• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gece gece geldim kızçelerim ama evime değil topike:3::3::3:
Günlerim şahane geçiyor ne zaman döneceğimi bilmiyorum kocam boşayacak beni:30::30::52::52::1::1::1:
Herkes iyidir inşallah özledim hepinizi ama az kaldı kavuşmamıza..
Ben gelene kadar herkes gebe kalsın litfen:49::49::1::1:
hoşgeldin editörcümmm ben çok çalıştım sen yokkennn ohooooo bi sürü şey yaptım..yarında transefere gidiyorum:)))nice nice şahane geçen günlerin olsun inşallahhh

evet onunlada yarın konuşuruk artık.öptüm kuzum senii...iyi geceler kızlarrr...tatlı rüyalar:16::16::16:

bende sana aynısından diyecektim canım ozaman iyigeceler tatlı rüyalar:16:
yarın görüşürüz :54: melindam kaçağıda yok bugün :19: küstüm onaa:19:

Canlarim ben geldim :3:bugün burda yoktum arada girip okudum cevap veremedim:50:en yakın arkadaşımın kına gecesi vardı sabahtan aksama kadar gelinle beraberdim oo benim düğünde çok koştu sıra bana geldi oynamaktan ayaklarım çok kötü cumartesi günde düğünü var yandım ben:5:ayaklarım yara oldu :31:kaç saattir geçmişi okuyorum iyi kaynatmissiniz yarın gece bende isterim seviyorum sizi :16::16::16::16::16:

Gece gece geldim kızçelerim ama evime değil topike:3::3::3:
Günlerim şahane geçiyor ne zaman döneceğimi bilmiyorum kocam boşayacak beni:30::30::52::52::1::1::1:
Herkes iyidir inşallah özledim hepinizi ama az kaldı kavuşmamıza..
Ben gelene kadar herkes gebe kalsın litfen:49::49::1::1:

Kuzum hosgeldin Ohh pasalarla günlerin içine sinsin bol bol tadını çıkar en kisa surede seni buraya bekliyoruz dadlu sohbetini çok özledik:16::16::16:

:28: benım bır fıkrım var,transferden sonra tutanlarda tutmayanlarda nelere dıkkat ettıklerını nelere dıkkat etmedıklerını,tutunması için herhangı farklı bı ılaç felan kullanıp kullanmadığımızı yazsın.dıger transferlerde işimize yarar belki
olmaz mı?

Kizlar ben bol bol kabak cekirdegi yedim. Bol su ictim. Ilk 3gun yattim. Obur gunler evde is falan yaptim. 2gune bir balik yedim. Surekli kayisi kurusu. Birde cay kahve hic icmedim. Tabi sigara icen biri olarak. Karar aldigim gunden itibaren cok azalttim. Transferden sonra hic icmedim. Kitap okudum.puzzel yaptim vee internetten dizi seyrettim. Haa birde ananas yedimtransferin ertesi gunu. Birde oncesinde bayag bir havuc suyu ictim. Artik gerisi allaha kalmis:)))

Bende aynı ilacı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum ve yemek ve wc harici kalkmadim gerçekten hareketsizlik olabilir sebebi, sen peki hareket halindemisin ?

Kizlar bende o ilaci kullandim. Ama oyle cok sorun yasamadim. Birde ben bayag bir arastirdim. Yatmamak lazim mis. Vucut alisik oldugu hareketi yapacakmiski bebegi kabul etsin. Yoksa hasta gibi yatarsan vucut o moda girip bebegi yabaci madde diye kabul etmedigi oluyormus. Doktotum bana en azindan evde yuru dedi. Vallahi ben otobuse dolmusa binip carsiya alisverise bile gittim:)))

Kizlar ben bol bol kabak cekirdegi yedim. Bol su ictim. Ilk 3gun yattim. Obur gunler evde is falan yaptim. 2gune bir balik yedim. Surekli kayisi kurusu. Birde cay kahve hic icmedim. Tabi sigara icen biri olarak. Karar aldigim gunden itibaren cok azalttim. Transferden sonra hic icmedim. Kitap okudum.puzzel yaptim vee internetten dizi seyrettim. Haa birde ananas yedimtransferin ertesi gunu. Birde oncesinde bayag bir havuc suyu ictim. Artik gerisi allaha kalmis:)))

