2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bende aynı ilacı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum ve yemek ve wc harici kalkmadim gerçekten hareketsizlik olabilir sebebi, sen peki hareket halindemisin ?

cnm benn kakıoyorum ılk 2 gunnn yattımm doktorumm yatalak olmaa kı vucudun kabul etsın dedıı sadece dıkkat edıyorumm agır kaldırma uzanmamam vs gıbı dısarıyada cıkıyorum ıgnelerımı olmaya... sanırım bana oyle geldı dıger fıttıler normal koydum ya kendımı kastım o yuzden ole bıse hıssettım yarın test gunumm heycan dorukta hayırlı haberler alırız ınsallah

o zaman allah kısmet ederse haziran temmuz gibi tedaviye başlayacaksın :26:
İnşallahh kuzum kürler şifa olurr çektiğin sıkıntılar biran önce biter inşallahhh
amin canım inşallahhhhh

inşallah canm inşallah bi an önce vakit geçsin istiyorum

sonuçlarınız inşallah temiz çıkar canım.... evlilik-tanışma hikayelerinde çok etkilenmiştim yazdıklarından, çok dua ediyorum ben sana..... Rabbim size sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallahhhh

Bu da yok sayılırsa :18::18::18::18:

canım benim, fshın yerlerde acayip bi şekilde düştü değer, e üstüne bide incir yaptın.... yumurtalar bunlara mutlaka tepki vereceklerdir..... biesteron da kullanıyosun, folik aside devam ediyosun.... bide stres yapmaıp azcık relaks takılsan var ya, uffff uffff misss olur canım benimmmm

canım pko olduğu halde hamile kalanların hepsi ohss olmuyo, rahat ol.... hatta bi arkadaş vardı geçen yıl temmuz ağustos aylarında denemişti, ohss oldu ama sonucu pozitif değildi malesef...... yani demem o ki, ohss olmadığın için tutunmadı diyemeyeceğimiz gibi ohss olsan kesin tuttu diyemeyiz.... o yüzden sakin olup, pozitif düşünüyoruz.....

sonuç 44,5 10. gun iyimi sizce...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım hayırlı olsun, inşallah değerin katlayarak devam eder.... sevinmeli misin, bence 2 gün daha birazcık temkinli olmalısın.... 2 gün sonraki değere göre daha rahat bi nefes alırız umarım canım benimmm

umarım canım benimm

sonuç 44,5 10. gun iyimi sizce...

Canım tebrik ederim, hayılrı olsun değerlerin gün gün artsınn. İçini umutsuzluk değil umut kaplasın hayatım bence iyi yani ...
Herşey sağlık ve sıhhatle olsun gerisi boşş.

Merhaba kizlar cumaniz mubarek olsun
Su mubarek gunler yuzune rabbim kalbinizden ettiginiz tum guzel dualari kabul etsin insallah

Sağol cnm seninde mübarek olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsinnn.
Aminnnnnnnnnnn

yol arkadaşım ne yapıyorsun nasıl gidiyor inşallah güzel sonuçlar verirsin

ama yaaa ağlarım bak zaten çok yogun duygularım stresliyim kaygılıyım off bi yandan güçlü olmaya moral vermeye calısıyorum canm ya cook saol iyi dileklerin duaların için Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

off döverim bak seni hee ne saçma düşünüyon ölee her şey yolunda gitcek Allahın izniyle ve bebişin sana gelcek annesi

İnşallah canım benim, sonuç çıktımı güzelim

güzel dileklerin için çokkk saol canım

Aaaa hayır olmayacak.ama simdiden negatif dusunüyorsun sen.boyle seyler dusünme lutfen.hersey gizel olucakk..:))

İnşallah canım dediğiniz gibi olur, ben daha şimdiden negatif düşünürsem sonra ne yapacağım merak ediyorum

Aaa tabiki sevin neden sevinmiyorsun ki.. Bal gibi hamilesin işte .. 5-10 arası şüpheli , 10 ve üZeri pozitif değer..

🌸🌸🌸

inşallah canımm benim walla rahatlattın beni öutllı ettin tabbimde seni mutlu ettisin inşallah Dr pek umıtlu konuşmadı pazartesıyı bekleyelim dedi

Aaaa sende demek onun hastasısın ve hamilesin süper Demek yoğun oluyor, benim randevum 11.40 eğer benim olduğu mu tahmin edersen yanıma gel olur mu Orta boy, minyon tipli, sarışın, yeşil gözlüyüm, eşim uzun boylu gözlüklü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…