• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hadı hayırlı oldun yolu yarılamışsın inşallah guclu embrıyolar olurda annesı tutunur sana yarın guzel haberlerını beklıyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagoalsınn teşekkür ederim,inşallahh..yolu yarıladık da bundan sonrası daha zor geçecek gibi görünüyor:)

sagoalsınn teşekkür ederim,inşallahh..yolu yarıladık da bundan sonrası daha zor geçecek gibi görünüyor:)

Transferde bı hayırlı haberle pozıtıf cıkarsa bıde keseyı gorursek sonra bıde kalp atsını duyarsak 3 ayıda atlattıkmı daha me kaldı😂

Kızlar benı merkezden aradılar kalan tek embrıyo%25sansla devam edıyomus donduralımmı dedı bızde hayır dedık sonucta700 dolar vercez cozulunce yasayacagı bıle bellı degıl hayırlısı gerekte kalmaz ınsallah bebısler tutunur;)ya ıkı tane konan arkadaslar sızede seyoluyomu ıkısıde olsun dıyeinsan vazgecemıo dımı

seninde transferin hayırlı olsun:)inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana babişler..ya ne güzel iki embriyo transfer edilmiş insan vazgeçemez bencede çok normal böyle hissetmen..bizde iki istiyoruz ama yaş nedeniyle doktorumuz kabul etmedi..kaçıncı günün bugün?

seninde transferin hayırlı olsun:)inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana babişler..ya ne güzel iki embriyo transfer edilmiş insan vazgeçemez bencede çok normal böyle hissetmen..bizde iki istiyoruz ama yaş nedeniyle doktorumuz kabul etmedi..kaçıncı günün bugün?

Ben 28 yasındayım ve bu 4. Tedavım 3. Tedavımden bı kızım var cok sukur transferın ikincı gunu bıttı cok sukr

Ben 28 yasındayım ve bu 4. Tedavım 3. Tedavımden bı kızım var cok sukur transferın ikincı gunu bıttı cok sukr

ne güzel allah bağışlasın..rabbim yine doldursun kucağını inşallah..daha az önce konuştuk eşimle eğer bu olursa diyo ikinci ne zaman yapabiliriz varmı öyle bi sınırlama:)dedim bi tane olsun ikinciye pek giremeyebilirim tüp bebek olayına..ne kadar cesaretlisin maşşallahh:)

Bızde oyle dııduk ılk yaptırdıgımızda boyle cocuklucıftker gorunce allah vermıs bıtane ne daha ugrasıyolar dıoduk am olmuyoımkan varsakardesı olması ıı olur inşallah bı surec yok bız. 3.5sene bekledıkkres yası gelsın dıe

Hadı hayırlı oksun darısı basımıza benım transferım dun oldu benımde belım ve kasıklarımda agrı var bıde grıp oldum oksuruyorum inşallah tutunur meleklerım

hayırlı olsun canım transferin.. inşallah canm hepimiz meleklerimize kavuşuruz.. geçmiş olsun.. çok dikkat et kendine..birde ağrı iyidir :)))

Hadı hayırlı oksun darısı basımıza benım transferım dun oldu benımde belım ve kasıklarımda agrı var bıde grıp oldum oksuruyorum inşallah tutunur meleklerım

idrarda çıktıysa kanda da çıkar inşallah kucağına almanda nasip olur ( darısı bizlere)

amin canım inşallah...

herkese günaydınn.. sabahın köründen beri ayaktayım.. heyecandan uyuyamıyorumm.. allahımm hepimize meleklerimize kavuşmayı nasip etsin..
isteyen herkese tez zamanda versinnnn...:43::43::43::43:

Amin inşallah canım bu sefer doğru şeyler olur. Aaaa bak ne diyeceğim. Doktora mail attım hangi ilaçları kullanıcam diye, rapor çıkartıcam dedim.
o da bana tahmini ilaç isimlerini verdi. Yazıyorum;
1. Puregon 300 IU altı kutu
2. Merional 150. Sekiz kutu
3. Orgalutran 0.25 5 li bir kutu
4. Pregnyl 5000. Iki kutu

ilaçlarınıdamı alıyorsun hadii hayırlıı olsun cnm..
benimkilerde rapordan kaldıya ev dolu 3 tedavilik ilaç var evde 2 rapordan..

hadi ya.çok hoşmuş valla çok sevdim.şu köpeklere fısıldayan adam varya birden seni onun gibi hissettim:1::1::1:
benimkinin anlamı adım ve soyadım karışık şekilde..:34::34:

anladım canım sen de mi transfer sonucunu bekliyorsun hayırlı sonclar alır inş.herkes burda..

Herkese hayırlı sabahlaarr :3: Günümüz hayırlı, huzurlu, bol neşeli ve pozitifli geçsin inşaallah.. :49: :16:

herkese günaydınn.. sabahın köründen beri ayaktayım.. heyecandan uyuyamıyorumm.. allahımm hepimize meleklerimize kavuşmayı nasip etsin..
isteyen herkese tez zamanda versinnnn...:43::43::43::43:

canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza benimde senin gibi 3,gün embriyosu 2 tane bugun 9.günüm sende ne gibi belirtiler oldu kaçıncı gün test yaptın

kızlar ya hiç belirtim yok bugün bazı günler arada kasıgıma ince bir sızı oluyordu o kadar göğüslerim zaten adet önceside agrırdı şimdide başka birşey yok ama 9.günüm bugün

kızlar ya hiç belirtim yok bugün bazı günler arada kasıgıma ince bir sızı oluyordu o kadar göğüslerim zaten adet önceside agrırdı şimdide başka birşey yok ama 9.günüm bugün

Cnm günaydın..
Benimde oyle bi belirtim yoktu.adet oncesi gogus sisligi gibi benimde vardı.

kizlar bu arada sigara kullananlariniz varmi aranizda ben kullaniyodum transferden sonra ilk 3 gun hic icmedim ama simdi ieye basladim ama az icmeye ozen gosteriyom benim durumumda olaniniz varmi

kizlar bu arada sigara kullananlariniz varmi aranizda ben kullaniyodum transferden sonra ilk 3 gun hic icmedim ama simdi ieye basladim ama az icmeye ozen gosteriyom benim durumumda olaniniz varmi

Ben zaten kullanmıyorum canım ama bana hem doktorum hemde embriyoloğum kesinlikle sigaradan da sigara içilen ortamdan da uzak durmalısın dediler yani sigaranın olumsuz bir etkisi var. Hatta sigara içiyor olsaydım doktorum sigarayı bırakmadan tedaviye başlamazdım dedi. Bence hiç içme canım, kolay değil biliyorum ama unutma ki evladın için tüm sıkıntılara katlanıyorsun. :16: O şimdi karnında kapalı bir kutunun içinde ve sen onun alanını dumanla dolduruyorsun :26:

Ben zaten kullanmıyorum canım ama bana hem doktorum hemde embriyoloğum kesinlikle sigaradan da sigara içilen ortamdan da uzak durmalısın dediler yani sigaranın olumsuz bir etkisi var. Hatta sigara içiyor olsaydım doktorum sigarayı bırakmadan tedaviye başlamazdım dedi. Bence hiç içme canım, kolay değil biliyorum ama unutma ki evladın için tüm sıkıntılara katlanıyorsun. :16: O şimdi karnında kapalı bir kutunun içinde ve sen onun alanını dumanla dolduruyorsun :26:

dogru soyluyon istede bu bekleme isi sters yapiyo ben benim durumunda olan varmi diye merak ediyorum icmemeye ozen gosteriyom

Back