- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 39
Hadı hayırlı oldun yolu yarılamışsın inşallah guclu embrıyolar olurda annesı tutunur sana yarın guzel haberlerını beklıyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sagoalsınn teşekkür ederim,inşallahh..yolu yarıladık da bundan sonrası daha zor geçecek gibi görünüyor:)
Kızlar benı merkezden aradılar kalan tek embrıyo%25sansla devam edıyomus donduralımmı dedı bızde hayır dedık sonucta700 dolar vercez cozulunce yasayacagı bıle bellı degıl hayırlısı gerekte kalmaz ınsallah bebısler tutunurya ıkı tane konan arkadaslar sızede seyoluyomu ıkısıde olsun dıyeinsan vazgecemıo dımı
seninde transferin hayırlı olsun:)inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana babişler..ya ne güzel iki embriyo transfer edilmiş insan vazgeçemez bencede çok normal böyle hissetmen..bizde iki istiyoruz ama yaş nedeniyle doktorumuz kabul etmedi..kaçıncı günün bugün?
Ben 28 yasındayım ve bu 4. Tedavım 3. Tedavımden bı kızım var cok sukur transferın ikincı gunu bıttı cok sukr
Hadı hayırlı oksun darısı basımıza benım transferım dun oldu benımde belım ve kasıklarımda agrı var bıde grıp oldum oksuruyorum inşallah tutunur meleklerım
Hadı hayırlı oksun darısı basımıza benım transferım dun oldu benımde belım ve kasıklarımda agrı var bıde grıp oldum oksuruyorum inşallah tutunur meleklerım
idrarda çıktıysa kanda da çıkar inşallah kucağına almanda nasip olur ( darısı bizlere)
herkese günaydınn.. sabahın köründen beri ayaktayım.. heyecandan uyuyamıyorumm.. allahımm hepimize meleklerimize kavuşmayı nasip etsin..
isteyen herkese tez zamanda versinnnn...
Amin inşallah canım bu sefer doğru şeyler olur. Aaaa bak ne diyeceğim. Doktora mail attım hangi ilaçları kullanıcam diye, rapor çıkartıcam dedim.
o da bana tahmini ilaç isimlerini verdi. Yazıyorum;
1. Puregon 300 IU altı kutu
2. Merional 150. Sekiz kutu
3. Orgalutran 0.25 5 li bir kutu
4. Pregnyl 5000. Iki kutu
hadi ya.çok hoşmuş valla çok sevdim.şu köpeklere fısıldayan adam varya birden seni onun gibi hissettim
benimkinin anlamı adım ve soyadım karışık şekilde..
Herkese hayırlı sabahlaarrGünümüz hayırlı, huzurlu, bol neşeli ve pozitifli geçsin inşaallah..
herkese günaydınn.. sabahın köründen beri ayaktayım.. heyecandan uyuyamıyorumm.. allahımm hepimize meleklerimize kavuşmayı nasip etsin..
isteyen herkese tez zamanda versinnnn...
kızlar ya hiç belirtim yok bugün bazı günler arada kasıgıma ince bir sızı oluyordu o kadar göğüslerim zaten adet önceside agrırdı şimdide başka birşey yok ama 9.günüm bugün
kizlar bu arada sigara kullananlariniz varmi aranizda ben kullaniyodum transferden sonra ilk 3 gun hic icmedim ama simdi ieye basladim ama az icmeye ozen gosteriyom benim durumumda olaniniz varmi
Ben zaten kullanmıyorum canım ama bana hem doktorum hemde embriyoloğum kesinlikle sigaradan da sigara içilen ortamdan da uzak durmalısın dediler yani sigaranın olumsuz bir etkisi var. Hatta sigara içiyor olsaydım doktorum sigarayı bırakmadan tedaviye başlamazdım dedi. Bence hiç içme canım, kolay değil biliyorum ama unutma ki evladın için tüm sıkıntılara katlanıyorsun.O şimdi karnında kapalı bir kutunun içinde ve sen onun alanını dumanla dolduruyorsun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?