• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım isim meliten yaş 33, sebebsiz, ilk tüp bebek deneme, tedavi merkezi kıbırs ada tüp bebek, sonuc tahlil günü bekliyor:)))

tamam canım ekliyorum hemen test tarihinide yazarsan sevinirim...

Klinikten aradılar, 2 tane embriyomu donduruyorlarmış... Napalım az olsun da öz olsun :1::1:
Hiç yoktan iyidir di mi canlar?

hiç yoktan iyidirde ne demek bende hiç yok hiç te olmadı benim için süpperrrr demeeekkkkk:52::52::52::nazar:

vaayyyy arkadaş ben boş yere üzülme siyerekten şeyettiydim ama kıymetim bilinmiyooo nerelere gidem a dostlar offff of:ssz::ssz::ssz:

dürüst olmak iyi bişi tebrik ediyorum ikiyüzlü seniiiiiii:1::1::1:
bi insan iki yüzlü olacaksa benim gibi iki yüzlü olsun taaammmıııııı:33::33::33::33::33:

selam tatlım nasılsın bugün:16:

Âmin canım benim inş hepimiz hamiş olalım :49: ilaçlarım her sabah 11:30 da menopur 2toz1su ve gonalf 200 cumartesine kadar devam Cumartesi kontrol var dünde Amh testim çıkmış 0,6 moralim bozuldu :14:Daha sonucu göstermedim ama belli düşük rezerv az olsa Pazartesi reglinin 3. Günüydü 5 yumurta vardı Dr iyi gidiyoruz dedi bu sonuç doğrumu acaba kafam karıştı moralim çöktü :43::43:

moralini hiç bozma 5 yumurta çok iyi rezerv azlığında tek yumilerle gebe kalıyor kızlar Rabbim ol desin yeterki...
rezerv azlığını yaşayan o kadar çok arkadaş biliyorum ki gebe kalamayan çok az biraz uğraşıyorlar tedavileri iptal oluyor vs..ama er yada geç gebe kaldılar sende bu tedavinde kalırsın inşallah:16:

egunal canm bende yarın transferim var eklermisin 29 yaşındayım çikolata kisti+rezerv azlığı+morfoloji sorunu ilk deneme ankara başkent hastanesi tedavi merkezim :54::54:

başkentlim benim ekliyorum hemen hoşgeldin yarında transferin sorunsuz geçer inşallah..
başkentteki ilk tüpümde hulusi hoca yoktu hem opu hem trasferime göğşen bey girmişti tek gebeliğimde onunla oldu zaten ama kimyasaldı...

selam kızlar bende birazdan dişçiye gidecem
hamile kalmadan dişleri yaptırayım dimi:1:
ne güzel kızlar tedaviler başladı:32::32::32::32:
demekki bizede tedavi zamanı yaklaştı demektir:26::16::16::16:

Allah yardımcın olsun dişçi deme banaaa yirmiliğim sızım sızım sızlıyor:ssz::ssz::ssz:

e tabii eskidiniz artık hele gebe kalanları antika bölümüme kaldırdım:1::1:

müzelik olduk desene bebikimm:27:

biliyorum sekerim şakacıktan yazdıgını:16::16:
iyiyim canım cok sükür sen nasılsın bebişin nasıl:34:

iyiyiz çok şükür cnm.bulantılarla ne kadar iyi olunursa 1 haftaya ikilimiz var inşallah iyi gecer.darısı başınıza olsunn
bugun ilk defa yemek yapmayı deneyeceğim inşallah başarılı olurum:56:

iki yüzlü kötü bişi değilki ne güzel biri eskirse ötekini kullanırsın:1::1::1:
şaka ediyom bi keree:51::51:
tabiii yaa yaslandıkçada değiştiririm dimi kırışık vücudum güzelleşir:27:
(şaka yaptıgını biliyorum baaağğğyaaannnnn:34:)

göğşen beyemi gidiyosun yoksa :1:

yok kuzum bende hulusiciyim ama beşkentteki tek gebeliğimi göğşen bey ile yaşadım...
hulusi hoca tesadüf eseri hem opumda hemde transferimde şehir dışındaydı ikisinede o girdi çok severim kendisini çok iyi mülayim bir doktor...

iyiyiz çok şükür cnm.bulantılarla ne kadar iyi olunursa 1 haftaya ikilimiz var inşallah iyi gecer.darısı başınıza olsunn
inşallah testlerinizde iyi cıkar canım hep iyi olun dediğin gibi darısıda basımıza olur:34:

başkentlim benim ekliyorum hemen hoşgeldin yarında transferin sorunsuz geçer inşallah..
Başkentteki ilk tüpümde hulusi hoca yoktu hem opu hem trasferime göğşen bey girmişti tek gebeliğimde onunla oldu zaten ama kimyasaldı...
hoşbuldum canım benmkide göğşen bey :1: Zaten hulusi beyi bulmak imkansız :1::1:

antika eski ve değerlidir biliyosun gebelerim benim için çok değerli kıymetli onları müzelik olarak ayırdım :1:
bebe geleli ilk kez mi yemek yapcan sennnn unutmuşsundur belkidee:52::52::52::1:

tabiii yaa yaslandıkçada değiştiririm dimi kırışık vücudum güzelleşir:27:
(şaka yaptıgını biliyorum baaağğğyaaannnnn:34:)

bağyan demek :1:

