yoncaa soncunu aldın mı?
Evet canim 70.90 cikti.
Sen yoktun tabi bilmiyorsun benim transferim oldu 30 nisan test günüm :78:
Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23
Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..
Önceki sayfalara bakamamıştım henüz, maşaallah, Allah sağlıkla kucağınada almanı nasip etsinn
canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza benimde senin gibi 3,gün embriyosu 2 tane bugun 9.günüm sende ne gibi belirtiler oldu kaçıncı gün test yaptın
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin.Darısı başımıza bizede dua et olurmu :)
anaaaaaaa cok şaşırdım suann kızzzz...
eee 2 tane mi transfer edildi cnm..
tebrıkler cnm umarım değerin artar
Allah ım kucagına almayıda nasip etsin çok sevindim canımMaşallah size
Amin canım bizim için dua et
anaaaaaaa cok şaşırdım suann kızzzz...
eee 2 tane mi transfer edildi cnm..
tebrıkler cnm umarım değerin artar
Amin canim ins. Biraz canim sikildi düsük gibi geldi ama.
Amin canim ins. Biraz canim sikildi düsük gibi geldi ama.
Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23
Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..
cmnm tenrik ederim
kan tahlilin ne zaman.
bugun 9. gunum canim 3. gunun embriyosu ve 15 dak bekledikten sonra sonucc Eki Görüntüle 1084308
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sagol canım. Teşekkürler..11. Günü yaptırdım 178 çıktı.. Bu günde yaptırdım sonucu bekliyorum.. Saat 15.30 gibi çıkacak..
slm kızlar ...
bugün dr.umuz çağırdı histereskopi ve tromboli testlerinin sonuçları çıkmış.
rahimden 2 parça alınmıştı polipmiş onlarda...histereskopi ile temizlenmiş oldu.
tromboli testindede 2 tanesi heterezigot çıkmış çok önemli değil hallederiz dedi.
yalnız histereskopiden sonra reglin gecikir dedi ona göre tedavi planı çizdi.
histereskopi olanlar geciktimi sizin regliniz ?
yine lucrin kullanacağız bu tedavide.
bence negatif sonuç alanlar mutlaka araştırmadan tekrar denemesin.aklınızda bulunsun kızlar her tedavi bir ümit ve sonucu hayal kırıklığı olmasın...
Ben sana hiç kan baktırmadan söylemiştim :)
🌸🌸🌸
amin canım tez zamanda inşallah...benim sürekli adet olmuşumda sancı çekiyomuşum gibi ağrılar oldu.. birde birden kasıklarıma kramp giriyodu..9. günümde burnuma herşey kokuyodu. özellikle çikolata bozuk gibi kokuyodu..11. gün hem idrar hemde kantesti yaptım.. ikiside pozitif çıktı.. tabi herkeste değişik oluyo canım. sen yinede belirtilere takılma..allahım inşallah seninde pozitiftir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?