- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 39
hoşgeldin editörcümmm ben çok çalıştım sen yokkennn ohooooo bi sürü şey yaptım..yarında transefere gidiyorum:)))nice nice şahane geçen günlerin olsun inşallahhhGece gece geldim kızçelerim ama evime değil topike
Günlerim şahane geçiyor ne zaman döneceğimi bilmiyorum kocam boşayacak beni
Herkes iyidir inşallah özledim hepinizi ama az kaldı kavuşmamıza..
Ben gelene kadar herkes gebe kalsın litfen
evet onunlada yarın konuşuruk artık.öptüm kuzum senii...iyi geceler kızlarrr...tatlı rüyalar
bende sana aynısından diyecektim canım ozaman iyigeceler tatlı rüyalar
yarın görüşürüzmelindam kaçağıda yok bugün küstüm onaa
Gece gece geldim kızçelerim ama evime değil topike
Günlerim şahane geçiyor ne zaman döneceğimi bilmiyorum kocam boşayacak beni
Herkes iyidir inşallah özledim hepinizi ama az kaldı kavuşmamıza..
Ben gelene kadar herkes gebe kalsın litfen
benım bır fıkrım var,transferden sonra tutanlarda tutmayanlarda nelere dıkkat ettıklerını nelere dıkkat etmedıklerını,tutunması için herhangı farklı bı ılaç felan kullanıp kullanmadığımızı yazsın.dıger transferlerde işimize yarar belki
olmaz mı?
Bende aynı ilacı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum ve yemek ve wc harici kalkmadim gerçekten hareketsizlik olabilir sebebi, sen peki hareket halindemisin ?
Amin canim insallah.. cok tesekkur ederim.masallah canimm darisi burdaki herkesin basinaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben bol bol kabak cekirdegi yedim. Bol su ictim. Ilk 3gun yattim. Obur gunler evde is falan yaptim. 2gune bir balik yedim. Surekli kayisi kurusu. Birde cay kahve hic icmedim. Tabi sigara icen biri olarak. Karar aldigim gunden itibaren cok azalttim. Transferden sonra hic icmedim. Kitap okudum.puzzel yaptim vee internetten dizi seyrettim. Haa birde ananas yedimtransferin ertesi gunu. Birde oncesinde bayag bir havuc suyu ictim. Artik gerisi allaha kalmis:)))
günaydınlarrrr
Kizlar ben bol bol kabak cekirdegi yedim. Bol su ictim. Ilk 3gun yattim. Obur gunler evde is falan yaptim. 2gune bir balik yedim. Surekli kayisi kurusu. Birde cay kahve hic icmedim. Tabi sigara icen biri olarak. Karar aldigim gunden itibaren cok azalttim. Transferden sonra hic icmedim. Kitap okudum.puzzel yaptim vee internetten dizi seyrettim. Haa birde ananas yedimtransferin ertesi gunu. Birde oncesinde bayag bir havuc suyu ictim. Artik gerisi allaha kalmis:)))
Günaydın canım sana dagünaydınlarrrr
Canlarim ben geldimbugün burda yoktum arada girip okudum cevap veremedim en yakın arkadaşımın kına gecesi vardı sabahtan aksama kadar gelinle beraberdim oo benim düğünde çok koştu sıra bana geldi oynamaktan ayaklarım çok kötü cumartesi günde düğünü var yandım ben ayaklarım yara oldu kaç saattir geçmişi okuyorum iyi kaynatmissiniz yarın gece bende isterim seviyorum sizi
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
ohh evin yeni ferdi eve gelmeden anniş güzellikleri yapmış yarından sonrası hep güzel olsun cnm sana sıkı sıkı tutunsunlar bebekelrinKizlarr iyi geceler olsun hepinize...bugunku bilgiye gore allahin izniyle yarin 1 de transferim var..yarin üçüncü gun oldugu icim birazcik tedirgin oldum hatra embriyologa da bi sorunmu var gelişim de dedim hayir dedi sadece iki yumurta oldugu icin riske atmak istemiyoruz olmasi gereken yerde gelisimine dev etmesi daha iyi olacaktir dedi..insallahhh rabbimm hepimizin hakkinda hayirlisini versin, hakkimizda hayirli olani icimize sindirsin insallah..bugun kuaforee gittim soyleee bi toparladim kaportayi:))saclarimi kestirdim yeni bi imaj bile yaptim hatta,yarim cok onemli bi randev var çünkü:))kalbim pirpirr surekli sankii asik olmusum da ilk kez bulusacakmisim gibii boylee midemde kelebeler ucusuyor...dualarinizi bekliyorum...allah yar ve yardimcimiz olsunn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay bune ya allahım aklımı yitiricem bunları görünce
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
hadi ya benim annemlerde kartalda oturuyorlar.yakınmışsınız ne güzel..
akşamlarıda gel ya güzel sohbetler oluyor
naber taze anne
Sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım. Bende yarın ilk görüşme mi yapacağım ama 2. denemem olacak. Ne olur dua et her şey yolunda gitsin. İlk denememde transfer bile görmedimEagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
ohh evin yeni ferdi eve gelmeden anniş güzellikleri yapmış yarından sonrası hep güzel olsun cnm sana sıkı sıkı tutunsunlar bebekelrin
ay bune ya allahım aklımı yitiricem bunları görünce
maşalah sübhanalalh oy allahım nelere kadir
sonuna kadar sağlıkla gitsin hamileliğin cnm darıs bizlere bende ikiz istiyommmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?