrar tahlili de kan tahlili de yaptırmayacağım. Bakalım, hayırlısı. Zaten eğer hamileysem 12. gün değerim 10. gün değerinin yaklaşık iki katı olacak inşallah, bu da beni heyecanlandırıyor. Direkt gidip yüksek bir sonuç almayı hayal ediyorum Allah izin verirse. Ay ne güzel heyecanlar kız :52::52::52:

iyiyde datlum zaten 12.gün değerinin tekrarına bi daha bakılacak büyük ihtimal bende sonucu 2 gün önceden öğreniriz diye gaz verdiydim ama kararlı çıktın tüüüüühhhhh görüyonmu sen tüh:1:

çok hulusici gördüm seni neden kiiii ne alakan var kiiiiii:1::1::1:
valla öyle olduk dün telde konustum beni gülme krizine soktu yeni dr.umu anllattım adama demediğini koymadı +18 den girdi ben nasıl gülüyorum:)seviyorum yaaa hulusiyi :) ssenden de allah razı olsun vesile oldugun için..

dimi yaa gerçektende hulusici oldu bu kızdaaa:1::1:
sende ol kuzum tavsiye ederim :)

aynen yaniii hayalimi mahvettin sabah sabah tüstüm men sana şurda accık anne olmadığım gerçeğini unutup kara bakıp hayal kuracaktım onada sen izin vermedin :63::63::63::63::63::63::63:

dimi ama nafişim :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

vaayyyy arkadaş ben boş yere üzülme siyerekten şeyettiydim ama kıymetim bilinmiyooo nerelere gidem a dostlar offff of:ssz::ssz::ssz:

napeem seker ikili oynuyorum arkadaşlarım arasındaa:1::1:

iyidir seker sen nasılsın asıl..gördğnğzmğ keseyi:16:

evet sekeriiiimmm:16::16:

dürüst olmak iyi bişi tebrik ediyorum ikiyüzlü seniiiiiii:1::1::1:

Back