inşallah olur canım yaa...
evet bursadan yaş 25...
isteyen dileyen herkes evlat sahibi olsun inşallah..
25 yaşında daha çok gençsin bebeğiniz gelir hiiçççç sıkma canını...
bursadan arkadaşlar var aramızda:13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olur canım yaa...
evet bursadan yaş 25...
isteyen dileyen herkes evlat sahibi olsun inşallah..
ben varım bursadan25 yaşında daha çok gençsin bebeğiniz gelir hiiçççç sıkma canını...
ben varım bursadan
canım yaa bi kaç kişide hep dikkatimi cekti topiklerde genelde bursadan tüp bebeğe baslayanlar hep 20-25 yaş arası oluyo
aaa ciddimi 20-25 yaş arası demek aslında iyi tarafından bakalım durumu erken farkedip zaman kaybetmeden tedavisine bakıyorsunuz yaşların genç olması iyi bişey kötü düşünme lütfen...
Canlarım nasılsınız bugün?
Ben sabah 6 buçukta kalktım, banyomu yaptım, hızımı alamadım poğaça yaptım, etrafı topladım. İş gününde evde olunca ne yapacağımı şaşırdım. :) 9:45'te klinikten aradılar. 15:30'da yapacağız transferinizi dediler, 1 saat erken gelmemi istediler. Embriyolog da görüşecekmiş benimle. Ay heyecandan yumurtaların son durumunu sormayı bile unuttum.
Bugün benden başka transferi olan var mı?
Hepinizi öpüyorum ve hepimiz için dua ediyorum. Akşama yine görüşürüz.
sadece burda benm bildiğim 10 kişi rahat var canım bu yaş aralıpında ne bileyim yinede erken değilmi dediğin gibide düşünürsek iyi ama yinede yaşlar küçükken başlanıyor
güldencim ben deneme sayısına 2 dedim ama şimdiye kadar iki defa denedim manasında bu yeni tedaviyle üç olacak istersen sen onu üç yap sanırım siz bu şekilde düşünüp yazmışsınız
işte orası da doğru canım ne bileyim içerlendim bi an sanki..evet erken canım ama yumilerin kalitesi erken yaşlarda daha iyi nolursa olsun geç yaşlara kalması dezavantajlı bir durum..
ben geldim 33 yaşıma oysa 25 yaşında anne olabilirdim ama olmadı erkenden başlansa daha iyi olur bence..
canım o tamamen senin durumunu bilmeme rağmen benim dikkatsizliğim olmuş hemen düzeltiyorum
25 yaşında daha çok gençsin bebeğiniz gelir hiiçççç sıkma canını...
ben varım bursadan
canım yaa bi kaç kişide hep dikkatimi cekti topiklerde genelde bursadan tüp bebeğe baslayanlar hep 20-25 yaş arası oluyo
sadece burda benm bildiğim 10 kişi rahat var canım bu yaş aralıpında ne bileyim yinede erken değilmi dediğin gibide düşünürsek iyi ama yinede yaşlar küçükken başlanıyor
merhaba caanım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsunmerhabaaa :)
memnun oldumm senı tanıdığımaa..
ne bıleyım tatlım vallaaa....
hakkımızda hayırlısı olsun da yasımız erken olsun
evet erken canım ama yumilerin kalitesi erken yaşlarda daha iyi nolursa olsun geç yaşlara kalması dezavantajlı bir durum..
ben geldim 33 yaşıma oysa 25 yaşında anne olabilirdim ama olmadı erkenden başlansa daha iyi olur bence..
canım o tamamen senin durumunu bilmeme rağmen benim dikkatsizliğim olmuş hemen düzeltiyorum
işte orası da doğru canım ne bileyim içerlendim bi an sanki..
daha erkenden bu yollara başlamaya neyse nasip canım..
inşallah hiç birimiz cok oyanlanmayalım
olsun canım önemli değil
ya güldencim başım ağrıyo çok üşüyorum kalorifer cayır cayır yanıyo üzerimde yün kazak var ama ben üşüyorum ki ben çok üşümeyen bi insanım ama şimdi resmen donuyorum hastamı olacam ne
haklısın canım erken yaşları görünce sanki tüp bebek erken yaşlara inmiş gibi geliyor ve üzülüyor insan...
keşke hiç gerek kalmasaydı ama tercih bizim değil işte
aman sakın hasta falan olayım deme geldimi gitmiyor bana öksürük kaldı geriye bir haftadır fenalardayım...
üşümede hayra alamet değil hiç inşallah hastalanmazsın..
du hele belkide hayra alamettir
takip edemedim çatlama zamanların geçtimi ne durumdasın
aynen canım dediğin gibi keşke böyle olmayaydı ama sınavımız...haklısın canım erken yaşları görünce sanki tüp bebek erken yaşlara inmiş gibi geliyor ve üzülüyor insan...
keşke hiç gerek kalmasaydı ama tercih bizim değil işte
çatlama zamanı çooooktaaan geçti perşembe bilemedin cuma regl zamanım
hamileler genelde yanıyo canım ben hiç üşüyen duymadımki
ayy tamda zamanı
şöyle oluyor hamileler ara ara yanma nöbetleri geçiriyor belirtiler topikine bakarsan eğer görersin hamileler bilhassa akşamları üşür taammııııı
hayırlı olsun engunalcım yeni topiğin, nasipse bende 2014 ozak-şubat gibi başlıycam tedaviye. Benide alırmısın listene :)
Merhaba Kızlar forumu genelde takip etmekle yetiniyordum malum yazmak cesaret istiyor. Tüp bebek kısmına yazmak hiç ama hiç içimden gelmedi ama artık kabullenmeye başlıyorum herhalde ki bu başlık altında yer almak istedim. Ankara'da yaşıyorum 28 yaşında 3 yıllık evliyim, 2,5 yıldır da bu işe baş koyduk. Rezerv azlığı ve yumurta kalitesizliği sebebi ile 3 negatif aşılamam, Ekim ayında da negatif bir tüp denemem oldu. Doktor ve merkez adını vermeyi çok sağlıklı bulmuyorum o yüzden uygulamaları yaptığım merkezin adını vermeyeceğim. Memnun olmadığım için şuan yeni bir merkez arayışındayım, öngörüşmelere devam:) Ocak veya Şubat ayında tekrar bir deneme yapacağım olana kadar durmak yok:) Umarım 2014 yılı hepimize uğurlu gelir.