2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar Bahçeci Sağlık Grubu'nun facebook sayfasında gördüm:

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op. Dr. Aytun Aktan, bugün 16.00 - 17.00 saatleri arasında Facebook sayfamız üzerinden sorularınızı yanıtlayacak.

İnfertilite (kısırlık) ve tüp bebek tedavisi konusundaki tüm sorularınızı bu iletinin altına yazabilirsiniz.

Aytun Hoca benim de doktorum ve çok güveniyorum ona. Belki soru sormak istersiniz diye haber vermek istedim.

bi üniversite hastanesi ayarla cnm bedava hepsi yaptıracagın zmn bana hatırlat adını verim testlerın.
canım sen bana testleri özelden gönderebilirsen gönder merkeze gittiğimde dr umla görüşüp ona göre bi karar veririm olurmu

Merhaba bende Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Mustafa bey ama yoğun olduğu için Aytun hanım ilgileniyo kafam karıştı ben Mustafa beye diye gidip Aytun hanımın ilgilenmesi açıkçası tedirgin oldum siz Aytun hanmda tüp bebek denediniz mi nasıl memnun musunuz

Teşekkürler tecrübeleriniz için:) Ocak ayı itibari ile 3 ay bitecek umarım kendimi her anlamda hazır hissedip önümüzdeki ay başlayabilirim:) Tekrar teşekkürler...

inşallah canım herşey yolunda gitsin ve sende hazır ol bir an evvel tedaviye başla..
her daim yanındayız..

iyiyde datlum zaten 12.gün değerinin tekrarına bi daha bakılacak büyük ihtimal bende sonucu 2 gün önceden öğreniriz diye gaz verdiydim ama kararlı çıktın tüüüüühhhhh görüyonmu sen tüh

çok hulusici gördüm seni neden kiiii ne alakan var kiiiiii
valla öyle olduk dün telde konustum beni gülme krizine soktu yeni dr.umu anllattım adama demediğini koymadı +18 den girdi ben nasıl gülüyorum:)seviyorum yaaa hulusiyi :) ssenden de allah razı olsun vesile oldugun için..

dimi yaa gerçektende hulusici oldu bu kızdaaa
sende ol kuzum tavsiye ederim :)

aynen yaniii hayalimi mahvettin sabah sabah tüstüm men sana şurda accık anne olmadığım gerçeğini unutup kara bakıp hayal kuracaktım onada sen izin vermedin

dimi ama nafişim

vaayyyy arkadaş ben boş yere üzülme siyerekten şeyettiydim ama kıymetim bilinmiyooo nerelere gidem a dostlar offff of

napeem seker ikili oynuyorum arkadaşlarım arasındaa

iyidir seker sen nasılsın asıl..gördğnğzmğ keseyi

evet sekeriiiimmm

dürüst olmak iyi bişi tebrik ediyorum ikiyüzlü seniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…