• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba Kızlar forumu genelde takip etmekle yetiniyordum malum yazmak cesaret istiyor. Tüp bebek kısmına yazmak hiç afma hiç içimden gelmedi ama artık kabullenmeye başlıyorum herhalde ki bu başlık altında yer almak istedim. Ankara'da yaşıyorum 28 yaşında 3 yıllık evliyim, 2,5 yıldır da bu işe baş koyduk. Rezerv azlığı ve yumurta kalitesizliği sebebi ile 3 negatif aşılamam, Ekim ayında da negatif bir tüp denemem oldu. Doktor ve merkez adını vermeyi çok sağlıklı bulmuyorum o yüzden uygulamaları yaptığım merkezin adını vermeyeceğim. Memnun olmadığım için şuan yeni bir merkez arayışındayım, öngörüşmelere devam:) Ocak veya Şubat ayında tekrar bir deneme yapacağım olana kadar durmak yok:) Umarım 2014 yılı hepimize uğurlu gelir.
yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz insallah topigimiz hepimize ugur getirir

ben de ankaradayim asfar seni anliyorum eminin tup bebek deyince baslarda hepimizde bir dusunce oluyodu belkide cok uzak geliyordu ama bu gelismeler hep insanlar icin ve hayatta insanin basina her sey geliyo sen de bu asamalari asicaksin emin ol insan herseye alisiyor Rabbim verdigi butun imtihanlari gecmeyi nasip etsin

yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz insallah topigimiz hepimize ugur getirir

ben de ankaradayim asfar seni anliyorum eminin tup bebek deyince baslarda hepimizde bir dusunce oluyodu belkide cok uzak geliyordu ama bu gelismeler hep insanlar icin ve hayatta insanin basina her sey geliyo sen de bu asamalari asicaksin emin ol insan herseye alisiyor Rabbim verdigi butun imtihanlari gecmeyi nasip etsin

Gerçekten de öyle ben etraftan duyduğum da bile çok üzülürdüm bunu yaşamak zorunda kalanlara, benim de tüp bebek denemek zorunda kalacağım aklımın ucuna dahi gelmezdi. Kaldı ki o bile çare olmadı şuan için. 1 yıl önce olmazsa tüp bebek yaparım artık ne yapayım dediğim halim aklımda:( sanki son çareymişte deneyince olacakmış sanıyordum. Ama dediğin gibi herşeye alışıyor insan, negatifi görünce bitti artık hayat durdu demiştim:( Ne oldu? 15 gün sonrasında kolları sıvadım tekrar deneyeceğim dedim. İnsanoğlu çok güçlü hele kadınların dirayetine söyleyecek sözüm yok.

Gerçekten de öyle ben etraftan duyduğum da bile çok üzülürdüm bunu yaşamak zorunda kalanlara, benim de tüp bebek denemek zorunda kalacağım aklımın ucuna dahi gelmezdi. Kaldı ki o bile çare olmadı şuan için. 1 yıl önce olmazsa tüp bebek yaparım artık ne yapayım dediğim halim aklımda:( sanki son çareymişte deneyince olacakmış sanıyordum. Ama dediğin gibi herşeye alışıyor insan, negatifi görünce bitti artık hayat durdu demiştim:( Ne oldu? 15 gün sonrasında kolları sıvadım tekrar deneyeceğim dedim. İnsanoğlu çok güçlü hele kadınların dirayetine söyleyecek sözüm yok.

inşallh son denemen ve denememiz olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :16:

canim sogledigin her kelimeyi birebir ben de yasadim ve dusundum 2. denememin sonunda oyle yikilmistim ki etrafa bos gozlerle bakiyordum bak gene gozlerim doluyo bir daha deneyemem hic gucum kalmadi diyordum su zaman herseyin ilaciymis simdi her zamankinden daha istekli daha heycanliyim daha guclu hissediyorum kendimi

benide listeye eklermisin egunalcım
yaş 31
tedavi sebebi erkek infertilitesi
deneme sayısı 1
merkez izmir irenbe
tedavi zamanı nisan mayıs

Merhaba ; bende mayis haziran gibi irenbe de yaptirmayi istiyorum . Hemen hemen ayni zamanlarda . Bizim problemimiz sperm az hrketsiz . Dr unuz kim ? Ben aral beyi dusunuyorum cok tavsiye edildi . Herseyin hayirlisi tabi . Allah bebislerimizi kucagimizavermeyi nasip etsin hayirlisiyla insallah .

