Birde çocuk iste tam olsun![]()
seni mi kırcam yavruuuu..
eee hadi o da olsun bariiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde çocuk iste tam olsun![]()
Tebrikler cnm sonucun çok güzell
Darısı bizlere inşallahhh![]()
Amin canim insallah.. 2.denememdi. 3.gun embriyosu ve 2taneydi...canım tebrik ederim allah abi ömür ayırmasınkaçıncı denemendi ve kaçıncı gun embriyosuydu 1tane mıydı?
seni mi kırcam yavruuuu..
eee hadi o da olsun bariiii![]()
Sayfamıza 5 adet izleyici var bari onlar gelsede konuşsakHadi kızlar sizlerde gelin, biz herkesle konuşa biliriz.
![]()
Bizde sana soralım madem sen her şeyi sormuşsun zaten![]()
evet ya hiç sorma.
kimse yok onlar gelseler barii..
gelin gelin korkmayın kızlarrr..
biz burda sadece öpüyoruz yaa..yalanmı phala![]()
Kızlar bir daha ki toplantımızı akşam yapalım değişiklik olsun![]()
Canım değerin harika tebrik ederimdarısı bizim başımıza
Saol canimm .. amin insallahh.. bu gece sizede cok dua ettim....bizi en cok birbirimiz anlariz....
Oooo neler neler, ne toplantılar, ne dualar, ne şımarıklıklar neler neler her şey var burada
evet yaa benim sorum varrr, epilasyon aletini kullanabilirmiyim hamileyken? (kollarimda kullanicam arkadasin aklina uydum basladim senlerdir birakamiyorum) simdide orman kadinina donmek istemiyorumm
![]()
Kızlar bir daha ki toplantımızı akşam yapalım değişiklik olsun![]()
gel gel gel herşey var bu topikte..gel gelll![]()
epilasyon dediğin lazer mi?
Slm cnm nbr netimde sorun oldu giremedim
c.tesi düzelecek inş telden zor oluyo yazması![]()
geliyorumda soruma cevap alamadim halaa epilasyon aletini kullanabilirmiyip acepp 6+2 deyim![]()
İnşallah ikinci bebeğine de kavurşursun canım ve bizde inşallah birinci bebeğimize kavuşuruz.
uyar bana valla..komik bir konu bulalım ama
![]()
idrarda çıktıysa kanda da çıkar inşallah kucağına almanda nasip olur ( darısı bizlere)