Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun evet start başalsın koşa koşa güzel günlerle bebeğine doğru koş...gunaydinnn citir kizlarrr..
kirmizilar gorunduu ama karnimm cokk agriyorr..
startt verildiii:))
olsun bi yumurta bi sperm nasılsa inşlh bebeğin sana tutunacakBenim 2 yumurtamın biri döllenmiş kızlar diğeri döllenmemiş.24 nisana inşallah transferimde olur.
hayırlı olsun gözünaydın darısı bizlere olsunnnnnnnnnnnİyi günler.Ben listede 72. sıradaki adenktas.Kanamalarım olduğu için sürekli yatıyordum. Çok şükür artık iyiyim.13 haftalık hamileyim.Benim sonucumu listede arkadaşlarla paylaşırsanız sevinirim inş. sağlıkla bebeğimizide kucağımıza alırız.Darısı tüm arkadaşların başına....
ooo aman alallhım rabbim şifa versin hepsine....aminnnnnnnn:26:Allahım nasil bi gun yaa
Kayın valide tansiyonu firladı az daha felc geciiriyordu agzi yamuldu simdi hastanede..
Babami gece acile kaldirmislar.karın agrisindan.cok sukur evde ama kolonoskopi cekilmesi lazim..
Enistem hastanede bobrek agrisindan hastaneye goturduler bobrek tasini aldirmis.
Rabbim sen saglik sıhhat ver.hastane kapılarına düsürme...AMİÑ..
oley maşallah gözünaydın arkadaşım sonuna kadar böyle iyi gitsinnKizlarrr size haber veremedim bir turlu okuldayimmm. Sarjimda cok azdi onu bunu aramaktan. Degerim 178cikti. Yarin 12.gunum tekrar yazarimm.allahim bu duyguyu hepinize yasatsinn insallahhh..
cnm ikinciye başlıyorsun bebeğinin dimi kızın kaç aylık oldu sende başlıyorsun ikinci cocuğa inşlh buda tutunur kızına kardeş gelirMerhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim. Hayirlisiyla bende haziranda antalyada tüp bebek yaptiracam insallah.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
cnm cumartesi günü güzel haberler al. ve bir hafta sonra gelsin bebişli günlerin başlangıcııııııııııbende bu c.tesi doktora görüşmeye gidiyorum Allah kısmet ederse de 1 hafta sonra iğnelere başlarım
bu defa ön hazırlıkta yaptın görürsün cnm transferi neden görmeyesinki..
geçen sefer doktorunda ilaç protokolünü hatalı yaptı çok yüklendi..
inşallah herşey yolunda gidecek..
hayırlı olsun evet start başalsın koşa koşa güzel günlerle bebeğine doğru koş...
olsun bi yumurta bi sperm nasılsa inşlh bebeğin sana tutunacak
hayırlı olsun gözünaydın darısı bizlere olsunnnnnnnnnnn
ooo aman alallhım rabbim şifa versin hepsine....aminnnnnnnn:26:
oley maşallah gözünaydın arkadaşım sonuna kadar böyle iyi gitsinn
cnm ikinciye başlıyorsun bebeğinin dimi kızın kaç aylık oldu sende başlıyorsun ikinci cocuğa inşlh buda tutunur kızına kardeş gelir
cnm cumartesi günü güzel haberler al. ve bir hafta sonra gelsin bebişli günlerin başlangıcıııııııııı![]()
neden kadilerinefendisi valla merak ettim..
özel değilse sorabilir miyim![]()
öyle şeyler düşünme canım.aklına kötü şeyler getirme.olacak inşallah ben inanıyorum sana olacak,olacak....![]()
hayırlı olsun evet start başalsın koşa koşa güzel günlerle bebeğine doğru koş...
cnm ikinciye başlıyorsun bebeğinin dimi kızın kaç aylık oldu sende başlıyorsun ikinci cocuğa inşlh buda tutunur kızına kardeş gelir
cnm cumartesi günü güzel haberler al. ve bir hafta sonra gelsin bebişli günlerin başlangıcıııııııııı![]()
neden kadilerinefendisi valla merak ettim..
özel değilse sorabilir miyim![]()
yıllar önce 2. tedavimde ignelere başladığım dönemde hemşireye havuza girebilirmiyim demiştim oda girme demişti..
3. tedavide hemşire beni tanıdı ben onu hiç hatırlamadım..siz havuza girmek isteyen hasta değilmiydiniz dedi demekki hemşire içten içe bunun derdide havuz diye düşünmüş olacakki beni unutmamış.:)) tabii girme demiştii
hemşirelere tedavi sırasında epilasyonu sormuştum, ağdayı sormuştum, boyayı sormuştum, hamamı sormuştum, havuzu sormuştum.. yani tedavi dışında herşeyi sormuştum unutmamaları normal..![]()
teşekkür ederim canım benim, inşallah seninde en kısa zaman da zamanın gelir. Eşinin bu hafta testi vardı ne oldu?hayırlı olsun evet start başalsın koşa koşa güzel günlerle bebeğine doğru koş...
Geçmiş olsun kuzumAllahım nasil bi gun yaa
Kayın valide tansiyonu firladı az daha felc geciiriyordu agzi yamuldu simdi hastanede..
Babami gece acile kaldirmislar.karın agrisindan.cok sukur evde ama kolonoskopi cekilmesi lazim..
Enistem hastanede bobrek agrisindan hastaneye goturduler bobrek tasini aldirmis.
Rabbim sen saglik sıhhat ver.hastane kapılarına düsürme...AMİÑ..
Kizlarrr size haber veremedim bir turlu okuldayimmm. Sarjimda cok azdi onu bunu aramaktan. Degerim 178cikti. Yarin 12.gunum tekrar yazarimm.allahim bu duyguyu hepinize yasatsinn insallahhh..
kızlar birkaç gündür gelemedim.misafir vardı onlar gitti,sonra temizlik falan ancak elim başıma değdi inanın.
nasılsınız herşey yolundamı..değişik bir şeyler varmı acaba?![]()
Sagol cemrecim canim diger topigde kimse umutsamiyor beni bende baska yere gelim dedim allahtan allah razi olsun cevapliyan oldu. Evet canim ücüncüye basliyorum biri negtifti ikincisi kizim oldu allahima bin sükür allahim herkesede versin hayirlisiyla insallah buda üc. Kizim 13 aylik oldu kaynanam bide kayinbabam simdi yapin dediler bizde hayirlisiyla basladik suan esim hazirlaniyor igne su bu derken
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
canım kedileri cok severim nedense bi de her kedi beni görünce gelir bakar yüzüme arkadasımın yabani kedisi vardı misafirlerden kaçan bi ben gelince oturma odasına gelir karşıma gecer izlerdi hipnoz ediyosun diye takılırlardı ne bileyim işte aklıma geldi öyle üye olurken bu isim..parsen ne demek?
Kuzucum![]()
Geçmiş olsun kuzum
canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Var bir değişiklikben ucuzlere hamileyim kız
Özledim eski sohbetlerimizi![]()
Geldim geldimama sen yoksun şimdi
![]()
ben de öyle deli sohbetler yapmak istiyrum yaaa..valla ellerim kaşınıyor..ama kimse yok..mybaby siz phala sız ki phala burda zaten.
onlarsız olmaz gamzede lazım.blgk de lazım...
ooooooooooo çok şeymi istedim yaaa![]()