2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım o zaman riske atma al bi hafta evde ol yatmasında. Ben okulda dikkat ediyorum walla masadan kalkmamaya çalışıyorum napıyım

🌸🌸🌸

hoşgeldin cnm evet ecz arkadaş yok ben tam 50 sayfa okudum kendisini hiç göremedim
sen nasılsın aman tedaviye sayılı günlerin kaldı hadi inşlhhh heyecan varmı

hımm en son bi ameliyat falan demişti aklıma geldi de
inşallah herşey yolunda gitmiştir

bende iyiyim cnm sayılı günlerim kaldı cidden heycanlanıyorum düşününce:18:
iki embriyo koydurcam ya ikizlerimin hayallerini kuruyorum sürekli bu aralar bu modda geziyorum
Allah ım hayırlı olanı nasip etsin inşallah endişeli bi okadarda umutluyum tedavimden

Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın🙏kızlar bu dönemde eşlerinizle aranız nasıl destek yönünde eşim benle hiç bu konuda konuşmuyo nie yatıyosun kalk gez dışarı cık filan dio sanki yalandan naz yapıomusum gibi davranıo kızımızla oynuyo biraz ketum bişey desem dur acele etme kendini kaptırma filan dio😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşlh cnm bi sorunu kalmamıştır arkadaşın
ayy heyecanlı olunmaz mı en güzeli 2 tanenin ikiside tutarmış anam ikiz anası olursun inşlh :13:
umudun hep olsun cnm umutsuz başlanır mı hiç bu yola...
Eki Görüntüle 1086351 of of şunlara bakın kızlarr yaaa...

oyyy bunlar ne yaaaa bak hele yerim ben onları

parsen pabucu yarım gel kk ya kaynatalım
hani kığızz yoksun saat 00:00 a geliyor bak

Ayy inşallah canım ya hakkımızda hayırlısı, çok isterim ikiz annesi olayım bi kız bi erkek olursa bide oyy oyyyy
Sen ne durumdasın bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…