- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 40
yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz insallah topigimiz hepimize ugur getirirMerhaba Kızlar forumu genelde takip etmekle yetiniyordum malum yazmak cesaret istiyor. Tüp bebek kısmına yazmak hiç afma hiç içimden gelmedi ama artık kabullenmeye başlıyorum herhalde ki bu başlık altında yer almak istedim. Ankara'da yaşıyorum 28 yaşında 3 yıllık evliyim, 2,5 yıldır da bu işe baş koyduk. Rezerv azlığı ve yumurta kalitesizliği sebebi ile 3 negatif aşılamam, Ekim ayında da negatif bir tüp denemem oldu. Doktor ve merkez adını vermeyi çok sağlıklı bulmuyorum o yüzden uygulamaları yaptığım merkezin adını vermeyeceğim. Memnun olmadığım için şuan yeni bir merkez arayışındayım, öngörüşmelere devam:) Ocak veya Şubat ayında tekrar bir deneme yapacağım olana kadar durmak yok:) Umarım 2014 yılı hepimize uğurlu gelir.
vallamıben hep ateş basmasını hamilelik belirtisi sanıyodum
inşallah canım Allahtan ümit kesilmez dimi
bu yıl bitmeden bebeğim sürpriz yapıp gelse ne güzel olur
inşallah bu sefer yüzün güler cnm
inşlh süprüz yumurtan gelir saracım
Bİ bursalı daha geldiii ne güzell
hayırlısı olsun cnm
inşallah canım sen ne durumdasın gelişmeler nasıl
yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz insallah topigimiz hepimize ugur getirir
ben de ankaradayim asfar seni anliyorum eminin tup bebek deyince baslarda hepimizde bir dusunce oluyodu belkide cok uzak geliyordu ama bu gelismeler hep insanlar icin ve hayatta insanin basina her sey geliyo sen de bu asamalari asicaksin emin ol insan herseye alisiyor Rabbim verdigi butun imtihanlari gecmeyi nasip etsin
Gerçekten de öyle ben etraftan duyduğum da bile çok üzülürdüm bunu yaşamak zorunda kalanlara, benim de tüp bebek denemek zorunda kalacağım aklımın ucuna dahi gelmezdi. Kaldı ki o bile çare olmadı şuan için. 1 yıl önce olmazsa tüp bebek yaparım artık ne yapayım dediğim halim aklımdasanki son çareymişte deneyince olacakmış sanıyordum. Ama dediğin gibi herşeye alışıyor insan, negatifi görünce bitti artık hayat durdu demiştim Ne oldu? 15 gün sonrasında kolları sıvadım tekrar deneyeceğim dedim. İnsanoğlu çok güçlü hele kadınların dirayetine söyleyecek sözüm yok.
Gerçekten de öyle ben etraftan duyduğum da bile çok üzülürdüm bunu yaşamak zorunda kalanlara, benim de tüp bebek denemek zorunda kalacağım aklımın ucuna dahi gelmezdi. Kaldı ki o bile çare olmadı şuan için. 1 yıl önce olmazsa tüp bebek yaparım artık ne yapayım dediğim halim aklımdasanki son çareymişte deneyince olacakmış sanıyordum. Ama dediğin gibi herşeye alışıyor insan, negatifi görünce bitti artık hayat durdu demiştim Ne oldu? 15 gün sonrasında kolları sıvadım tekrar deneyeceğim dedim. İnsanoğlu çok güçlü hele kadınların dirayetine söyleyecek sözüm yok.
benide listeye eklermisin egunalcım
yaş 31
tedavi sebebi erkek infertilitesi
deneme sayısı 1
merkez izmir irenbe
tedavi zamanı nisan mayıs
hayırlı olsun engunalcım yeni topiğin, nasipse bende 2014 ozak-şubat gibi başlıycam tedaviye. Benide alırmısın listene :)
Merhaba Kızlar forumu genelde takip etmekle yetiniyordum malum yazmak cesaret istiyor. Tüp bebek kısmına yazmak hiç ama hiç içimden gelmedi ama artık kabullenmeye başlıyorum herhalde ki bu başlık altında yer almak istedim. Ankara'da yaşıyorum 28 yaşında 3 yıllık evliyim, 2,5 yıldır da bu işe baş koyduk. Rezerv azlığı ve yumurta kalitesizliği sebebi ile 3 negatif aşılamam, Ekim ayında da negatif bir tüp denemem oldu. Doktor ve merkez adını vermeyi çok sağlıklı bulmuyorum o yüzden uygulamaları yaptığım merkezin adını vermeyeceğim. Memnun olmadığım için şuan yeni bir merkez arayışındayım, öngörüşmelere devam:) Ocak veya Şubat ayında tekrar bir deneme yapacağım olana kadar durmak yok:) Umarım 2014 yılı hepimize uğurlu gelir.
bu kadar kalabalık olmamıza sevınmelımıyım uzulmelımıyım bilemedim...
ınsan tek kendınde bu sorun var sanıyor ama oyle değilmiş burdan anlıyoruz...
arkadaşlar hepinizi tanıdığıma çok memnun oldumm..
ben çıkıyorummm herkese iyi akşamlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?