selamlarrrrr hanımlarrr ben geldimm
nasılsınız bakalım?
Şafak sayıyoruz :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlarrrrr hanımlarrr ben geldimm
nasılsınız bakalım?
Şafak sayıyoruz :18:
transfer sonrası mı ?:18:
yoksa tedavi öncesi mi ?:18:
Kırmızıları bekliyoruz phala ile
cnm fsh mi yaptiracaksin.. normalde 2.3.4 gun yapiliyor.. gerci ben 1. gun bile yaptirmistim..:)) ama sen siki takip yapiyorsun o yuzden 2. gun yaptirirsan daha saglikli sonuc alirsin.. olmazsa sadece onu gittigin hastanede yaptirirsin..
ben adet oldum cnm dunde ilaclara basladik doktordaydim..
hımm bende bekliyorum o kırmızıgillerden
ama benim daha var mayıs başı başlıcak tedavim az kaldı ya:18:
bgn bazı kan testlerim vardı onları aldım genel hemogram ve elisa testleri istemişti dr.
şükür herşey yolunda![]()
Merhaba canım. Ben 4 Nisanda adetimin ilk günü gittim doktora. Muayene etti. Çikolata kistleri vardı bende. Geçmişe yönelik tahlillerime baktı. Sonra Amh istedi. Yaptırdım gittim. Tamam başlayalım o zaman dedi. Ve ben şimdi ilk adetimi bekliyorum. Doktor adetin ikinci günü gel dedi ama dışardaki sekreter ilk günü gelmemi istedi. Her ihtimale karşılık ilk gün gideceğim ben.
Amh kaç çıktı canım senin?
2.8 çıktı şükür ama diyorum ya kistlerle başım belada. Şimdide adeti bekliyorum diye strese girdim herhalde vücudum çok gergin göğüslerim hiç olmadığı kadar acı içinde
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar..9 ay boyunca adet görmeyecek günlerimiz olsun inşallah..yarın bugünden daha güzel olsun gönlünüzce olsun
Iyi gecelerr tatli ruyalar olsunn guzel haberlerle gell insallahArkadaşlarım ben yatıyorum yarın sabah erken kalkacağım, daha da geç yatarsam baş ağrısı ile kalkabilirim zaten gerginim. Öpüyorum doktordan çıkınca herşeyi yazarım. İyi geceleeeeer
Çok güzel maşallah, benim maalesef 0.82 ama 36 yaşındayım![]()
Hadi hayırlısı canım ben 28inde başlıcam sanki ama dr benden niye bu testleri istemedi diye kendimi sorguluyorum.
Arkadaşlarım ben yatıyorum yarın sabah erken kalkacağım, daha da geç yatarsam baş ağrısı ile kalkabilirim zaten gerginim. Öpüyorum doktordan çıkınca herşeyi yazarım. İyi geceleeeeer
amin canım hepimiz için hayırlısı bakalım
Bilmiyorum ki canım yakın tarihte yaptırmış testlerin varmıydı elinde
Yok yaaa eski testlerdi hepsi. Hayırlısı inşallah
Çok güzel maşallah, benim maalesef 0.82 ama 36 yaşındayım![]()
Yok yaaa eski testlerdi hepsi. Hayırlısı inşallah
Ben kaçtım hadi size iyigeceler kızlar