• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sen yoktun tabi bilmiyorsun benim transferim oldu 30 nisan test günüm :78:

anaaaaaaa cok şaşırdım suann kızzzz...
eee 2 tane mi transfer edildi cnm..

Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23 :49:

Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..:16:

tebrıkler cnm umarım değerin artar

canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza benimde senin gibi 3,gün embriyosu 2 tane bugun 9.günüm sende ne gibi belirtiler oldu kaçıncı gün test yaptın

amin canım tez zamanda inşallah...benim sürekli adet olmuşumda sancı çekiyomuşum gibi ağrılar oldu.. birde birden kasıklarıma kramp giriyodu..9. günümde burnuma herşey kokuyodu. özellikle çikolata bozuk gibi kokuyodu..11. gün hem idrar hemde kantesti yaptım.. ikiside pozitif çıktı.. tabi herkeste değişik oluyo canım. sen yinede belirtilere takılma..allahım inşallah seninde pozitiftir :)))

slm kızlar ...
bugün dr.umuz çağırdı histereskopi ve tromboli testlerinin sonuçları çıkmış.
rahimden 2 parça alınmıştı polipmiş onlarda...histereskopi ile temizlenmiş oldu.
tromboli testindede 2 tanesi heterezigot çıkmış çok önemli değil hallederiz dedi.

yalnız histereskopiden sonra reglin gecikir dedi ona göre tedavi planı çizdi.
histereskopi olanlar geciktimi sizin regliniz ?

yine lucrin kullanacağız bu tedavide.

bence negatif sonuç alanlar mutlaka araştırmadan tekrar denemesin.aklınızda bulunsun kızlar her tedavi bir ümit ve sonucu hayal kırıklığı olmasın...

anaaaaaaa cok şaşırdım suann kızzzz...
eee 2 tane mi transfer edildi cnm..

tebrıkler cnm umarım değerin artar

aminn amin amin canım çook teşekkürler :16:

Amin canim ins. Biraz canim sikildi düsük gibi geldi ama.

Neden öyle düşündün ki, doktorunla konuşmadın mı? 70 gayet iyi görünüyor bence üzme kendini :16:

Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23 :49:

Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..:16:

tebrikler canimm darisi basimizaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugun 9. gunum canim 3. gunun embriyosu ve 15 dak bekledikten sonra sonucc Eki Görüntüle 1084308

Canım ya yemin ederım mutluluktan gozlerım doldu iman aglamamak için zor tutuyorum hamilesın tatlım hayırlı olsun canım benım👭👭👭👭ay cok duygusalım hamişmiyim acaba

gözün aydın değerin güzlce artsın inşallah

slm kızlar ...
bugün dr.umuz çağırdı histereskopi ve tromboli testlerinin sonuçları çıkmış.
rahimden 2 parça alınmıştı polipmiş onlarda...histereskopi ile temizlenmiş oldu.
tromboli testindede 2 tanesi heterezigot çıkmış çok önemli değil hallederiz dedi.

yalnız histereskopiden sonra reglin gecikir dedi ona göre tedavi planı çizdi.
histereskopi olanlar geciktimi sizin regliniz ?

yine lucrin kullanacağız bu tedavide.

bence negatif sonuç alanlar mutlaka araştırmadan tekrar denemesin.aklınızda bulunsun kızlar her tedavi bir ümit ve sonucu hayal kırıklığı olmasın...

geçmiş olsun cnm.
İnşallah bu tedavinle beraber mutlulugunuzda gelir.:16:
Bende polip aldırdım ocak ayında şubat reglim tam 28. gün gelmişti hiç bi değişiklik olmadı bi önceki 20. gün gelmişti tm zamanında regl gördüm. Çok fazla gün oynamaz bence:26:

amin canım tez zamanda inşallah...benim sürekli adet olmuşumda sancı çekiyomuşum gibi ağrılar oldu.. birde birden kasıklarıma kramp giriyodu..9. günümde burnuma herşey kokuyodu. özellikle çikolata bozuk gibi kokuyodu..11. gün hem idrar hemde kantesti yaptım.. ikiside pozitif çıktı.. tabi herkeste değişik oluyo canım. sen yinede belirtilere takılma..allahım inşallah seninde pozitiftir :)))

Canım ya benımde adet olcam gıbı agrım var ama sag tarafta daha cok agrım🙍ya bıde ıdrare hafif sıkısım baskı oluyo alt tarafta sendede oldumu

Back