- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 40
yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz insallah topigimiz hepimize ugur getirirMerhaba Kızlar forumu genelde takip etmekle yetiniyordum malum yazmak cesaret istiyor. Tüp bebek kısmına yazmak hiç afma hiç içimden gelmedi ama artık kabullenmeye başlıyorum herhalde ki bu başlık altında yer almak istedim. Ankara'da yaşıyorum 28 yaşında 3 yıllık evliyim, 2,5 yıldır da bu işe baş koyduk. Rezerv azlığı ve yumurta kalitesizliği sebebi ile 3 negatif aşılamam, Ekim ayında da negatif bir tüp denemem oldu. Doktor ve merkez adını vermeyi çok sağlıklı bulmuyorum o yüzden uygulamaları yaptığım merkezin adını vermeyeceğim. Memnun olmadığım için şuan yeni bir merkez arayışındayım, öngörüşmelere devam:) Ocak veya Şubat ayında tekrar bir deneme yapacağım olana kadar durmak yok:) Umarım 2014 yılı hepimize uğurlu gelir.
ben de ankaradayim asfar seni anliyorum eminin tup bebek deyince baslarda hepimizde bir dusunce oluyodu belkide cok uzak geliyordu ama bu gelismeler hep insanlar icin ve hayatta insanin basina her sey geliyo sen de bu asamalari asicaksin emin ol insan herseye alisiyor Rabbim verdigi butun imtihanlari gecmeyi nasip etsin