2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım senin tatlı bi kızın olacak bol bol tatlı yediğine göre:))
gebelikte çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek oluyormuş.

Hehey👶ben tatlı istemiom ogludum mu grlio yani👼👶👶 oyyy ssglıkla gelsinler. Ama tabıkı ılk etapta erkek istıyom ama kızda olutsaa uzulmem belkı bı kız bı erkek olur😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bende az önce nutella yedim kaşık kaşık Tatlı isteği haricinde hiç bi belirtim yok
şaka bi yana daha çok erken değilmi belirti aramak için :26:

su gibi akıntınız var mı kızlar şeffaf çamaşırda sadece ıslaklık yapan ne sarı ne beyaz su bildigin:26:

İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın fıstık :93:

Bugun bana cok sıkıcı bi gün.yemek yaptim.tel.izliyorum.bende kendi kendime belirti arıyorum bende cunkuuu hic bi his yokk..sade gogus sisligi.acaba ters giden biseymi var diye.can sıkıntısından kueup duruyorum vallaa..

Slm kıslarrrr..
Napıyonuz hava bugün ne güzell.

canım hiç hissettin ni bebegi yani ne bileyim bi farklılık oldu mu ay tamam kesin var mı dedin yoksa testi almaya giderken ah ah olmicak mı dedin yani ruh halin nasıldı cok merak ediyorum cunku ben var mı yok mu hisetmiyorum hiç bi şey hissiz miyim acaba

Aynisini bende dedim veee hala diyorum.cunku bisiy gissetmiyorum gogus sisligi dişındaaa..

Kan testine giderkende cok heyecan ve telaş vardı.ama daha cok olumlu dusundum hepp. bu defa çok hafiftim bilmiyorum.

Bugun bana cok sıkıcı bi gün.yemek yaptim.tel.izliyorum.bende kendi kendime belirti arıyorum bende cunkuuu hic bi his yokk..sade gogus sisligi.acaba ters giden biseymi var diye.can sıkıntısından kueup duruyorum vallaa..

Ama kuzum senin sonucun maşallahhh çok iyi çıktı kötü düşünme lütfenn hamileliğin tadını çıkar

Aynisini bende dedim veee hala diyorum.cunku bisiy gissetmiyorum gogus sisligi dişındaaa..

Kan testine giderkende cok heyecan ve telaş vardı.ama daha cok olumlu dusundum hepp. bu defa çok hafiftim bilmiyorum.

benden 1 hafta önce transfer yaptıran arkadaşım cuma günü ögrendi olumlu oldugunu ve hiç bişey hisetmedim o güne kadar dedi bugün 16. günü hala yok bişey diyor inşallah bizimkide öyle olur yarabbimmmmmm yaaa lütfennnnnnnnnn

Bende rahat hssediyorum bide transferın ilk gunu gece cok sıcakladım ayaklarım altı asırı yandı ben o anda tutundugunu hıssettım bılmıorum ya inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hafiftim derken şişmedin yani di mi ben de öyle şişmedim normalim sadece göğüsler şişti..ama arkadasım sanırım 7.haftaya girdi yeni baslamış hafif bulantısı normal demek ki

Insallah cnm benim yaaa..insallahh..

ben de transferden sonraki3.gün ve 4.gün boyunca yandım eşim ne kadar sıcaksın farkında mısın deyip durud ve geçti biz de acaba tutunuyor mu diye sevindik ama şimdi normal ısım..inş.tutunmuşlardır o sırada

Insallah cnm benim yaa.rabbim yüzümüze baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…