hoşbuldum canım benmkide göğşen bey :1: Zaten hulusi beyi bulmak imkansız :1::1:

göğşen beyi çok üzmüştüm ben perişan ettim adamceğizi..
opuma girdi öncesinde yaklaşık 20 tane yumim vardı opudan bir çıktım bir saat geçmiş:53::53::53:noluyooo dedim sadece 1 tane toplayabildik dediler:53: biraz dinlen seni yine opu ya alcaz dediler tekrar opu ya aldı beni yine nerdeyse 1 saat opuda kalmışım bu kez 2 tane toplanabilmiş 20 yumiden sadece 3 tane yumim toplanmıştı berbat bir gündü:ssz::ssz::ssz: meğersem yumiler çatlamamış iğneye rağmen:53:milyonda bir olur dedi bana benim başıma gelmiş :19::19::19:

öyle yapıcam canım ama şimdi tahlilelere bile başlamak istemiyorum:31:

canım sen tahlili nerde yaptırdın merkezindemi:31:

Nfy ben de arkadaşlara katılıyorum tüm tahlillerini yeni bir denemeye başlamadan önce yaptır. Benim de ilk denemeden sonra öngörüşme için gittiğim diğer bir merkez de neredeyse 1 sayfa dolusu tahlil istedi doktor. Ben de diğer merkezimin bunlara gerek duymadığını neden bu kadar çok test yaptırmam gerektiğini anlamadığımı söyledim. Ankara'da iyi merkezlerden birinde prof kendisi ve ''gözden bir şey kaçırmak istemiyorum görünen sebep rezerv azlığı ama başka engelimiz var mı bilmem lazım'' dedi. Ki bence doğrusu da bu, tüp bebek maddi manevi zorlu bir süreç toplayabildiğin kadar bilgi toplamak en doğrusu. Neyse özel bir laboratuvara yönlendirdi ve tüm testlerin 1.750 tl tuttuğunu öğrendim tabi ki yaptırmadım çok geldi bana. Bir arkadaşımdan ben de HRS'yi duymuştum, oraya gittim 1.750 tl lik testlerin hepsini 430 tlye yaptırdım. Bu arada gerçekten çok ilgililer ve belli ki işlerini biliyorlar. Ankara da olanlar için yazmak istedim devlet güvenceniz var ise her türlü test için bu hastaneyi seçebilirsiniz, özel merkezlere, laboratuvarlara 3-4 katı para dökmeye gerek yok zaten ilerleyen süreçte yeteri kadar harcıyoruz.

antika eski ve değerlidir biliyosun gebelerim benim için çok değerli kıymetli onları müzelik olarak ayırdım :1:
bebe geleli ilk kez mi yemek yapcan sennnn unutmuşsundur belkidee:52::52::52::1:

bağyan demek :1:

göğşen beyi çok üzmüştüm ben perişan ettim adamceğizi..
opuma girdi öncesinde yaklaşık 20 tane yumim vardı opudan bir çıktım bir saat geçmiş:53::53::53:noluyooo dedim sadece 1 tane toplayabildik dediler:53: biraz dinlen seni yine opu ya alcaz dediler tekrar opu ya aldı beni yine nerdeyse 1 saat opuda kalmışım bu kez 2 tane toplanabilmiş 20 yumiden sadece 3 tane yumim toplanmıştı berbat bir gündü:ssz::ssz::ssz: meğersem yumiler çatlamamış iğneye rağmen:53:milyonda bir olur dedi bana benim başıma gelmiş :19::19::19:

aynen unuttum 2 saattir nasıl yapacağımı düşünüyorumm.
önce soğan kavrulyordu değil mi:27:

Nfy ben de arkadaşlara katılıyorum tüm tahlillerini yeni bir denemeye başlamadan önce yaptır. Benim de ilk denemeden sonra öngörüşme için gittiğim diğer bir merkez de neredeyse 1 sayfa dolusu tahlil istedi doktor. Ben de diğer merkezimin bunlara gerek duymadığını neden bu kadar çok test yaptırmam gerektiğini anlamadığımı söyledim. Ankara'da iyi merkezlerden birinde prof kendisi ve ''gözden bir şey kaçırmak istemiyorum görünen sebep rezerv azlığı ama başka engelimiz var mı bilmem lazım'' dedi. Ki bence doğrusu da bu, tüp bebek maddi manevi zorlu bir süreç toplayabildiğin kadar bilgi toplamak en doğrusu. Neyse özel bir laboratuvara yönlendirdi ve tüm testlerin 1.750 tl tuttuğunu öğrendim tabi ki yaptırmadım çok geldi bana. Bir arkadaşımdan ben de HRS'yi duymuştum, oraya gittim 1.750 tl lik testlerin hepsini 430 tlye yaptırdım. Bu arada gerçekten çok ilgililer ve belli ki işlerini biliyorlar. Ankara da olanlar için yazmak istedim devlet güvenceniz var ise her türlü test için bu hastaneyi seçebilirsiniz, özel merkezlere, laboratuvarlara 3-4 katı para dökmeye gerek yok zaten ilerleyen süreçte yeteri kadar harcıyoruz.

Canim ne testi istemisler o kadar 1.700 liralik ben hrs de genetik test yapildi 20 mi 25 lira mi fark o dedik orda tedavi bile gormedim dr sadece kan pihtilasmasi testi icin gonderdi

Son düzenleme:
Back