2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Egunal canım beni de listeye ekler misin?

Gerçi zaten biliyorsun ama biz de sebep endometriozis + %3 morfoloji, 3. denememiz olacak, Genart & Acıbadem Ankara, 14 Aralıkta Lucrin'e başlıyorum.

Yaşım da 29 :)

canım hoşgeldin gebe kalamayan eskilerden az kaldık inşallah bu yıl bizde anne oluruz
hemen ekliyorum bilgilerini canım sonunada hamileeeeee diye yazmak nasip olsun inşallah

Selam ben geldim ama
Şimdide yemek yapacam
Bu kadınların işi bitiyo muki
Neyse gelirişm birazdan

hem çalışan kadın hem ev kadını olmak kolaymı bi de doğurmaya kalkıyorsun senin ne haddine dermişimmmm

ay neden gazınız yok daha neler yaaa bu havada nasıl ısınacaksınız şimdi
güzel kararlar almışsın canım hayat akıp gidiyor ve henüz anne olamadık annelik bizim için çok kıymetli gebeliğine sonrasında hem bebeklerine hem kendine zaman ayırman en güzeli..

Bu arada mesaj altınsı bildirisi çok güzeldi. Herhalde sistem kaldırmadı. Artık gelmiyor

sanırım çok teknik sorun oluyor bildirilerde o nedenle kaldırılmış olmalı...

Egunal canım beni de listeye ekler misin?

Gerçi zaten biliyorsun ama biz de sebep endometriozis + %3 morfoloji, 3. denememiz olacak, Genart & Acıbadem Ankara, 14 Aralıkta Lucrin'e başlıyorum.

Yaşım da 29 :)

canım selam gen artta devam edicem bende doktorun kim

canım benim hoşgeldin listemize almammı seni hemen seve seve
e hani bilgilerini yazmamışsın

canım işteydim mesai bitmek üzere yazdım alel acele :) akşama yazarım diye yazıyorum:
31 yaş ikimizde bu 5. deneme olucak, sorun hidrosalpenks sağ tüp sol taraf daha iyi yani kısaca tüpler sorun.. eşimde sorun yok....

iyi akşamlar KK
iyi akşamlar dörtgözle sıpalarının geleceği günü bekleyen güzel hanımlar

selam güldencim benide eklermisin yaş 29 3. deneme centrum recai pabuççuda ocak şubat gibi başlayacam sebep pko

bencede en güzeli canım
bu sefer olacak inşallah bu arada ne güzel gezip dolaş göbüşünü ittire ittire
sonra yine bulursun iş
sana iş mi yok

tamamdır canım ekliyorum şimdi artık hamileeeeee yazmak istiyorum sonunadaaaaa gebeliğini en çok istediğim beklediğim insanlardansın inşallah bu kez olur canım..

hem çalışan kadın hem ev kadını olmak kolaymı bi de doğurmaya kalkıyorsun senin ne haddine dermişimmmm

eşimin dersi bugün 5 de başlıyordu gelmiş bissürü bulaşık çıkartmış
hepsini yıkadım
sonra çorba yaptım şehriye çorbası
sonra karışık kızartma istedi beyimiz
gelene kadar hepsini kızarttım :111::111::118::118::122:
çocukda yaparım kariyerde
ay gelseler keşke çok özlüyorum ben doğmamış yavrumu

selam güldencim benide eklermisin yaş 29 3. deneme centrum recai pabuççuda ocak şubat gibi başlayacam sebep pko

dün akşam seslendim ben sana burdan gel artık aramıza diyeeee sonunda ses verdin çok mutlu oldum canım...
ekliyorum bilgilerini..
bu kez bebeğin gelsin ve seninle kalsın inşallah

aaaa skendaallllll bu tür en çekilmez koca türü geldiğinde evi mahvetmiş olması şiddetli geçimsizliğe yol açacağından siz boşanın en güzeliayyy bende dün akşamdan beri adamları boşama üzerine yazıyorum töbe Rabbime

ayy boşarmıyım kızz adam dışarı çıkmamış boş saatinde evde vakit geçiriyor
daha ne isteyim
çok şükür ben yıkarım herşeyi

yeni topiğin hayırlı olsun canımmm inşşş rabbim hepinize yeni yılda bebişlerinizi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…