yeni topiğin hayırlı olsun canımmminşşş rabbim hepinize yeni yılda bebişlerinizi nasip eder
sağol canım benim..
geçenlerde aklıma düştün özel mesaj yazdım sana nasılsın diye gönderme aşamasına geldim bana dediki hasretim in mesaj kutusu dolu boşaltması lazım
hemen temizlerim canım söylediğin iyi olduçok iyiyim canım çok şükür bu günümüze rabbim inşş senin de gönlündekini sana nasip etsin bağışlasın kuzum
Amin bitanem..
Ne durumdasın cinsiyet aşamasına gelmiş olman lazım varmı bir gelişme
nasılsınız hatunlar hayırlı olsun yeni topigniz
valla canım cinsiyeti çok karmaşık bi hal aldı
tüp bebek dr erkek gibi dedi diğer dr kız gibi dedi işin içinden çıkamadık bizinşş önümüzde ki ay netleşir hayırlısıyla
nasılsınız hatunlar hayırlı olsun yeni topigniz
sultan kuzum nasılsın seni gördüğüme çoook sevindim
erken dönem ya daha olabiliyor böyle karışıklıklar bir dahaki ay kesin belli olur
sağol canım sende gel aramıza olurmu
erken dönem ya daha olabiliyor böyle karışıklıklar bir dahaki ay kesin belli olur
sağol canım sende gel aramıza olurmu
inşş bitanem sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
bende bişe yok kı ben düşünmüyorum daha ama bakıyom işte sizlere dua ediyom
bende canım aynen çok şükür iyisin allah daim etsin kucagna almayı nasip etsin inşallah bende iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun yaa aynı işte öyle bir girim ne var ne yok diye
bende bişe yok kı ben düşünmüyorum daha ama bakıyom işte sizlere dua ediyom
aşktır candır koca milleti boşanırmı hiççç kim demiş boşa diyeeee hiç bilmiyom
sağolsın canım benim rabbim inşş isteyen bekleye herkeze nasip etsin canıminşş vakti zamanı geldiğin de rabbim yeniden nasip eder hayırlısıyla kuzum emin sen de hep dualarımdasın :26:
bende yıllardır yandım tutuştum evlat için bilirim istemenin beklemenin sabretmenin ne demek olduğunurabbim bi kapıyı kapatır diğerini açarmış inşş bütün hayır kapıları sizler için açılsın
hasretmmm canm benm saol bıtenem senn mıde bulantılsrn basladı nasıl gıdıyo baksenden ne ıstıcem her mıde bulantında yanı kusarken bnm adımı söyle dua et allah o an kabul edermiş edılen dualarıı eee bu kadarınıda hak edıyom dımı o zaman sana nekadar konuşmuştum olacak ınan olcak dıye ne kadar ümitsizdin şimdide ben senn gıbıyım ümidim yokk malesef içim cayır cayır yansada tekrar ayaga kalmaya kalkıpda yıkılmaya hiç yokkk
tamamdır canım ekliyorum şimdi artık hamileeeeee yazmak istiyorum sonunadaaaaa gebeliğini en çok istediğim beklediğim insanlardansın inşallah bu kez olur canım..
Merhaba ; bende mayis haziran gibi irenbe de yaptirmayi istiyorum . Hemen hemen ayni zamanlarda . Bizim problemimiz sperm az hrketsiz . Dr unuz kim ? Ben aral beyi dusunuyorum cok tavsiye edildi . Herseyin hayirlisi tabi . Allah bebislerimizi kucagimizavermeyi nasip etsin hayirlisiyla insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?