canım senin tatlı bi kızın olacak bol bol tatlı yediğine göre:))
gebelikte çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek oluyormuş.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bu arada ben transferden hemen sonra bi iki dakkika sonra sanırım dayanamayıp lavaboya gittim.sonra 3_4 gün hiç dışarı çıkmadan evin içinde yattım uzandım tv seyrettim.tabi yemek için lavabo için kalktım. bide jeli sürdükten sonra yuruyordum aradada evde dolaniyordum.ama artık dışarı çıkıyorum yürüyorum pek bi dikkat etmiyorum çünkü hicbisey hissetmiyorum
Allahtan hayirlisi
Bende az önce nutella yedim kaşık kaşıkTatlı isteği haricinde hiç bi belirtim yok
şaka bi yana daha çok erken değilmi belirti aramak için :26:
su gibi akıntınız var mı kızlar şeffaf çamaşırda sadece ıslaklık yapan ne sarı ne beyaz su bildigin:26:
İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın fıstık :93:
Slm kıslarrrr..
Napıyonuz hava bugün ne güzell.
bugun okulda tören vardı,sonra arkadaşlarla beraber gölün oraya(adanada) gidip kahvaltı yaptık misssssssssssss gibi.biraz akıl dağıtmak iyi geliyor
benim arada oluyor :26:
canım hiç hissettin ni bebegi yani ne bileyim bi farklılık oldu mu ay tamam kesin var mı dedin yoksa testi almaya giderken ah ah olmicak mı dedin yani ruh halin nasıldı cok merak ediyorum cunku ben var mı yok mu hisetmiyorum hiç bi şey hissiz miyim acaba
Bugun bana cok sıkıcı bi gün.yemek yaptim.tel.izliyorum.bende kendi kendime belirti arıyorum bende cunkuuu hic bi his yokk..sade gogus sisligi.acaba ters giden biseymi var diye.can sıkıntısından kueup duruyorum vallaa..
ben az önce belirti aramıcam mı demiştimmm
Aynisini bende dedim veee hala diyorum.cunku bisiy gissetmiyorum gogus sisligi dişındaaa..
Kan testine giderkende cok heyecan ve telaş vardı.ama daha cok olumlu dusundum hepp. bu defa çok hafiftim bilmiyorum.
Aynisini bende dedim veee hala diyorum.cunku bisiy gissetmiyorum gogus sisligi dişındaaa..
Kan testine giderkende cok heyecan ve telaş vardı.ama daha cok olumlu dusundum hepp. bu defa çok hafiftim bilmiyorum.
Bende rahat hssediyorum bide transferın ilk gunu gece cok sıcakladım ayaklarım altı asırı yandı ben o anda tutundugunu hıssettım bılmıorum ya inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende rahat hssediyorum bide transferın ilk gunu gece cok sıcakladım ayaklarım altı asırı yandı ben o anda tutundugunu hıssettım bılmıorum ya inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hafiftim derken şişmedin yani di mi ben de öyle şişmedim normalim sadece göğüsler şişti..ama arkadasım sanırım 7.haftaya girdi yeni baslamış hafif bulantısı normal demek ki
Bilmiyorummm..:))) evet bide cok rahattım agrı sizı hicbisiy yoktu yanii..
benden 1 hafta önce transfer yaptıran arkadaşım cuma günü ögrendi olumlu oldugunu ve hiç bişey hisetmedim o güne kadar dedi bugün 16. günü hala yok bişey diyor inşallah bizimkide öyle olur yarabbimmmmmm yaaa lütfennnnnnnnnn
sen tadını cıkarsana yaaaaaaaa su güzel günlerindüşünme darısı basımıza..
Benide kendine benzettin iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?