2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayy tatlımmm
burdayım ben test sonuçlarıma bakıodum internetten
yaaa ama yaa gel hadiiiiii bak melindam da gelmiş:26:

hımmm biz hesabını kestik bile
dondurma mondurma kurtarmaz seniiiii

bi toplanamadık bir arada yawww
bugün bizim kaynatmamızı istmiyorlar
illa birimiz yok

Parsen bize kızdıama bağlantım gidiyor cevap bile yazamıyorum

Ama ben cevap yazıyordum
Parsen:84::84::84::84::84::84::84::84:
:92::92::103::103::103::92::119::119:

başbaşa kaldık kuzum terketti bizi
yarın bu direnişimize bi çağrı verir inşalllah :18:
ozaman bizde yarın direnişe geçelim
nede olsa direniş bizim işimiz deme
iyigeceler canım Allah rahatlık versin

Kuzu ne yaptın testi yaptın mi? Umudum pozitif çıkmış olması.Allah gonlumuze göre versin

cnm idrar testini yapacaksan sabahki ilk idrarla yapmak gerekli en dogrusu bu.. su anda yapsan bile sagliksiz sonuc olur...

Günaydın canlarımmm,
Dün testi yaptım tabiki negatif yine bugün 9. günüm
10. gün test yaptır demişlerdi ama ben adet günümü beklicem kan vermek istemiyorummm bi belirti hissedersem giderim kan vermeyee...Olsaydı idrarda çıkardı bence:26: Hayırlısı olsunn bugün hiç bişey yokmuş gibi gezmelere gidicem maraşa biraz kafam dağılsınn yarında piknik ayarladık günler hızlı geçecek Allahın izniyle yeni tedavi için gün saymaya başladım ben. Öpüyorum sizi kahvaltı hazırlayıp yola çıkcaz görüşürzzzzzzzzz

Son düzenleme:
kızlar bu gün ki sonucum 182,7 cıktı.dr aradım dedim bana biraz düşük gibi geldi ama dedim .. yok öyle birşey gayet normal Tekrar bakmana gerek yok dediler. Randevu vericeklermiş. değerlerimi yazayım.
10. gün:70,95
11.gün:132
12.gün:182,7

tamam işte artık rahat ol lütfen gözün aydın

cok sevindim canım benim kacıncı gunun embrıyosuydu senin benim 10. gun 44,5 cıktıda 3. gün embriyosu merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım hepimiz için hayırlısı bakalım
Bilmiyorum ki canım yakın tarihte yaptırmış testlerin varmıydı elinde ?

iyigeceler canım yarın güzel haberlerle gelmen dileğiyle
Amin canım
Iyi gecelerr tatli ruyalar olsunn guzel haberlerle gell insallah
İnşallah canım
35 yasindasinn cnm.. bizim icin bir yas bile onemli.. buyutme kendini:))
Dimi yaşımı hatta sen hesaplamıştın:)
Canım bende pko var.yumurtalıklarım hiç çalışmıyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman süper yumurta sayın ben pkolu da değilim ama bir tane oldu

Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577

🌸🌸🌸

esila cnm benim rabbim sanada bebişlerinede sağlık versin.benimde 10.gün değeri 131 12.gün değeri 513 :)kız benimde mi ikiz acaba:)2 tane konmuştu 7 mayıs kontrolüm....

esila cnm benim rabbim sanada bebişlerinede sağlık versin.benimde 10.gün değeri 131 12.gün değeri 513 :)kız benimde mi ikiz acaba:)2 tane konmuştu 7 mayıs kontrolüm....

Saol canım amin inşallah. Allah hepsini korusun. Canım senin de değerin yüksek gibi benim 9.gün 148 di 11.gün 364 oldu. Hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin..

🌸🌸🌸

Guzel cnm degerin.rahatla artıkk..

İnşallah bizler aceleci davraniyoruzdur bu sonuçlar yanlış olur umarım.
Dün müdür yard.bir kitap verdi oda çok zor hamile kalmış ve bu kitap ona uğur getirmiş seninde okumani istiyorum dedi verdi.okuyacam eğer bende farkindalik yaratirsa sizlerede tavsiye edecem...
Gez canim arkadaşım güneşin hayatın tadını cikart dün bana çok güzel enerjini yolladin bende şimdi gezintiye çıktım.cooooook öpüyorum seni muck muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…