Bende kabak çekirdeği çok yemek istedim ama çiğmi , kavrulmuşmu olması gerekiyor bilemedim
Aman geri kalan yazdıklarının hepsini bende yedim balık ananas yedim çay sadece iki kere açık içtim ama kahve hiç içmedim 3 gün dinlendim geriye kalan günlerde ise günlük hayattımda ne yapıyorsam onları yaptım kısmet inşallah bebişlerimiz tutunur cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bişi sorucam benim bugün 6.günüm hergün günde iki defa jel kullanıyorum dün akşam jelin tamamı geldi sizce normalmi geri gelmesi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398406747.350004.webp

🌸🌸🌸

günaydınlarrrr:16::16::16:
Günaydın canım sana da
Canlarim ben geldim :3:bugün burda yoktum arada girip okudum cevap veremedim:50:en yakın arkadaşımın kına gecesi vardı sabahtan aksama kadar gelinle beraberdim oo benim düğünde çok koştu sıra bana geldi oynamaktan ayaklarım çok kötü cumartesi günde düğünü var yandım ben:5:ayaklarım yara oldu :31:kaç saattir geçmişi okuyorum iyi kaynatmissiniz yarın gece bende isterim seviyorum sizi :16::16::16::16::16:

Canım günlerin güzel geçiyor görüyorum bizim yerimi zede kurtlarını dök

günaydın şekerler...

Eklentiler

• $images[4].webp
    $images[4].webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Kizlarr iyi geceler olsun hepinize...bugunku bilgiye gore allahin izniyle yarin 1 de transferim var..yarin üçüncü gun oldugu icim birazcik tedirgin oldum hatra embriyologa da bi sorunmu var gelişim de dedim hayir dedi sadece iki yumurta oldugu icin riske atmak istemiyoruz olmasi gereken yerde gelisimine dev etmesi daha iyi olacaktir dedi..insallahhh rabbimm hepimizin hakkinda hayirlisini versin, hakkimizda hayirli olani icimize sindirsin insallah..bugun kuaforee gittim soyleee bi toparladim kaportayi:))saclarimi kestirdim yeni bi imaj bile yaptim hatta,yarim cok onemli bi randev var çünkü:))kalbim pirpirr surekli sankii asik olmusum da ilk kez bulusacakmisim gibii boylee midemde kelebeler ucusuyor...dualarinizi bekliyorum...allah yar ve yardimcimiz olsunn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh evin yeni ferdi eve gelmeden anniş güzellikleri yapmış yarından sonrası hep güzel olsun cnm sana sıkı sıkı tutunsunlar bebekelrin:16:
ay bune ya allahım aklımı yitiricem bunları görünce:27:
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577

🌸🌸🌸

maşalah sübhanalalh oy allahım nelere kadir :nazar::nazar::nazar:
sonuna kadar sağlıkla gitsin hamileliğin cnm darıs bizlere bende ikiz istiyommmmmmmmmmmmmmm:52::52:

hadi ya benim annemlerde kartalda oturuyorlar.yakınmışsınız ne güzel..:30::30:
akşamlarıda gel ya güzel sohbetler oluyor:29::29::29:

akşamları kocacımla oturuyom ki giremiyom o arada:34: evet ya baya yakınmısız kartal şurası:32:

Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577

🌸🌸🌸
Sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım. Bende yarın ilk görüşme mi yapacağım ama 2. denemem olacak. Ne olur dua et her şey yolunda gitsin. İlk denememde transfer bile görmedim:43::43::43:

ohh evin yeni ferdi eve gelmeden anniş güzellikleri yapmış yarından sonrası hep güzel olsun cnm sana sıkı sıkı tutunsunlar bebekelrin:16:

ay bune ya allahım aklımı yitiricem bunları görünce:27:

maşalah sübhanalalh oy allahım nelere kadir :nazar::nazar::nazar:
sonuna kadar sağlıkla gitsin hamileliğin cnm darıs bizlere bende ikiz istiyommmmmmmmmmmmmmm:52::52:

Allahım isteyen herkese versin. Küçüklüğümden beri hep ikizim olsun diye dua etmiştim ana eksik etmişim allahım normal yollardan olsun demeyi unutmuşum ☺️☺️ olsun razıyım buna da.. Hepimizin yüzü gülsün ..

🌸🌸🌸

Back