Merhaba hayirli olsun 10.gun icin guzel bir deger insallah kat kat artar ve bebegin sımsıkı tutunur sana
Canim hayirli olsun ikizlerinn o resimlere iyi bak .. buyudukce ayni kareye sigmiyolar çünkü
iyi canım bence allah kat kat arttırsın inşallah kacıncı gün embriyosuydu seninki
3 gün embriyosuydu canımm inşallah canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi canım bence allah kat kat arttırsın inşallah kacıncı gün embriyosuydu seninki
Bende aynı ilacı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum ve yemek ve wc harici kalkmadim gerçekten hareketsizlik olabilir sebebi, sen peki hareket halindemisin ?
Canııımmm hayırlı olsun çok sevindim .. Maşallah size ...
🌸🌸🌸
Canim hayirli olsun masallah diyelim 3.gun embriyosu peki iki tanemi koydular acabasevineyimmi canım anlamadım valla
Canim hayirli olsun masallah diyelim 3.gun embriyosu peki iki tanemi koydular acaba
amin canım inşallahhhhho zaman allah kısmet ederse haziran temmuz gibi tedaviye başlayacaksın :26:
İnşallahh kuzum kürler şifa olurr çektiğin sıkıntılar biran önce biter inşallahhh
inşallah canm inşallah bi an önce vakit geçsin istiyorum
Bu da yok sayılırsa :18::18::18::18:
Merhaba arkadaşlar... Bende 4 Nisan da tüp bebek tedavisine başladım... Pko hastasıyım ayrıyetten üç kez düşük yaptım genetik olarak resiprokal translokasyon taşıyıcısı olduğum öğrenildi ve pgt yaptırmam gerektiği söylendi... Tedavi sürecinde pko den dolayı yumurtalar çok oluştu... Toplama da 33 adet yumurta toplandı 31 i döllendi 25 i hayata devam etti 10 tanesi beşinci güne geldi 6 tanesine pgt yapıldı ve üç tane sağlıklı bulundu... Tedavi süresince doktor sürekli ohss riskinden dolayı dondurmaktan söz ediyordu fakat hamdolsun ki toplamadan sonra bekledikleri gibi kötü olmadım ... E2 değerim 2500 lerden 1300 lere düştü... Karnımda da aşırı şişkinlik vs olmadı... Nihayetinde bu ayın 20 sinde geçtiğimiz pazar günü yani bana bir adet embriyo yüklendi... 29 unda da tahlil yaptırmam gerektiği söylendi... Benim size sormak istediğim 29 u tahlil için erken değil mi 12 gün geçmesi gerekmiyor muydu? Bide tutunmuş olsaydı illa ohss olmam gerekir miydi artması mı lazımdı illa? Bende şişkinlikte bi artma yok ama azalma da yok aynı... Artması gerekiyorsa kaçıncı günde artması gerekiyordu transferden sonra? Şu an için kasıklarımdaki batmalar dışında her hangi bir belirti yok pozitif adına umutlanabilmem için... Ohss olmayım diye korkarken şimdi de olmuyorum diye üzülüyorum... Tutunmadı mı yani bu yavrucak?böyle benim gibi hiç ohss olmayıp da tutunanlar var mı ki desteklerinize çok ihtiyacım var
sonuç 44,5 10. gun iyimi sizce...
amin canım inşallahhhhh
sonuçlarınız inşallah temiz çıkar canım....evlilik-tanışma hikayelerinde çok etkilenmiştim yazdıklarından, çok dua ediyorum ben sana..... Rabbim size sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallahhhh
canım benim, fshın yerlerde acayip bi şekilde düştü değer, e üstüne bide incir yaptın.... yumurtalar bunlara mutlaka tepki vereceklerdir..... biesteron da kullanıyosun, folik aside devam ediyosun.... bide stres yapmaıp azcık relaks takılsan var ya, uffff uffff misss olur canım benimmmm
canım pko olduğu halde hamile kalanların hepsi ohss olmuyo, rahat ol.... hatta bi arkadaş vardı geçen yıl temmuz ağustos aylarında denemişti, ohss oldu ama sonucu pozitif değildi malesef...... yani demem o ki, ohss olmadığın için tutunmadı diyemeyeceğimiz gibi ohss olsan kesin tuttu diyemeyiz.... o yüzden sakin olup, pozitif düşünüyoruz.....
tatlım hayırlı olsun, inşallah değerin katlayarak devam eder.... sevinmeli misin, bence 2 gün daha birazcık temkinli olmalısın.... 2 gün sonraki değere göre daha rahat bi nefes alırız umarım canım benimmm
sonuç 44,5 10. gun iyimi sizce...
Merhaba kizlar cumaniz mubarek olsun
Su mubarek gunler yuzune rabbim kalbinizden ettiginiz tum guzel dualari kabul etsin insallah
Canım tebrik ederim, hayılrı olsun değerlerin gün gün artsınn. İçini umutsuzluk değil umut kaplasın hayatım bence iyi yani ...
Herşey sağlık ve sıhhatle olsun gerisi boşş.
Sağol cnm seninde mübarek olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsinnn.
Aminnnnnnnnnnn
sonuçlarınız inşallah temiz çıkar canım....evlilik-tanışma hikayelerinde çok etkilenmiştim yazdıklarından, çok dua ediyorum ben sana..... Rabbim size sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallahhhh
sevineyimmi canım anlamadım valla
off döverim bak seni heene saçma düşünüyon ölee her şey yolunda gitcek Allahın izniyle ve bebişin sana gelcek annesi
Canım tebrik ederim, hayılrı olsun değerlerin gün gün artsınn. İçini umutsuzluk değil umut kaplasın hayatım bence iyi yani ...
Herşey sağlık ve sıhhatle olsun gerisi boşş.
Sağol cnm seninde mübarek olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsinnn.
Aminnnnnnnnnnn
Aaaa hayır olmayacak.ama simdiden negatif dusunüyorsun sen.boyle seyler dusünme lutfen.hersey gizel olucakk..:))
Aaa tabiki sevin neden sevinmiyorsun ki.. Bal gibi hamilesin işte .. 5-10 arası şüpheli , 10 ve üZeri pozitif değer..
🌸🌸🌸
merhaba ön görüşmeye şahin beye gideceksin değilmi? bende yarın kontrole gidiyorum.Allah izin verirse keseyi görücem yada keseleri benim 8 gün 89 çıkmıştı 12.gün 860 çıktı doktor bile sonuca şaşırdı çoğul gebelik olabilir dedi.bu arada cumartesi günleri çok kalabalık oluyor bilgin olsun.sakin olmaya çalış zaten şahin beyin odasına geçince nasıl sakin ve mutlu olduğuna inanamayacaksın.bol şanslar.şimdiden hakkında hayırlısı olsun canım.Kocaman bir pozitif görürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?