• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm nasıslınnn 2014 hepimize hayırlısıyla meleklerimizi gönderir inşlhhhhhhh:16::16:
istanbulda pamuklara sarılmış ya:52::52:

yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz
cemrem seni gordugume cok sevindim seni m eraslanin gida takviyelerini kullananlar topiginden okudum dun cok anlamli mesajlarin var canim cok anlamliydi mesajlarin cok beyendim insallah sende bu sene anne olursun

Çok teşekkür ederim arkadaşım... Tek embriyo verdiler, iki tane olsa diye rica ettim ama 35 yaş altı olduğum ve 2 başarısız denemem olmadığı için bunu yapamayacaklarını net olarak söylediler. Yasal değil, çok büyük cezası var, her şeyin kaydı kuydu var böyle bir şey yapmamız imkansız dediler. Olsun canım napalım bir tanesine de razıyız... :) Öpüyorum canım.

Dogru soyluyorsun canim ;) ben daha once bi arkadasa 2 tane verildi diye hatirladim da ondan sordum. Tek olsun insallah siiimsiki tutunsun cicim bende opuyorumm

inşallahhhhhhhhhhhh

tamam be bişi demiyom turşusunu kur:1::1:

biri yanlışmı dedi:26:
genelde 3.gün embriyosu 8 ya da 10 hücreli oluyor ama 6 olanlarda var transfer tabiki yapılıyor gebe kalanlarda oldu bölünme hızı yavaş olabilir ama tutunmaz demek değil transfer yapılır yani..bir transferimde yandaki yatakta hatuna 6 hücreli 2 embriyo konmuştu resminede bakmıştım...

:16::16::16::16:

Yok kiz kimse yanlis demedi. Benim raporum geldi onceki merkezden 7 ay sonra Allaha sukur, 6 hucreliymis de bana transfer edilen merak ettim duyan bilen varmi diye.

gerçeğe dönme ihtimali olan şeyleri hayal et yoksa acıyorsun ezikliyorsun kendini bi zaman sonra neden hep ben demeler başlıyor hep elem hep keder yeterrrrrr deme diye diyom:1::1::1:
rahat rahat bi hayalde kurdurmadım dimi:1:

aynen yaniii hayalimi mahvettin sabah sabah tüstüm men sana şurda accık anne olmadığım gerçeğini unutup kara bakıp hayal kuracaktım onada sen izin vermedin :63::63::63::63::63::63::63:

bu kadarda olmaz ama yaaa:51::51:

dimi ama nafişim :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
sen bizi birbirimizemi düşürcen ara bozucu kişi seni:1::1:

:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

sen bizi birbirimizemi düşürcen ara bozucu kişi seni:1::1:
napeem seker ikili oynuyorum arkadaşlarım arasındaa:1::1:

ooooo burda senlik varmis :) napiyosunyz kuzlarrr ne var ne yok ?
iyidir seker sen nasılsın asıl..gördğnğzmğ keseyi:16:

aynen yaniii hayalimi mahvettin sabah sabah tüstüm men sana şurda accık anne olmadığım gerçeğini unutup kara bakıp hayal kuracaktım onada sen izin vermedin :63::63::63::63::63::63::63:

dimi ama nafişim :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
evet sekeriiiimmm:16::16:

seni ve diğer kızları öteki topikte gebe bıraktım gözüme yeni hatunları kestirdim sizinle değil onlarla gebe kalcam ben işte hıııhhhhh:63::1:
inşallahhhhhhhhhhhhhh .... hepiniz birer birer kalın inşallah gebe kalmayan kalmasın.

haydi ben kaçanze:10::10::10:
nereye bu havadda?

napeem seker ikili oynuyorum arkadaşlarım arasındaa:1::1:

iyidir seker sen nasılsın asıl..gördğnğzmğ keseyi:16:

evet sekeriiiimmm:16::16:
gorduk nafişim çok şükür haftaya kalp atısına gıtcm.

9 ay NERDESİN canım GENART ACIBADEM BENİMDE aynıyız nolur cvp yaz :5:

bu arada arkadaşlar akşam rüyamda eşimle tekrar evleniodum :1:
gelinlikleri giymişim oda takımları çekmiş ayy nasıl telaşlıyız ama bembeyaz gelinlik çok şıkız falan hayır olsun evlilik yuldönümümüzdede tedavi başlıo hayır olsun enteresan:46:

9 ay NERDESİN canım GENART ACIBADEM BENİMDE aynıyız nolur cvp yaz :5:

bu arada arkadaşlar akşam rüyamda eşimle tekrar evleniodum :1:
gelinlikleri giymişim oda takımları çekmiş ayy nasıl telaşlıyız ama bembeyaz gelinlik çok şıkız falan hayır olsun evlilik yuldönümümüzdede tedavi başlıo hayır olsun enteresan:46:
gelinlik giymeyi bebege yorumlarlar :) hayır olsun ınsallah
canım benm onuda hayırlısıyla görürsünüz inşallah:16::16:
inşallah tatlım.nafiş senin kürtaj niye olmuştu cnm?

hoşgeldin tatlım...
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun ama gitmesin hiç biyerlere:49::emir_bebek:
hangi iğneyi kaç doz vuruyorsun:40:
Âmin canım benim inş hepimiz hamiş olalım :49: ilaçlarım her sabah 11:30 da menopur 2toz1su ve gonalf 200 cumartesine kadar devam Cumartesi kontrol var dünde Amh testim çıkmış 0,6 moralim bozuldu :14:Daha sonucu göstermedim ama belli düşük rezerv az olsa Pazartesi reglinin 3. Günüydü 5 yumurta vardı Dr iyi gidiyoruz dedi bu sonuç doğrumu acaba kafam karıştı moralim çöktü :43::43:

Back