Canımmm benim inşallahh,
Bu çektiginiz dertler yerini huzur ve mutluluga bırakır unutursunuz tüm acı çekilen günleri.
Ve kat kat sevinçler yaşarsınız.
Çok iyi anlayabiliyorum seni herşeyden önce sağlık ve sıhhat versin rabbim.
Güne başlamadan önce gözlerin kapalıyken hisset; her an yeniden başlar yaşam.Her an taze bir hayat sunulmuştur Allah tarafından sana.Onun içine gir ve derince nefes al.Allah'a teşekkür et ve gözlerini aç.
Tü tü masallah cnm benim çok sevindimmm..optüm seni..
Herkese hayırlı cumalar canlarım.rabbim dualarımızı kabul etsin.hastalarımiza saglık sıhhat versin.
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
Şimdi siyah boşluk kese, ortada ki yuvarlaklarda embriyo mu?
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
Ayyyy canımmm cok sevindimm... benide ağlattın canım yaaa.Allahımm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bu arada kalp atışlarını duydun mu??
Bende kabak çekirdeği çok yemek istedim ama çiğmi , kavrulmuşmu olması gerekiyor bilemedim
Aman geri kalan yazdıklarının hepsini bende yedim balık ananas yedim çay sadece iki kere açık içtim ama kahve hiç içmedim 3 gün dinlendim geriye kalan günlerde ise günlük hayattımda ne yapıyorsam onları yaptım kısmet inşallah bebişlerimiz tutunur cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten duygusalız .. 😍😍 kalp atışı var dedi doktor bi sıkıntı yok dedi ama şu an çok az olduğu için duyulmuyo dedi. Ben görebiliyorum o kıpırtıyı sorun Yok dedi çok şükür. Senin de görürüz böyle bi resmini belli yakında 😜 inşallaaaaaahhh 🙏🙏
🌸🌸🌸
🌸🌸🌸
oyyy yerim ben onların kalp atışını annesini.. allahımm ne güzel bir duygu yaaa.. burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip et yarabbimm.. inşallah canım 8 mayıs benim muayene.. hayırlısı artık:))
Nasıl gidiyor hamilelik?
Canııım hayırlı olsun tabbım tamamına erdırdın şimdi sana çok iş düşüyo bi hamile olarak bize dua edeceksin🙏😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin için sabırsızlanıyorum şimdi.. Benim pzt di muayene bekleyemedim.. Şimdi hafta sonunda acaip stres olacaktım. Hayırlısı olsun caanıııımmm çok şükür anmeyiz ya tek iki canları sağulsun. Aramızda 10 gün kadar var heralde
🌸🌸🌸
evet canımm.. bu günleri gördük yaa.. eve 9 gün var.. benimde muhtamelen doğum 30 aralık diyor..
Iyi gidiyor simdilik.pek bisiy hissetmiyorum.belki carsamba ultrasonda biseyler gorursem daha rahatlayacağım sanırım..
eee seninde tedavin basliyorr.nasıl hissediyorsun. rabbim insallah bu defa yuzunu guldurur.
:18::18::18: eşimin tomografi sonuçları bugun çıkçak inşallah çok gerginiz ya o geriliyo dogal olarak o stres yaptıkça da ben geriliyoruminşallah herşey iyi çıkar Allahım o hastalığı uzak etsin bizden de herkesten de
dua edin nolur her şey güzel çıksın
🌸🌸🌸
Gelmis geçmiş olsun insallah tertemiz cikar sonuclariniz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?