• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canımmm benim inşallahh,
Bu çektiginiz dertler yerini huzur ve mutluluga bırakır unutursunuz tüm acı çekilen günleri.
Ve kat kat sevinçler yaşarsınız.
Çok iyi anlayabiliyorum seni herşeyden önce sağlık ve sıhhat versin rabbim.

kesinlikle canm ya sağlık olmayınca insanın gözü başka bişe görmüyo Allahım önce sağlık versin hepimize inşallah çok saol iyi dileklerin için iyi ki varsınız ya

Güne başlamadan önce gözlerin kapalıyken hisset; her an yeniden başlar yaşam.Her an taze bir hayat sunulmuştur Allah tarafından sana.Onun içine gir ve derince nefes al.Allah'a teşekkür et ve gözlerini aç.

şükürler olsun Allahıma her anı için yaşattıgı her sey için

Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577

🌸🌸🌸

Ayyyy canımmm cok sevindimm... benide ağlattın canım yaaa.Allahımm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..:49::49:

bu arada kalp atışlarını duydun mu??

Ayyyy canımmm cok sevindimm... benide ağlattın canım yaaa.Allahımm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..:49::49:

bu arada kalp atışlarını duydun mu??

Zaten duygusalız .. 😍😍 kalp atışı var dedi doktor bi sıkıntı yok dedi ama şu an çok az olduğu için duyulmuyo dedi. Ben görebiliyorum o kıpırtıyı sorun Yok dedi çok şükür. Senin de görürüz böyle bi resmini belli yakında 😜 inşallaaaaaahhh 🙏🙏

🌸🌸🌸

Bende kabak çekirdeği çok yemek istedim ama çiğmi , kavrulmuşmu olması gerekiyor bilemedim
Aman geri kalan yazdıklarının hepsini bende yedim balık ananas yedim çay sadece iki kere açık içtim ama kahve hiç içmedim 3 gün dinlendim geriye kalan günlerde ise günlük hayattımda ne yapıyorsam onları yaptım kısmet inşallah bebişlerimiz tutunur cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım Allahın izniyle....sen elinden geleni yapmışssın canım içini ferah tut..

Zaten duygusalız .. 😍😍 kalp atışı var dedi doktor bi sıkıntı yok dedi ama şu an çok az olduğu için duyulmuyo dedi. Ben görebiliyorum o kıpırtıyı sorun Yok dedi çok şükür. Senin de görürüz böyle bi resmini belli yakında 😜 inşallaaaaaahhh 🙏🙏

🌸🌸🌸

oyyy yerim ben onların kalp atışını annesini.. allahımm ne güzel bir duygu yaaa.. burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip et yarabbimm.. inşallah canım 8 mayıs benim muayene.. hayırlısı artık:))

Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577

🌸🌸🌸

Canııım hayırlı olsun tabbım tamamına erdırdın şimdi sana çok iş düşüyo bi hamile olarak bize dua edeceksin🙏😁

oyyy yerim ben onların kalp atışını annesini.. allahımm ne güzel bir duygu yaaa.. burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip et yarabbimm.. inşallah canım 8 mayıs benim muayene.. hayırlısı artık:))

Senin için sabırsızlanıyorum şimdi.. Benim pzt di muayene bekleyemedim.. Şimdi hafta sonunda acaip stres olacaktım. Hayırlısı olsun caanıııımmm çok şükür anmeyiz ya tek iki canları sağulsun. Aramızda 10 gün kadar var heralde

🌸🌸🌸

Nasıl gidiyor hamilelik?

Iyi gidiyor simdilik.pek bisiy hissetmiyorum.belki carsamba ultrasonda biseyler gorursem daha rahatlayacağım sanırım..
eee seninde tedavin basliyorr.nasıl hissediyorsun. rabbim insallah bu defa yuzunu guldurur.

Canııım hayırlı olsun tabbım tamamına erdırdın şimdi sana çok iş düşüyo bi hamile olarak bize dua edeceksin🙏😁

Etmem miiii... Hastaneden arabaya bindim aklıma siz geldiniz hemen paylaştım ve dua ettim size. Hepinize çifter çifter keseler göstersin allahım..

🌸🌸🌸

Senin için sabırsızlanıyorum şimdi.. Benim pzt di muayene bekleyemedim.. Şimdi hafta sonunda acaip stres olacaktım. Hayırlısı olsun caanıııımmm çok şükür anmeyiz ya tek iki canları sağulsun. Aramızda 10 gün kadar var heralde

🌸🌸🌸

evet canımm.. bu günleri gördük yaa.. eve 9 gün var.. benimde muhtamelen doğum 30 aralık diyor..

Iyi gidiyor simdilik.pek bisiy hissetmiyorum.belki carsamba ultrasonda biseyler gorursem daha rahatlayacağım sanırım..
eee seninde tedavin basliyorr.nasıl hissediyorsun. rabbim insallah bu defa yuzunu guldurur.

Korkuyorum kızzzz, yarın sadece ön görüşmeye gidiyoruz ondan bile korkuyorum. Stresli değilim ama

Kızlaaar ya ben telden gırdıgım için alıntıyı coklu yapamıyorum bı msjı alıntı yapınca dıgerını kaybedıyom zannetmeyın yanı işine gelene yazıo diye ben sonradan katıldım ama hepimiz kader arkadaşıyız sizi ve tontiş bebiş ve yumişleri sevıyoruuum

:18::18::18: eşimin tomografi sonuçları bugun çıkçak inşallah çok gerginiz ya o geriliyo dogal olarak o stres yaptıkça da ben geriliyorum:50: inşallah herşey iyi çıkar Allahım o hastalığı uzak etsin bizden de herkesten de:14::14:
dua edin nolur her şey güzel çıksın:14:

Gelmis geçmiş olsun insallah tertemiz cikar sonuclariniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

🌸🌸🌸

ayy ne guEl tabbim kucagına almayı nasip etsin darısı başımızaa canımm cokk sevindımm

Back