• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Korkuyorum kızzzz, yarın sadece ön görüşmeye gidiyoruz ondan bile korkuyorum. Stresli değilim ama

İnsallah bu sefer hersey guzel olacak.hicc korkmaa.herseyi akışına bırak.insallah ilk tedavinde pozitif sonuc alırsın.oncekini transferin olmadı icin yok sayıyoruz..

İnsallah bu sefer hersey guzel olacak.hicc korkmaa.herseyi akışına bırak.insallah ilk tedavinde pozitif sonuc alırsın.oncekini transferin olmadı icin yok sayıyoruz..

Bu da yok sayılırsa :18::18::18::18:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar... Bende 4 Nisan da tüp bebek tedavisine başladım... Pko hastasıyım ayrıyetten üç kez düşük yaptım genetik olarak resiprokal translokasyon taşıyıcısı olduğum öğrenildi ve pgt yaptırmam gerektiği söylendi... Tedavi sürecinde pko den dolayı yumurtalar çok oluştu... Toplama da 33 adet yumurta toplandı 31 i döllendi 25 i hayata devam etti 10 tanesi beşinci güne geldi 6 tanesine pgt yapıldı ve üç tane sağlıklı bulundu... Tedavi süresince doktor sürekli ohss riskinden dolayı dondurmaktan söz ediyordu fakat hamdolsun ki toplamadan sonra bekledikleri gibi kötü olmadım ... E2 değerim 2500 lerden 1300 lere düştü... Karnımda da aşırı şişkinlik vs olmadı... Nihayetinde bu ayın 20 sinde geçtiğimiz pazar günü yani bana bir adet embriyo yüklendi... 29 unda da tahlil yaptırmam gerektiği söylendi... Benim size sormak istediğim 29 u tahlil için erken değil mi 12 gün geçmesi gerekmiyor muydu? Bide tutunmuş olsaydı illa ohss olmam gerekir miydi artması mı lazımdı illa? Bende şişkinlikte bi artma yok ama azalma da yok aynı... Artması gerekiyorsa kaçıncı günde artması gerekiyordu transferden sonra? Şu an için kasıklarımdaki batmalar dışında her hangi bir belirti yok pozitif adına umutlanabilmem için... Ohss olmayım diye korkarken şimdi de olmuyorum diye üzülüyorum... Tutunmadı mı yani bu yavrucak? :( böyle benim gibi hiç ohss olmayıp da tutunanlar var mı ki :( desteklerinize çok ihtiyacım var :( :(

Korkuyorum kızzzz, yarın sadece ön görüşmeye gidiyoruz ondan bile korkuyorum. Stresli değilim ama

merhaba ön görüşmeye şahin beye gideceksin değilmi? bende yarın kontrole gidiyorum.Allah izin verirse keseyi görücem yada keseleri benim 8 gün 89 çıkmıştı 12.gün 860 çıktı doktor bile sonuca şaşırdı çoğul gebelik olabilir dedi.bu arada cumartesi günleri çok kalabalık oluyor bilgin olsun.sakin olmaya çalış zaten şahin beyin odasına geçince nasıl sakin ve mutlu olduğuna inanamayacaksın.bol şanslar.şimdiden hakkında hayırlısı olsun canım.Kocaman bir pozitif görürsün inşallah.

