2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kırmızıları bekliyoruz phala ile

hımm bende bekliyorum o kırmızıgillerden
ama benim daha var mayıs başı başlıcak tedavim az kaldı ya:18:
bgn bazı kan testlerim vardı onları aldım genel hemogram ve elisa testleri istemişti dr.
şükür herşey yolunda

Hayırlı olsun canım. Allahım inşallah bu sefer ol der inşallah

Hadi hayırlısı canım ben 28inde başlıcam sanki ama dr benden niye bu testleri istemedi diye kendimi sorguluyorum.

Amh kaç çıktı canım senin?

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar..9 ay boyunca adet görmeyecek günlerimiz olsun inşallah..yarın bugünden daha güzel olsun gönlünüzce olsun

Arkadaşlarım ben yatıyorum yarın sabah erken kalkacağım, daha da geç yatarsam baş ağrısı ile kalkabilirim zaten gerginim. Öpüyorum doktordan çıkınca herşeyi yazarım. İyi geceleeeeer

2.8 çıktı şükür ama diyorum ya kistlerle başım belada. Şimdide adeti bekliyorum diye strese girdim herhalde vücudum çok gergin göğüslerim hiç olmadığı kadar acı içinde

Çok güzel maşallah, benim maalesef 0.82 ama 36 yaşındayım

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar..9 ay boyunca adet görmeyecek günlerimiz olsun inşallah..yarın bugünden daha güzel olsun gönlünüzce olsun

Hepimizin inşallah. Ben bu duayı hiç sadece kendim için etmiyorum artık. Hayattaki en büyük imtihanlardan biri. Rabbim kimseyi bu yolda sınamasın zor

Arkadaşlarım ben yatıyorum yarın sabah erken kalkacağım, daha da geç yatarsam baş ağrısı ile kalkabilirim zaten gerginim. Öpüyorum doktordan çıkınca herşeyi yazarım. İyi geceleeeeer
Iyi gecelerr tatli ruyalar olsunn guzel haberlerle gell insallah

Hadi hayırlısı canım ben 28inde başlıcam sanki ama dr benden niye bu testleri istemedi diye kendimi sorguluyorum.

amin canım hepimiz için hayırlısı bakalım
Bilmiyorum ki canım yakın tarihte yaptırmış testlerin varmıydı elinde ?

iyigeceler canım yarın güzel haberlerle gelmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…