• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yeni topiğin hayırlı olsun canımmm :21:inşşş rabbim hepinize yeni yılda bebişlerinizi nasip eder :52:

sağol canım benim..
geçenlerde aklıma düştün özel mesaj yazdım sana nasılsın diye gönderme aşamasına geldim bana dediki hasretim in mesaj kutusu dolu boşaltması lazım:1:

sağol canım benim..
geçenlerde aklıma düştün özel mesaj yazdım sana nasılsın diye gönderme aşamasına geldim bana dediki hasretim in mesaj kutusu dolu boşaltması lazım:1:

hemen temizlerim canım söylediğin iyi oldu :9::9::9:çok iyiyim canım çok şükür bu günümüze rabbim inşş senin de gönlündekini sana nasip etsin bağışlasın kuzum :38:

hemen temizlerim canım söylediğin iyi oldu :9::9::9:çok iyiyim canım çok şükür bu günümüze rabbim inşş senin de gönlündekini sana nasip etsin bağışlasın kuzum :38:

Amin bitanem..
Ne durumdasın cinsiyet aşamasına gelmiş olman lazım varmı bir gelişme:40:

Amin bitanem..
Ne durumdasın cinsiyet aşamasına gelmiş olman lazım varmı bir gelişme:40:

valla canım cinsiyeti çok karmaşık bi hal aldı :9::9::9::9:
tüp bebek dr erkek gibi dedi diğer dr kız gibi dedi işin içinden çıkamadık biz :9::9::9::9::9:inşş önümüzde ki ay netleşir hayırlısıyla :9:

valla canım cinsiyeti çok karmaşık bi hal aldı :9::9::9::9:
tüp bebek dr erkek gibi dedi diğer dr kız gibi dedi işin içinden çıkamadık biz :9::9::9::9::9:inşş önümüzde ki ay netleşir hayırlısıyla :9:

erken dönem ya daha olabiliyor böyle karışıklıklar bir dahaki ay kesin belli olur:1:

nasılsınız hatunlar hayırlı olsun yeni topigniz :nazar:

sağol canım sende gel aramıza olurmu:16:

bende canım aynen çok şükür iyisin allah daim etsin kucagna almayı nasip etsin inşallah bende iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun yaa aynı işte öyle bir girim ne var ne yok diye

bende bişe yok kı ben düşünmüyorum daha ama bakıyom işte sizlere dua ediyom:24:

sağolsın canım benim rabbim inşş isteyen bekleye herkeze nasip etsin canım :31:inşş vakti zamanı geldiğin de rabbim yeniden nasip eder hayırlısıyla kuzum emin sen de hep dualarımdasın :26:
bende yıllardır yandım tutuştum evlat için bilirim istemenin beklemenin sabretmenin ne demek olduğunu :25:rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açarmış inşş bütün hayır kapıları sizler için açılsın :16::16:

sağolsın canım benim rabbim inşş isteyen bekleye herkeze nasip etsin canım :31:inşş vakti zamanı geldiğin de rabbim yeniden nasip eder hayırlısıyla kuzum emin sen de hep dualarımdasın :26:
bende yıllardır yandım tutuştum evlat için bilirim istemenin beklemenin sabretmenin ne demek olduğunu :25:rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açarmış inşş bütün hayır kapıları sizler için açılsın :16::16:

hasretmmm canm benm saol bıtenem senn mıde bulantılsrn basladı nasıl gıdıyo baksenden ne ıstıcem her mıde bulantında yanı kusarken bnm adımı söyle dua et allah o an kabul edermiş edılen dualarıı eee bu kadarınıda hak edıyom dımı o zaman sana nekadar konuşmuştum olacak ınan olcak dıye ne kadar ümitsizdin şimdide ben senn gıbıyım ümidim yokk malesef içim cayır cayır yansada tekrar ayaga kalmaya kalkıpda yıkılmaya hiç yokkk:50:

hasretmmm canm benm saol bıtenem senn mıde bulantılsrn basladı nasıl gıdıyo baksenden ne ıstıcem her mıde bulantında yanı kusarken bnm adımı söyle dua et allah o an kabul edermiş edılen dualarıı eee bu kadarınıda hak edıyom dımı o zaman sana nekadar konuşmuştum olacak ınan olcak dıye ne kadar ümitsizdin şimdide ben senn gıbıyım ümidim yokk malesef içim cayır cayır yansada tekrar ayaga kalmaya kalkıpda yıkılmaya hiç yokkk:50:

ahhh kuzum benim bitanem bilmezmiyim hiç içinin nasıl yandığını benim de bi kaybım var rabbim kimseye göstermesin de yaşatmasın da gerçekten çok zor ama hepsi birer imtihan sen biliyosun o sonuç beklediğim zaman resmen içim içimi yedi bitirdi beni hep allahıma sığındım sabır diledim arkadaşım
keşke miden bulantım kusmam olsaydı ama hiç yok kuzum ben senin için Meryem suresini okuyacam canım

Merhaba ; bende mayis haziran gibi irenbe de yaptirmayi istiyorum . Hemen hemen ayni zamanlarda . Bizim problemimiz sperm az hrketsiz . Dr unuz kim ? Ben aral beyi dusunuyorum cok tavsiye edildi . Herseyin hayirlisi tabi . Allah bebislerimizi kucagimizavermeyi nasip etsin hayirlisiyla insallah .

merhaba,
doktorumuz kaan bozkurt, aral bey hakkında çok olumlu duyumlar aldım.kaan beyi tesadüfen kadınlar kulübünden buldum, bi öngörüşme için gittik, ve aynen denilen gibi acayip olumlu elektrik aldık.kararımızı verdik.prof.erol tamvergende var, onunlada görüştüm.onuda beğendim ama kaan bey başka geldi.sorunumuz aynı, diğer soran arkadaşlarda var.bize tavsiye edilen tüm ilaçları yarın size yazacağım.
irtibatı koparmayalım

cok ozlemisim sizi burayi ben koptum iyice bagislayin hayirsizlik ettim ama eski gunler aklima geldikce dualarimi eksik etmedim,2014 sizin yiliniz olsun insallah,eski arkadaslar napti acaba umarim gorurum herkesi burda gene,benim oglan 10 aylik olcak haftasonu,gecensene doguma 2 ay kaldi die heyecanliyken,simdi 1 yasina gircek Allahin izniyle 13subatta,yurumeye basladi kerata duse kalka,anne dio 6.aydan beri,gecen aydan beri baba dio,tup bebekler orijinal oluomus gercektende,Rabbim sizlerede bunlari yazmayi,bebeklerinizi anlatmayi nasip etsin,bende eskiden forumlara girip bebegi olup buyutenleri okuyunca ne guzel diodum,cok sukur kavustum,umut olmak istedim tedavide olan,yeni baslicak olanlara,hersey gonlunuzce olsun,egunalim eski topik duruomu ve tablolar,bi nostalji yapmak isterim,optm seni ve tum kizlari...

Back