2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merak etme cnm düsük rezervli olup 2-3 yumurtası toplanıp ikiz doğuran arkadaşımız var . senin daha 3 günde 5 tane iyi gidiyo merak etme .Az yumutta olsun kaliteli olsun önemli olan o.
slmmm sana da:)

egunal canm bende yarın transferim var eklermisin 29 yaşındayım çikolata kisti+rezerv azlığı+morfoloji sorunu ilk deneme ankara başkent hastanesi tedavi merkezim

gelinlik giymeyi bebege yorumlarlar :) hayır olsun ınsallah
inşallah tatlım.nafiş senin kürtaj niye olmuştu cnm?
canım biz keseyi gördüğümüzde kalp atısları yeni oluşmuştu dr haftaya gelin dinleyelim dedi sonrada kalp atımı yoktu kesede bebek duruyodu..
1 hafta beklemek istedim bu sefer kürtaj günü kese sağlam duruyodu ama bebek kaybolmustu(

kusura bakam cnm cvp hemen yazamadım
sağol cnm evet bazen umudumu yitirsemde geri toparlanıyorum rabbim hepimize nasip etsin o meleklerden
evet panax sayfasına çokk yazmıştım bırakınca o topiğide bıraktım..

hee hatırladım cnm Allah kendiliğinden versin inşallah cnm . nafiş kaçıncı haftada oldu cnm ?

canim gecmis olsun benim gebeligim de ayni sekilde sonuclandi Rabbim bi daha yasatmasin gebeliklermiz yavrularimzi kucagimiza alarak sonuclansin insallah

hee hatırladım cnm Allah kendiliğinden versin inşallah cnm . nafiş kaçıncı haftada oldu cnm ?
8+3 di canım kalp atımını duymaya gittiğimizde 9+4 dede kürtaj..
takılma sen bunlara iyi olacak senin canım bende gelicem arkandan bekle beniiii

yaa canım sen neden üzülüosun hiçde az değil ayrıca, önemli olan kaliteleri inan bana eğer rakam önemli olsaydı ben 10 tane doğurmuştum bi denemde 40 yumurtam oldu ama sonuç 0 ,o yüzden hayırlısı de ve rabbim isterse 1 den 2 yapıyor inan bana

bi tanıdığımın tek embriyosu oldu bebiş kondu, içinde bölündü ikizi oldu ve de doğurdu maşallah çok sağlıklılar teyzesi.

selam kızlar bende birazdan dişçiye gidecem
hamile kalmadan dişleri yaptırayım dimi
ne güzel kızlar tedaviler başladı
demekki bizede tedavi zamanı yaklaştı demektir:26:

canim gecmis olsun benim gebeligim de ayni sekilde sonuclandi Rabbim bi daha yasatmasin gebeliklermiz yavrularimzi kucagimiza alarak sonuclansin insallah

inşallah canım ne diyelim hayırlısı değilmiş demekten başka..
olsaydı şimdi 2 aylık olacaktı..ilk tedavimde pozitifi görmüştüm.. 2.yide o bebeğimin doğacagı tarihe denk getiripte yaptımki olmazsa iki kere üzüntü yaşamayayım diye 2. dende 2 ay önce negatif aldım..
o okadar üzmedi gram aklıma gelmiyo ama diğeri cok yaraladı beni..
şimdi iyiyim ama dahada iyi olucam..
umarım kimse yaşamaz bi daha canım

gel cnm innşallah ne bilim nafişim ya insan tedirgin oluyo.
bana bak tedirgin olmak korkmak yok olumsuz düşünme tamammı iyi düşün iyi olacak kızdırma beni

selam kızlar bende birazdan dişçiye gidecem
hamile kalmadan dişleri yaptırayım dimi
ne güzel kızlar tedaviler başladı
demekki bizede tedavi zamanı yaklaştı demektir:26:
yaptır tabiki canım gebelikte diş cok önemli

dün dr dedi güzel gebelik bi sorun yok ama işte huyum kurusun :) kapicam bu interneti o olcak:)

canım sen hamişsin dimi
niye bebişinin tadını çıkarmıyorsun
niye kötü şeyleri araştırıyosun
valla kızıyotum sana
evet cnm manyağım işte :)
dimi yaa tam sopalık buu kızzz
haha artık dokunulmazlığım var sopa filan başka bahara kaldı nafişim:)

nfy cim benim dogmus olsalardi 2-3 aylik olacakti ama gorecek gunleri yokmus demekki 2. denemem negatifti 5 ay once
turkuazcim senin gebe oldunu bilsem anlatmam inan sen olumsuz seyler dusunme rabbim hayirli gebelikler nasip etsin evlanini kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…