• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..

ya sonuç 19 mu anlamadım 5 in üzerine ihtimal var demiyorlar mı belki geç döllendi seni yersiz ümitlendirmek istemem ama belki şansın vardır regl görmedin di mi hala. Bide sen kan vereceğinden hiç bahsetmemiştinnn valahi şaşırdım bence bekle pes etme hemennn :26:

ya sonuç 19 mu anlamadım 5 in üzerine ihtimal var demiyorlar mı belki geç döllendi seni yersiz ümitlendirmek istemem ama belki şansın vardır regl görmedin di mi hala. Bide sen kan vereceğinden hiç bahsetmemiştinnn valahi şaşırdım bence bekle pes etme hemennn :26:

canım eve 5dakika bi hastane var gittim verdim tel.den de aldım sonucumu..dayanamadım napimm meraktan..regl olmadım daha evet ama deger düşük malesef cok..

canım tesim yarındı işte sabedemedim ama olsun yarın da cok farklı cıkmazdı..benim her sey yolundaydı rezevim2.94 yumurtalarım kaliteli blasttı belki bidahakine belki vucut kabul etmedi ne bileyim bakalım eninde sonunda olur canım senin de inş.uğrasmaya devam..

adet günü 2 gün geçen arkadaşımın kan değeride 34 tüüü şimdi 4 aylık yaaa üzülmek için biraz bekleee bencee:16: inşallah daha ii olacak.:16:

adet günü 2 gün geçen arkadaşımın kan değeride 34 tüüü şimdi 4 aylık yaaa üzülmek için biraz bekleee bencee:16: inşallah daha ii olacak.:16:

ay burdaki herkes cok iyi allah isterse oalcaktır canım ben yok hissediyorum yavastan arttı zaten karın agrım cumartesi netleşir degere göre sağ olun sonuclarınızı takip edicem ..

Ve toplandı yumurtalar ama o kadar çok ağrım varki kalkamıyorum :(
Neyse sonuç iyi güzel olsunda unutulur bu acılar .

Kızlar zencefılli balın sakıncası olumu ben ıhlamura kıs cayına katıp içiyorum öksürük için bide nefes darlığı olan varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..

Arkadaşım 19 düşük bir değer değil ki benim 19 çıksa havalara uçarım niye hemen kötü düşündün vardır elbet bir hayır dur strese girme hemen

kızlarr bugün 13. günüm degerim 550 olmuş.. bu şekilde olupta ikiz olan var mı??????

Canım tebrik ederim, Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek: eğer 2 embriyo konulduysa kesin ikiz canım bu değerler. Bu arada dikkatimi çekti aynı gün evlenmişiz banada dua et canım bizde sizin gibi heyecanlı günler yaşayalım :16:

Kızlar transferden berı kabızım🙍off kayısıda yıyom ama

Canım ananas ye. Bana teansferden sonra kabız olma demişlerdi ananas ye demişlerdi her gün ananas yedim biraz. Ishal olmuştum 🙊🙊

🌸🌸🌸

Canım ananas ye. Bana teansferden sonra kabız olma demişlerdi ananas ye demişlerdi her gün ananas yedim biraz. Ishal olmuştum 🙊🙊

🌸🌸🌸

Yıyorum canım sölemesı ayıp kAbızım ama ıkınmam yok hiç gelmıo yani😂surup yumusatır belkı

Şu düştüğümüz hallere bak ;) ben belki rahimde tıkanıklık vardır diye maydonoz buharı yaptığımda eşime yakalanmıştım adamcaz aralıksız bir gün güldü halime

Canım benim 11. Gün 364 15. Gün 1000 di. Yarın öğremcem inşallah biliyosun.

🌸🌸🌸

senin kesin gibi artık canımm.. bende 8 mayısta gidicem nasıl geçicek bakalım zaman.....bu arada öğrenir öğrenmez hemen msj at canım bekletme:))))

Back