2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydıınn.dün transferim oldu,5. gün 1. kalite,inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana.rABBİM hepimizin yardımcısı olsun.

Yaaaa idrar testi yapma lütfennn çok erken
Boşu boşuna kendini üzeceksin ne gereği var
Biliyorsun idrar testi pozitif olsada çıkmadığı oluyor

benım kide 3.gün embriyosu benım hıc umudum yok...bende mı test yapsam:18:

kizlar yarin benim 9.gunum esim evde yarin kan verip test yapmak istiyorum cikarmi sizce 3.gun embriyosu ikitane bir yandanda cok korkuyorum gunler yaklastikca ya pozitif degilse diye kafayi yiycem ama korkunun ecele faydasi yok

dün predictor erken gebelik testi yaptım şu adetten 4 gün önce %90 sonuç veren 5. gün ebriyosu ve 5. gün yaptım. Tabiki hiç bişey çıkmadı.. Olsaydı bence çıkmalıydı eğer hemen tutunuyorsa bu. Ne zaman tutunduguyla ilgili bi bilgim yok.. KAfam karmançorman boşverin kimse erken test yapmasın. bu kadar kötü olacagımı tahmin etmemiştimmmmmmmm

Günaydın kızlar, sorum var Tüp bebeğin negatif sonuçlanmasından sonra hemen kanamam başladı bugün 4. Gün hem aşırı kanamam var hemde çok sancım var bugünde söylemesi ayıp büyük bir parça geldi bunu yaşayan arkadaşlar varmı ? Normal mi? İlk kez böyle bişey yaşıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence bı dra gıt belkı parca fılan vardır sonucta bı gebelık oluyo dusuk oluyo adet olunca bı gıt aklında bısey kalmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahh be cnm niye yaptın ben hiç güvenmiyorum idrar testine valla evde var ama kesinlikle yapmam
Moralini bozma lütfen sende biliyorsun idrar testine güven olmadığını

Bebiklerimden haber geldii:))dollenmislerr ki:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aydın günlerimiz daha nice bayramlarımız olsun inşallahhhhhh hepimizin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu mutlu olsun, çocuklarımızla bugünü kutlayalım tez vakitte inşallahhhhhh

bende de aynı şey yaşanmıştı, ikinci ay normale dönmüştü reglim.... sorun olacağını sanmıyorum.... kocaman bi et parçası gibi bi şey gelmişti.....

Ahh be cnm niye yaptın ben hiç güvenmiyorum idrar testine valla evde var ama kesinlikle yapmam
Moralini bozma lütfen sende biliyorsun idrar testine güven olmadığını

kuzum senin kaçıncı günün oldu bugün???? merakla bekliyorum sonucunu, inşallah sonuç bekleyen herkes gibi sende pozitif sonuç alır, sonuna kadar sağlıklı rahat bir gebelik geçirip sonrasında sağlıkla kucağına alırsınnnnn

Bebiklerimden haber geldii:))dollenmislerr ki:)

:)))))) yaşasın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnm ne güzel yazmışsın allah razı olsun
Cumartesi transferim oldu sanırım bugün 4. Gün oluyor 30 nisanda test günüm
hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır inşallahhh

Bende sigara kullanıyordum.ama doktor kesinlikle yasakladı canım.pazartesi adetimin 2 inci günüydü kontrol oldum.iğnelerim başladı.cuma tekrar kontrol.hayırlısı olsun inşallah.Allahım isteyen herkeze nasip etsin

her dizide her filmde bi hamile var yaa bütün dünya birleşmiş üzerime geliyor sankiiiiiiiiiii oyy Allahım sabır ver banaaaa bizeeeeeeeeee

hamile arkadasım idrar testini sırf zevk olsun diye yaptı ve tek çizgi cıktı takma kaale bile alma o yüzden asla yapmam dedim yapmadım ..tüp bebekti bu arada kanda pozitifti yani idrarda cıkmıyodı.

sana yazdım onu dikkate alma su idrar testini unut gitsin bak hamile akadasım da bile cıkmadı.

okudum cnm sağolun tahmın ediyorum belkide çıkmaz idrarda ma içimde bi korku bi şüphe kemiriyor işte adet günlerime yakın hep böyle umutsuz hep böyle sulu göz olurum. Dün üzüldüm diye mi adetim yaklaşıyor diye mi bilmiyorum sağ kasım bıcak batması gibi şeyler yşadı bi yandan belirti arıyorum hala kendimde bi yandan olmaz bu iş diyorum. Sadece sabır diliyorummmmmmmmmmm Allahtann.
Güzel günlerin yakın oldugunu düşünmek hayal etmek istiyorummmmmmmm. kısada olsa herşeyden herkesten uzaklaşmak unutmak istiyorum tüm bu duyguları sadece hayatta oldugum ve sevdiklerim için şükretmek istiyorumm.. İyi olup yoluma bakıcam canım bakmayın siz bana morallerimiz yüksek olsunnn inşallahhh...

her dizide her filmde bi hamile var yaa bütün dünya birleşmiş üzerime geliyor sankiiiiiiiiiii oyy Allahım sabır ver banaaaa bizeeeeeeeeee

sana hangi ilaçlar verildi baskentte ben her gün jel kullanıyorum..estroferm sabah akşam hap...
bi de her akşam iğnem var pregny 10 milim ...3.günde de sadece bi kez 20ml lucrin yaptım..bu lucrin tutmasını kolaylaştırıyormuş..

Sagolasinnnn kiiiiiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…