Merhaba Kızlar forumu genelde takip etmekle yetiniyordum malum yazmak cesaret istiyor. Tüp bebek kısmına yazmak hiç ama hiç içimden gelmedi ama artık kabullenmeye başlıyorum herhalde ki bu başlık altında yer almak istedim. Ankara'da yaşıyorum 28 yaşında 3 yıllık evliyim, 2,5 yıldır da bu işe baş koyduk. Rezerv azlığı ve yumurta kalitesizliği sebebi ile 3 negatif aşılamam, Ekim ayında da negatif bir tüp denemem oldu. Doktor ve merkez adını vermeyi çok sağlıklı bulmuyorum o yüzden uygulamaları yaptığım merkezin adını vermeyeceğim. Memnun olmadığım için şuan yeni bir merkez arayışındayım, öngörüşmelere devam:) Ocak veya Şubat ayında tekrar bir deneme yapacağım olana kadar durmak yok:) Umarım 2014 yılı hepimize uğurlu gelir.

hoşgeldin :16:
bende kk ya ilk üye olduğumda aklıma tüp bebek bölümüne yazmak gelmemişti hatta bu bölümü sonradan farketmiştim...
nerden nereye...
inşallah aklına yatan ve seni her konuda memnun bırakacak bir merkez bulursun...
2014 annelerimizden biride sen olursun..
listemize ekliyorum hemen:16:

bu kadar kalabalık olmamıza sevınmelımıyım uzulmelımıyım bilemedim...
ınsan tek kendınde bu sorun var sanıyor ama oyle değilmiş burdan anlıyoruz...

arkadaşlar hepinizi tanıdığıma çok memnun oldumm..
ben çıkıyorummm herkese iyi akşamlar....:54:

Selam ben geldim ama
Şimdide yemek yapacam :19:
Bu kadınların işi bitiyo muki
Neyse gelirişm birazdan:3:

Egunal canım beni de listeye ekler misin?

Gerçi zaten biliyorsun ama biz de sebep endometriozis + %3 morfoloji, 3. denememiz olacak, Genart & Acıbadem Ankara, 14 Aralıkta Lucrin'e başlıyorum.

Yaşım da 29 :)

Son düzenleme:
Kızlar ben de işten girmiştim. Birazdan çıkacağım. Evde de doğal gaz yok başkent doğalgaz sağolsun! Ankaranın buz gibi kışında bizi soğukta bıraktı. Hiç gidesim yok. İlk kez iş yerinden çıkmak istemiyorum :)

Eğer bu tedavide ikizlerim olursa (İNŞALLAH!) ben işi bırakabilirim. Seneler önce bu iş benim en büyük hayalimdi. Ama artık kendimi zaman ayırmak istiyorum. Annemin yüzünü göremiyorum. Kardeşimle telefonla bile konuşamıyorum. Evi yarım yamalak topluyor, alel acele yemek yapıyorum, kedimle bile oynayamıyorum. En iyi spor merkezine üyeyim ama gidemiyorum. Ben çalışırken hayatım akıp gidiyor. Eğer hamile kalırsam bebeklerimin büyümesinin de böyle akıp gitmesini istemiyorum.

Bu arada mesaj altınsı bildirisi çok güzeldi. Herhalde sistem kaldırmadı. Artık gelmiyor :(

bu kadar kalabalık olmamıza sevınmelımıyım uzulmelımıyım bilemedim...
ınsan tek kendınde bu sorun var sanıyor ama oyle değilmiş burdan anlıyoruz...

bunu bende düşündüm canım her geçen gün sayımız artıyor yalnız değilmişiz diye sevinirken aslında ne kadar çok ailede evlat hasreti varmış diye üzülüyoruz..tuhaf bir durum..

arkadaşlar hepinizi tanıdığıma çok memnun oldumm..
ben çıkıyorummm herkese iyi akşamlar....:54:

bende çok memnun oldum yarın görüşürüz:16:

Back