2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

jel ve estroferm var benim kullandıgım ve 3. gün gonapepty vurdurdum. başka bişey yok şuan kullandıgım bana niye iğne vermediler ki acaba :26:

jel ve estroferm var benim kullandıgım ve 3. gün gonapepty vurdurdum. başka bişey yok şuan kullandıgım bana niye iğne vermediler ki acaba :26:

ne bileyim canım ihtiyac görmediler belki de iz odada 3 kişiydik 3ümüzde tansfer olduk 3ümüzde veildi pregny her akşam 10 milim yapılacak teste kadar dediler..3.gün bana lucrin odadaki digerlerine gonapepty verdi mesela..iyi ne güzele ziyetin yok her gün iğne vuruyorum hala.

Bende bugün daha önce okuduğum kocaları işi bi test yaptım.idrarini bardağa yapıyorsun gunesisigini koyup bi bulut oluşuyor o bulut ustte oluyorsa hamilesin altta oluyorsa degilsin. Velhasıl yaptım altta çıktı.test yapmaya cesaret edemedim her ay yapıyorum test hep sonuç negatif şimdi umudumu uzatmak istiyorum

senin kaçıncı denemen. Ne bileyim eksik bişeyler mi yapılıyor diyorum acaba amannn neyse ney olacagı varsa olacak yoksa olmıcak iğne ilaç bahaneee Yaradan bilir... İnşallah bizde sevinenlerden oluruz Rabbimden tek dileğimmm

en mantıklısı eğer olmıcaksa bile test gününe kadar o heyecan ve hevesle beklemek daha güzel hakkımızda hayırlısı olsunnnnnnn

ilk denemem canım belki de hormonlarım kan testi sonuclarım farklıdır yani her bünye farklı eksik bi şey yapmazlar merak etme güveniiyorum ben baskente sana gerek yok demek ki ne güzel fazla ilacın ne faydası var..

bu arada benim doktorum benim adımı biliyo burda beni tanımış burdan 1yıl önce falan ne cok giriyorsun internete sen dediben de siz d egiriyorsunuz ki görüyorsunuz beni demedim tabiama seviyorum ben doktorumu ..

böle seylere inanmam ama zevkine denicem işim yok nasılsa kaç dakika beklicem peki bu bulut içincıkmazsa yalan derim cıkarsa doğru derim artık

nasıl yanii kadınlar klübünü mü takip ediyorlar

Birde annem kirpiklerime bakıp duruyor top top birlesmisse hamileymissin.kendisi hep böyle bilirmis..eskiden test mi vardi diyor.
Bana her baktığında bak kirpiklerin birleşmiş diyor ama benim kimler rimel sürülmüş gibi tane tane ayrik.annem görmek istediği gibi görüyor

bende hep vücudumu izlliyorumm kirpikler gözbebekleri göğüslerrr falan filan daha bi değişiklik göremedim yaniiiiiii
Çok ilginç hallere giriyoruz bu dönemde akıl sağlıgımdan şüphe ediyorum

bende hep vücudumu izlliyorumm kirpikler gözbebekleri göğüslerrr falan filan daha bi değişiklik göremedim yaniiiiiii
Çok ilginç hallere giriyoruz bu dönemde akıl sağlıgımdan şüphe ediyorum
Benim bi goguslerimde ağrı var ama oda jelden herhalde..(((

Tesekkur ederim canim..heyecanlaniyomus be insan:))insallahh tatlim..sen ne yaptin?gittin mi doktora?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ilk zamanlarda heyecan oluyor cnm.
bende perşembe günü gideceğim.
bakalım artık kısmet diyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…