Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
günaydın şekerler...
Sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım. Bende yarın ilk görüşme mi yapacağım ama 2. denemem olacak. Ne olur dua et her şey yolunda gitsin. İlk denememde transfer bile görmedim
Allahımmmm bizlerede nasip olur inşalahhhhhh
Maşallah cnm 9 ay boyunca hep güzel haberler alırsın kolay bi hamilelik yaşarsın inşallahhhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarr iyi geceler olsun hepinize...bugunku bilgiye gore allahin izniyle yarin 1 de transferim var..yarin üçüncü gun oldugu icim birazcik tedirgin oldum hatra embriyologa da bi sorunmu var gelişim de dedim hayir dedi sadece iki yumurta oldugu icin riske atmak istemiyoruz olmasi gereken yerde gelisimine dev etmesi daha iyi olacaktir dedi..insallahhh rabbimm hepimizin hakkinda hayirlisini versin, hakkimizda hayirli olani icimize sindirsin insallah..bugun kuaforee gittim soyleee bi toparladim kaportayi:))saclarimi kestirdim yeni bi imaj bile yaptim hatta,yarim cok onemli bi randev var çünkü:))kalbim pirpirr surekli sankii asik olmusum da ilk kez bulusacakmisim gibii boylee midemde kelebeler ucusuyor...dualarinizi bekliyorum...allah yar ve yardimcimiz olsunn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
wuuuhuuuuuu.... kuzum resim bi harika.... ben sana bi şey sorcam, incir kürü yapınca incirleri napıyosun??? ben bi yiyeyim dedim ama ı ı.... zaten suyu çok tatlı geldi bana...bi de üstüne incirleri yiyemedim...
wuuuhuuuuuu.... kuzum resim bi harika.... ben sana bi şey sorcam, incir kürü yapınca incirleri napıyosun??? ben bi yiyeyim dedim ama ı ı.... zaten suyu çok tatlı geldi bana...bi de üstüne incirleri yiyemedim...
Canim hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirsin.burda bu güzel haberleri alınca çok mutlu oluyorumEagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
Phala canım kötü şeyler aklına getirme herşey çok güzel olacak. Allah'ım yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyorum. Haber ver 😘😘
🌸🌸🌸
Canim hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirsin.burda bu güzel haberleri alınca çok mutlu oluyorum
Gece gece geldim kızçelerim ama evime değil topike
Günlerim şahane geçiyor ne zaman döneceğimi bilmiyorum kocam boşayacak beni
Herkes iyidir inşallah özledim hepinizi ama az kaldı kavuşmamıza..
Ben gelene kadar herkes gebe kalsın litfen
Canlarim ben geldimbugün burda yoktum arada girip okudum cevap veremedim en yakın arkadaşımın kına gecesi vardı sabahtan aksama kadar gelinle beraberdim oo benim düğünde çok koştu sıra bana geldi oynamaktan ayaklarım çok kötü cumartesi günde düğünü var yandım ben ayaklarım yara oldu kaç saattir geçmişi okuyorum iyi kaynatmissiniz yarın gece bende isterim seviyorum sizi
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
günaydın şekerler...
Bismillah mesajını okur okumaz kalbim attı yoksa içinemi doğdu 😀
Çok şükür cnm iyiyim Çarşamba günü sonucumu pozitif alırsam Dahada iyi olucam
Sen nasılsın fıstık
ooo kimler gelmiş dicem ama gecenin bi vakti gelmişsin yaa
ohh döktüür canmm yarın da Allah yardımcın olsun valla:118:
oyyy maşaalllah canm benm ya çok güzel allahım hayırlısıyla kucagına da aldırsın inşallah
günaaaydııın seksi kız
ay az kalmııs çook heyecanlı canmmm inşallah hamiş haberlerini vercen
🌸🌸🌸
ooo kimler gelmiş dicem ama gecenin bi vakti gelmişsin yaa
ohh döktüür canmm yarın da Allah yardımcın olsun valla:118:
oyyy maşaalllah canm benm ya çok güzel allahım hayırlısıyla kucagına da aldırsın inşallah
günaaaydııın seksi kız
ay az kalmııs çook heyecanlı canmmm inşallah hamiş haberlerini vercen
Kizlar ben bol bol kabak cekirdegi yedim. Bol su ictim. Ilk 3gun yattim. Obur gunler evde is falan yaptim. 2gune bir balik yedim. Surekli kayisi kurusu. Birde cay kahve hic icmedim. Tabi sigara icen biri olarak. Karar aldigim gunden itibaren cok azalttim. Transferden sonra hic icmedim. Kitap okudum.puzzel yaptim vee internetten dizi seyrettim. Haa birde ananas yedimtransferin ertesi gunu. Birde oncesinde bayag bir havuc suyu ictim. Artik gerisi allaha kalmis:)))
Bismillah mesajını okur okumaz kalbim attı yoksa içinemi doğdu 😀
Çok şükür cnm iyiyim Çarşamba günü sonucumu pozitif alırsam Dahada iyi olucam
Sen nasılsın fıstık
evet canım ya ziyan olmasın istiyorum, yazık valla.....Yok kız yenmez, eğer ziyan olmasını istemiyorsan, onları rodadan geçir sütü kat muhallebi yap. Bir yerde yemiştim de harikaydı
Benim buzluk incirle dolu hala. Canım kek yada sütlü bi tatlı yapınca kullanıyordum ben 😜😜
🌸🌸🌸
Amiin canım çok tşk ederim 😘😘
🌸🌸🌸
İnşallahhh cnm inşallahhhhh
Allahım hepimize nasip eder inşallahh nur topu gibi bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?