:18::18::18: eşimin tomografi sonuçları bugun çıkçak inşallah çok gerginiz ya o geriliyo dogal olarak o stres yaptıkça da ben geriliyorum:50: inşallah herşey iyi çıkar Allahım o hastalığı uzak etsin bizden de herkesten de:14::14:
dua edin nolur her şey güzel çıksın:14:
inşlh sonuçlarınız temiz güzel çıkar sıkıntın bu korkularla geçip gider....
Merhaba arkadaşlar... Bende 4 Nisan da tüp bebek tedavisine başladım... Pko hastasıyım ayrıyetten üç kez düşük yaptım genetik olarak resiprokal translokasyon taşıyıcısı olduğum öğrenildi ve pgt yaptırmam gerektiği söylendi... Tedavi sürecinde pko den dolayı yumurtalar çok oluştu... Toplama da 33 adet yumurta toplandı 31 i döllendi 25 i hayata devam etti 10 tanesi beşinci güne geldi 6 tanesine pgt yapıldı ve üç tane sağlıklı bulundu... Tedavi süresince doktor sürekli ohss riskinden dolayı dondurmaktan söz ediyordu fakat hamdolsun ki toplamadan sonra bekledikleri gibi kötü olmadım ... E2 değerim 2500 lerden 1300 lere düştü... Karnımda da aşırı şişkinlik vs olmadı... Nihayetinde bu ayın 20 sinde geçtiğimiz pazar günü yani bana bir adet embriyo yüklendi... 29 unda da tahlil yaptırmam gerektiği söylendi... Benim size sormak istediğim 29 u tahlil için erken değil mi 12 gün geçmesi gerekmiyor muydu? Bide tutunmuş olsaydı illa ohss olmam gerekir miydi artması mı lazımdı illa? Bende şişkinlikte bi artma yok ama azalma da yok aynı... Artması gerekiyorsa kaçıncı günde artması gerekiyordu transferden sonra? Şu an için kasıklarımdaki batmalar dışında her hangi bir belirti yok pozitif adına umutlanabilmem için... Ohss olmayım diye korkarken şimdi de olmuyorum diye üzülüyorum... Tutunmadı mı yani bu yavrucak? :( böyle benim gibi hiç ohss olmayıp da tutunanlar var mı ki :( desteklerinize çok ihtiyacım var :( :(
benim bu konuda bilgim yok ama yazmak istedim bence belirti arama inşlh yavrun seninledir bak zor anlar yaşayacağını bekelyen dr. o anlarını bile yaşamamışsın bunun içiçn bile sevin umarım meleğin seninledir:34:

inşlh sonuçlarınız temiz güzel çıkar sıkıntın bu korkularla geçip gider....

benim bu konuda bilgim yok ama yazmak istedim bence belirti arama inşlh yavrun seninledir bak zor anlar yaşayacağını bekelyen dr. o anlarını bile yaşamamışsın bunun içiçn bile sevin umarım meleğin seninledir:34:

Evet hamdolsun diyorum bir yandan ama bir yandan da insan tedirgin oluyor işte genelde hamile olanların ohss durumu artmış çünkü okuduğum kadarıyla :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet hamdolsun diyorum bir yandan ama bir yandan da insan tedirgin oluyor işte genelde hamile olanların ohss durumu artmış çünkü okuduğum kadarıyla :(

Fz sen neden üzülüyon ohss olmadı die o cok zor bişey ben biraz arastırdımgebeliği bile tehtıd edıyo bence belırtı olarak baska bişey ara cnm

Fz sen neden üzülüyon ohss olmadı die o cok zor bişey ben biraz arastırdımgebeliği bile tehtıd edıyo bence belırtı olarak baska bişey ara cnm

Evet bende okudum çok zor birşey olduğunun farkındayım ama işte o okuduklarım beni o şekilde yönlendirdi... Doktor da demişti hamilelik olursa ohss olma ihtimalin artabilir demişti... Şimdi olmayınca da demek ki yok tutunmadı diyorum :( bir yandan da illa olacak anlamına gelmiyor olabilir dedi diyorum çünkü toplamadan sonrası içinde korkmuşlardı ama o zamanda bende bişi olmadı demek ki vücudum dayanıklı diyorum.. Hayırlısı ya boşuna düşünüp duruyorum böyle Allah ne takdir ettiyse o olacak elbet... Ama düşünmeden edemiyoruz ne yazık ki :(

Merhaba kizlar cumaniz mubarek olsun
Su mubarek gunler yuzune rabbim kalbinizden ettiginiz tum guzel dualari kabul etsin insallah

HanimlaR dondurulmus bebiklerimi agustos ayinda almayi dusunuyorum surev nasil bilmiorum ama merak ettgiim sey aradan 5 ay falan gecmis oluo acaba cokmu ara vermis oluorum embriolog iki adet demisti ama ben biraz uzattim hastane uzak arabayla gitmem gerekio esimin isleri yogun vs bi suru sorun

Bu surecte ovulasyon testi yaparim dedim :) kimbilir belki ole helir melegim die

Back