Yaaaa idrar testi yapma lütfennn çok erken
Boşu boşuna kendini üzeceksin ne gereği var
Biliyorsun idrar testi pozitif olsada çıkmadığı oluyor
benım kide 3.gün embriyosu benım hıc umudum yok...bende mı test yapsam:18:
kizlar yarin benim 9.gunum esim evde yarin kan verip test yapmak istiyorum cikarmi sizce 3.gun embriyosu ikitane bir yandanda cok korkuyorum gunler yaklastikca ya pozitif degilse diye kafayi yiycem ama korkunun ecele faydasi yok
kızlar günaydıınn.dün transferim oldu,5. gün 1. kalite,inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana.rABBİM hepimizin yardımcısı olsun.
Bence bı dra gıt belkı parca fılan vardır sonucta bı gebelık oluyo dusuk oluyo adet olunca bı gıt aklında bısey kalmasınGünaydın kızlar, sorum var Tüp bebeğin negatif sonuçlanmasından sonra hemen kanamam başladı bugün 4. Gün hem aşırı kanamam var hemde çok sancım var bugünde söylemesi ayıp büyük bir parça geldi bunu yaşayan arkadaşlar varmı ? Normal mi? İlk kez böyle bişey yaşıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
transferin hayırlı olsun güzel haberlerin gelsin cnm..
dün predictor erken gebelik testi yaptım şu adetten 4 gün önce %90 sonuç veren 5. gün ebriyosu ve 5. gün yaptım. Tabiki hiç bişey çıkmadı.. Olsaydı bence çıkmalıydı eğer hemen tutunuyorsa bu. Ne zaman tutunduguyla ilgili bi bilgim yok.. KAfam karmançorman boşverin kimse erken test yapmasın. bu kadar kötü olacagımı tahmin etmemiştimmmmmmmm
kızlar günaydıınn.dün transferim oldu,5. gün 1. kalite,inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana.rABBİM hepimizin yardımcısı olsun.
Günaydın kızlar, sorum var Tüp bebeğin negatif sonuçlanmasından sonra hemen kanamam başladı bugün 4. Gün hem aşırı kanamam var hemde çok sancım var bugünde söylemesi ayıp büyük bir parça geldi bunu yaşayan arkadaşlar varmı ? Normal mi? İlk kez böyle bişey yaşıyorum
Ahh be cnm niye yaptın ben hiç güvenmiyorum idrar testine valla evde var ama kesinlikle yapmam
Moralini bozma lütfen sende biliyorsun idrar testine güven olmadığını
Bebiklerimden haber geldii:))dollenmislerr ki:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebiklerimden haber geldii:))dollenmislerr ki:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aydın günlerimiz daha nice bayramlarımız olsun inşallahhhhhhhepimizin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu mutlu olsun, çocuklarımızla bugünü kutlayalım tez vakitte inşallahhhhhh
bende de aynı şey yaşanmıştı, ikinci ay normale dönmüştü reglim.... sorun olacağını sanmıyorum.... kocaman bi et parçası gibi bi şey gelmişti.....
kuzum senin kaçıncı günün oldu bugün???? merakla bekliyorum sonucunu, inşallah sonuç bekleyen herkes gibi sende pozitif sonuç alır, sonuna kadar sağlıklı rahat bir gebelik geçirip sonrasında sağlıkla kucağına alırsınnnnn
:)))))) yaşasın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm ne güzel yazmışsın allah razı olsun
Cumartesi transferim oldu sanırım bugün 4. Gün oluyor 30 nisanda test günüm
hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır inşallahhh
kizlar bu arada sigara kullananlariniz varmi aranizda ben kullaniyodum transferden sonra ilk 3 gun hic icmedim ama simdi ieye basladim ama az icmeye ozen gosteriyom benim durumumda olaniniz varmi
her dizide her filmde bi hamile var yaa bütün dünya birleşmiş üzerime geliyor sankiiiiiiiiiii oyy Allahım sabır ver banaaaa bizeeeeeeeeee
sana yazdım onu dikkate alma su idrar testini unut gitsin bak hamile akadasım da bile cıkmadı.
her dizide her filmde bi hamile var yaa bütün dünya birleşmiş üzerime geliyor sankiiiiiiiiiii oyy Allahım sabır ver banaaaa bizeeeeeeeeee
aydın günlerimiz daha nice bayramlarımız olsun inşallahhhhhhhepimizin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu mutlu olsun, çocuklarımızla bugünü kutlayalım tez vakitte inşallahhhhhh
bende de aynı şey yaşanmıştı, ikinci ay normale dönmüştü reglim.... sorun olacağını sanmıyorum.... kocaman bi et parçası gibi bi şey gelmişti.....
kuzum senin kaçıncı günün oldu bugün???? merakla bekliyorum sonucunu, inşallah sonuç bekleyen herkes gibi sende pozitif sonuç alır, sonuna kadar sağlıklı rahat bir gebelik geçirip sonrasında sağlıkla kucağına alırsınnnnn
:)))))) yaşasın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?