bende hep vücudumu izlliyorumm kirpikler gözbebekleri göğüslerrr falan filan daha bi değişiklik göremedim yaniiiiiii
Çok ilginç hallere giriyoruz bu dönemde akıl sağlıgımdan şüphe ediyorum
Bu arada ben transferden hemen sonra bi iki dakkika sonra sanırım dayanamayıp lavaboya gittim.sonra 3_4 gün hiç dışarı çıkmadan evin içinde yattım uzandım tv seyrettim.tabi yemek için lavabo için kalktım. bide jeli sürdükten sonra yuruyordum aradada evde dolaniyordum.ama artık dışarı çıkıyorum yürüyorum pek bi dikkat etmiyorum çünkü hicbisey hissetmiyorum
Allahtan hayirlisi
Benim bi goguslerimde ağrı var ama oda jelden herhalde..(((
Bu arada ben transferden hemen sonra bi iki dakkika sonra sanırım dayanamayıp lavaboya gittim.sonra 3_4 gün hiç dışarı çıkmadan evin içinde yattım uzandım tv seyrettim.tabi yemek için lavabo için kalktım. bide jeli sürdükten sonra yuruyordum aradada evde dolaniyordum.ama artık dışarı çıkıyorum yürüyorum pek bi dikkat etmiyorum çünkü hicbisey hissetmiyorum
Allahtan hayirlisi
gögüs ağrım opuyla birlikte başladıgı için onu belirti olarak sayamıyorum her ay agrır zaten. Dün sağ kasım çok fena battı eğer bebek yoksa kist falan oluştu dicem çünkü ilk defa zonkladı böyle.. transfer sonrası 30 dk sonra lavaboya gittim yarım saat sonrada hastaneden çıkıp eve geldim 3 gün yattım sürekli değil ama arada kalkıp ufak tefek şeyler yaptım. transferin 2. günü sinemaya gittim kaçamak yaptım. Bi okuyorsun çok yatan hiç bişey yapmayanda tutmamış ta gezip tozanda tutmuş ya da tam tersii ben bu işin bunlara bağlı oldugunu nedense düşünemiyorum. Doktorlar günük hayatınıza devam edin diyor. Onlarda istatistiksel verileri baz alıp bunu söylüyorlar amannnnnnnn aklımızı ermeyeceği şeyler var bunun adı da kısmett
Birde annem kirpiklerime bakıp duruyor top top birlesmisse hamileymissin.kendisi hep böyle bilirmis..eskiden test mi vardi diyor.
Bana her baktığında bak kirpiklerin birleşmiş diyor ama benim kimler rimel sürülmüş gibi tane tane ayrik.annem görmek istediği gibi görüyor
Bende az önce nutella yedim kaşık kaşıkTatlı isteği haricinde hiç bi belirtim yok
şaka bi yana daha çok erken değilmi belirti aramak için :26:
Kendimde belirti aramayacığım dedim senin yazından sonra aynaya baktım
canım senin tatlı bi kızın olacak bol bol tatlı yediğine göre:))
gebelikte çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek oluyormuş.
Peki sonuç ne oldu güzelim:-[
Tam kendi kendime adet belirtisimi demeye başlarken senin güzel mesajınla mutlu oldum
Kuzummmmm allahım sana nur topu gibi kız çocuğu nasip eder inşallahhhhhh:116:
Bende az önce nutella yedim kaşık kaşıkTatlı isteği haricinde hiç bi belirtim yok
şaka bi yana daha çok erken değilmi belirti aramak için :26:
sen nerdesin kuzum..sohbet etmeye geldik kimse yok abi yaaa
erken tabikiii ama deli gönülll laf söz dinlemiyor kiiiiiiii benimde cnm şekerli şeyler istiyor aynı adet öncesi gibiii ilk 3-4 gün çok iyiydim dün cozuttum bennn ama bu saatten sonra söz veriyrum kendime hiç bişey düşünmeyeceğimmmmmmm inşallahhh
bencedeee... Hamile kalırsam doktorcuguma güzel hediyeler alcam inşallahhh
Slm kıslarrrr..
Napıyonuz hava bugün ne güzell.
Slm kıslarrrr..
Napıyonuz hava bugün ne güzell.
Guze anne adaylari.
Nasilsiniz bakalim.kimse moralini bozmasin hersey yoluna eninde sonunda giriyo gercekten olmicak diye dusunmeyin.bir de olmaz iki de olur ikide olma ucte olur vs ama olur Rabbim nasip eder bol bol dua edin.ben hep ediyorum sizlere.hergun geliyorum bakiyorum sizlere ve dua ediyorum.Allah hepimizin kucagina almayi nasip etsin.sizleri seviyorum arkadaslarim
Hiç sorm cnm aynen benimde canım tatlı çekiyor kötü düşünmek yook negatif düşünüp bebişlerimiz etkilenmesin :116:
Guze anne adaylari.
Nasilsiniz bakalim.kimse moralini bozmasin hersey yoluna eninde sonunda giriyo gercekten olmicak diye dusunmeyin.bir de olmaz iki de olur ikide olma ucte olur vs ama olur Rabbim nasip eder bol bol dua edin.ben hep ediyorum sizlere.hergun geliyorum bakiyorum sizlere ve dua ediyorum.Allah hepimizin kucagina almayi nasip etsin.sizleri seviyorum arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?