2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin editörcümmm ben çok çalıştım sen yokkennn ohooooo bi sürü şey yaptım..yarında transefere gidiyorum:)))nice nice şahane geçen günlerin olsun inşallahhh

evet onunlada yarın konuşuruk artık.öptüm kuzum senii...iyi geceler kızlarrr...tatlı rüyalar

bende sana aynısından diyecektim canım ozaman iyigeceler tatlı rüyalar
yarın görüşürüz melindam kaçağıda yok bugün küstüm onaa

Canlarim ben geldim bugün burda yoktum arada girip okudum cevap veremedimen yakın arkadaşımın kına gecesi vardı sabahtan aksama kadar gelinle beraberdim oo benim düğünde çok koştu sıra bana geldi oynamaktan ayaklarım çok kötü cumartesi günde düğünü var yandım benayaklarım yara oldu kaç saattir geçmişi okuyorum iyi kaynatmissiniz yarın gece bende isterim seviyorum sizi

Kuzum hosgeldin Ohh pasalarla günlerin içine sinsin bol bol tadını çıkar en kisa surede seni buraya bekliyoruz dadlu sohbetini çok özledik

Kizlar ben bol bol kabak cekirdegi yedim. Bol su ictim. Ilk 3gun yattim. Obur gunler evde is falan yaptim. 2gune bir balik yedim. Surekli kayisi kurusu. Birde cay kahve hic icmedim. Tabi sigara icen biri olarak. Karar aldigim gunden itibaren cok azalttim. Transferden sonra hic icmedim. Kitap okudum.puzzel yaptim vee internetten dizi seyrettim. Haa birde ananas yedimtransferin ertesi gunu. Birde oncesinde bayag bir havuc suyu ictim. Artik gerisi allaha kalmis:)))

Bende aynı ilacı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum ve yemek ve wc harici kalkmadim gerçekten hareketsizlik olabilir sebebi, sen peki hareket halindemisin ?

Kizlar bende o ilaci kullandim. Ama oyle cok sorun yasamadim. Birde ben bayag bir arastirdim. Yatmamak lazim mis. Vucut alisik oldugu hareketi yapacakmiski bebegi kabul etsin. Yoksa hasta gibi yatarsan vucut o moda girip bebegi yabaci madde diye kabul etmedigi oluyormus. Doktotum bana en azindan evde yuru dedi. Vallahi ben otobuse dolmusa binip carsiya alisverise bile gittim:)))

Bende kabak çekirdeği çok yemek istedim ama çiğmi , kavrulmuşmu olması gerekiyor bilemedim
Aman geri kalan yazdıklarının hepsini bende yedim balık ananas yedim çay sadece iki kere açık içtim ama kahve hiç içmedim 3 gün dinlendim geriye kalan günlerde ise günlük hayattımda ne yapıyorsam onları yaptım kısmet inşallah bebişlerimiz tutunur cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bişi sorucam benim bugün 6.günüm hergün günde iki defa jel kullanıyorum dün akşam jelin tamamı geldi sizce normalmi geri gelmesi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim.

🌸🌸🌸

günaydınlarrrr
Günaydın canım sana da

Canım günlerin güzel geçiyor görüyorum bizim yerimi zede kurtlarını dök

günaydın şekerler...

Eklentiler

• $images[4].webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
ohh evin yeni ferdi eve gelmeden anniş güzellikleri yapmış yarından sonrası hep güzel olsun cnm sana sıkı sıkı tutunsunlar bebekelrin
ay bune ya allahım aklımı yitiricem bunları görünce
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577

🌸🌸🌸

maşalah sübhanalalh oy allahım nelere kadir
sonuna kadar sağlıkla gitsin hamileliğin cnm darıs bizlere bende ikiz istiyommmmmmmmmmmmmmm

hadi ya benim annemlerde kartalda oturuyorlar.yakınmışsınız ne güzel..
akşamlarıda gel ya güzel sohbetler oluyor

akşamları kocacımla oturuyom ki giremiyom o arada evet ya baya yakınmısız kartal şurası

Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577

🌸🌸🌸
Sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım. Bende yarın ilk görüşme mi yapacağım ama 2. denemem olacak. Ne olur dua et her şey yolunda gitsin. İlk denememde transfer bile görmedim

Allahım isteyen herkese versin. Küçüklüğümden beri hep ikizim olsun diye dua etmiştim ana eksik etmişim allahım normal yollardan olsun demeyi unutmuşum ☺️☺️ olsun razıyım buna da.. Hepimizin yüzü gülsün ..

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…