2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

amiiin canmm ne güzel duadır ya içim huzur doldu okurken

amiinn ,hayırlı cumalar...

Allah yardımcınız olsun,temiz çıksın inşallah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine...

tamamdır tatlım çok sağolasın ya

canımbenm hayırlı sonuclar cıksın inşallah

kızlar günaydın...............
ben hala yatıyorummm.... sanırım ömrüm boyunca bu kadar yatmadım.....
sizleri takip edemiyorum....
pozitif sonuç alan arkadaşlarım warsa şimdiden hepsini tebrik ediyorum... negatif sonuç alanlara da sabır diliyorum... Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah....

cumanız da mübarek olsun inşallahhhhhhhhhh....................

o zaman allah kısmet ederse haziran temmuz gibi tedaviye başlayacaksın :26:
İnşallahh kuzum kürler şifa olurr çektiğin sıkıntılar biran önce biter inşallahhh

off daha 3. gündeyim transferin ve resmen belirtilere aldanıyorum yaaaaa,nasıl gececek 12 güüünnnn...birde transferim 22 nisanda oldu test günü 5 mayısa verdiler 13. gün yani.5. gün embriyosu 10. gün çıkmıyo muyduuu?

Allahım tüm hastalarımıza acil şifalar versin
İnşallahhhh sonuçlarınız tertemiz çıkar dua etmezmiyiz ederiz fıstık

Son düzenleme:

Canım inşallah temiz çıkar sonuçlarınız inşallah. Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah

amiinn ,hayırlı cumalar...

Allah yardımcınız olsun,temiz çıksın inşallah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine...

inşallah canm cok saol

canımbenm hayırlı sonuclar cıksın inşallah

saol canm benm ya inşallah:18:

sana da hayırlı cumalar canm

Allahım tüm hastalarımıza acil şifalar versin
İnşallahhhh sonuçlarınız tertemiz çıkarda cnm nenim dua etmezmiyiz

inşallah ya çok zor şu stresle baş etmeye çalışmak ve eşime güç vermeye çalışmak

Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577

🌸🌸🌸

Canım hayatımda gördüğüm en güzel resimlerin başında geliyor senin bebişlerinin resmi Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua et

Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577

🌸🌸🌸

Çok duygulandım yaaa bennn
Öncelikle maşallah diyeyim sana ve minik bebişlerineee
Allahım onları hertürlü kötülükten kem gözden nazardan hastalıktan korusun esirgesin.
Bende istiyorum Allahım lütfen nasip et hayırlı ve sağlıklı olanı... Lütfen banada dua etttt

Canımmm benim inşallahh,
Bu çektiginiz dertler yerini huzur ve mutluluga bırakır unutursunuz tüm acı çekilen günleri.
Ve kat kat sevinçler yaşarsınız.
Çok iyi anlayabiliyorum seni herşeyden önce sağlık ve sıhhat versin rabbim.

Güne başlamadan önce gözlerin kapalıyken hisset; her an yeniden başlar yaşam.Her an taze bir hayat sunulmuştur Allah tarafından sana.Onun içine gir ve derince nefes al.Allah'a teşekkür et ve gözlerini aç.
UĞUR KOŞAR'IN KITABINDAN

Son düzenleme:

sen dikkat et aysencim kendine, Bol bol dinlen bebiş sıkıca tutunsun inşallahh gün gün büyüsünnnnnnnn sağlık sıhhatle

İnşallaahh senin de ikizlerin olur çok yürekten söylüyorum. 🙏🙏

🌸🌸🌸

Canım hayatımda gördüğüm en güzel resimlerin başında geliyor senin bebişlerinin resmi Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua et

Canııımmm çok tşk ederim. Amiinnn.. 😍😍😍

🌸🌸🌸

Herkese hayırlı cumalar canlarım.rabbim dualarımızı kabul etsin.hastalarımiza saglık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…