- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
evet en güzel şeyleri söylemiş arkadaşın.benim içinde teşekkür ett![]()
Tamam canım söylerim, sözlerine çok güvendiğim biridir, çok zeki ve çok okur o yüzdende istihareyi ondan istemiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet en güzel şeyleri söylemiş arkadaşın.benim içinde teşekkür ett![]()
sen niye dil çıkarıyorsun döverim haaa:88::88::88:
bayadır doğru düzgün tatlı yemedim de..
sence şişmanmıyım![]()
Asla değilsin sütun gibisin emin olabilirsin![]()
canım bende geçen tedavimde en sevdiğim yüzüğümün ortadan ikiye ayrıldığını gördüm tedavinin tutmayacağını anlamıştım zaten..
yaşantımdaki önemli herşey rüyamda önceden görüyorum çocukluğumdan bu yana..
buna ölümler düğünler herşey dahil.. tüm tedavilerimin sonuçlarını rüyamda gördüm ve hep çıktı..
bu tedavi önceside geçen gece rüyamda doğumhane ile aramda çok uzun engeller gördüm.. çok uğraşıyordum o engelleri bir türlü aşamıyordum.. hamile kalıyordum sonra bebek yok oluyordu ben doğurmadan.. yani bu tedavide olumsuz olacak gibi baştan öyle gözüküyor ama olsun denemekten başka çaremiz yok..
Hadi git bakalım arkadaşına![]()
tamda birazdan çıkacaktım..ne oldu ki güzel arkadaşım benim..![]()
Yalnız kaldım da![]()
Melindam da konuşmuyor
geldim tabi hiç gitmiyorum zaten burdan umut dunyasıay canım niye yalnız kalasın,bak aşagıda melindam var,kedilerinefendisi bile geldi..![]()
sağoll canımm benimm ne güzel yazmışsın..
şimdi en hassas dönemindesin karamsarlık yapıp seni hiç etkilemek istemem ama bu kaçıncı tedavi hep olumsuz hep olumsuz..
insan artık ister istemez olumlu düşünemiyor..
yinede düşünce gücüne bende çok inanıyorum.. evrene hangi düşünceyi gönderirsek o bizi çekiyormuş..
hadi bakalım önce senin güzel haberini alalım sonrada ben vereceğim inşallah güzel haberler..
Universal şimdi adana hastanesi oldu ya o bakıyor bir saatte çıkıyor ama 60 kusur lira veriyorsun acilden baktirdigin için başkada bilmiyorum.
geldim tabi hiç gitmiyorum zaten burdan umut dunyası![]()
Amin canim bu günde evlilik yil dönumum ins hayirli sonuclar aliriz.
helal sana be arkadaşım helallllllllll![]()
phala cım sen bu ay mı başlıyosunnnn????
ben yanıyorum ya azcıkta bel ağrım var, zaman zaman adet sancımbelirti olarak sayabilir miyim acabaaaaaa mutlu olmak istiyorum azcık
![]()