• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canıımm hayırlı olsun.. Ama kürleri uygulama bence. Ben doktoruma sormuştum faydası olur mu napim opuya kadar yapsam diye. O da bu iğnelerin yaptığının onda birini yapmaz ve ayrıca otlar bazrn hiç düşünmediğiniz değerlerle oynuyo yapma sen dedi. Biz herşeyi bu iğne ve ilaçlara yapıyoruz zaten hiçbirşeye gerek yok dedi.

🌸🌸🌸

sağol canımcığım
haklısın aslında yıllarca tonla ot kür denedim elde var sıfır zaten inancım hiç kalmamıştı hiçbirine.. son 2 yıldır yapmıyordum geçen bir yazı okumuştum yumurta rezervi azlığı için kk de etkilendim 15 gündür başlamıştım.. tedaviyede başladım sayılır en iyisi bırakmak..

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim. Hayirlisiyla bende haziranda antalyada tüp bebek yaptiracam insallah.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

hoşgeldin.. tedavin hayırlı olsun.. güzel haberlerin gelsin:)

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim. Hayirlisiyla bende haziranda antalyada tüp bebek yaptiracam insallah.

hoşgeldin aramıza:16:
tedavin hayırlı ugurlu olsun inşallah bebeğinin müjdesini alırsın

sağol canımcığım
haklısın aslında yıllarca tonla ot kür denedim elde var sıfır zaten inancım hiç kalmamıştı hiçbirine.. son 2 yıldır yapmıyordum geçen bir yazı okumuştum yumurta rezervi azlığı için kk de etkilendim 15 gündür başlamıştım.. tedaviyede başladım sayılır en iyisi bırakmak..

bencede bırak canım en dogru karar sanırım bırakmak
ben bgn eczaneden arı sütü bal polen karışımı aldım onu yicem günde 1 kaşık okadar :56:
ki senn tedavin başlıcak dimi bi kaç güne ? hayırlısı olsun canım şimdiden herşey gönlünce olsun inşallah:16:

bide bu estrofem ilaç var ya onu ne zmn kullanmaya başlıoruz ve ne kdr kullanıoruz bilgin varmı acaba?

Yeni başlayacağın tedavin hayırlı olsunn :16: İnşaallah pozitifle sonuçlanır ve sağlıkla kucağına alırsınn :16:

Sagolun arkadaslar allah razi olsun
Allahim hepimize güzel sonuclar vermeyi nasip etsin insallah
hepimizin kucagini doldursun kurban oldugum allahim insallah

hoşgeldin aramıza:16:
tedavin hayırlı ugurlu olsun inşallah bebeğinin müjdesini alırsın

bencede bırak canım en dogru karar sanırım bırakmak
ben bgn eczaneden arı sütü bal polen karışımı aldım onu yicem günde 1 kaşık okadar :56:
ki senn tedavin başlıcak dimi bi kaç güne ? hayırlısı olsun canım şimdiden herşey gönlünce olsun inşallah:16:

bide bu estrofem ilaç var ya onu ne zmn kullanmaya başlıoruz ve ne kdr kullanıoruz bilgin varmı acaba?

sağoll canımcığımm
canım eczaneden apiteramı aldın bende onu çok kullanıyorum.. en iyisi o aslında ilaç gibi faydalıda ve eczane satıyor sonuçta..
perşembe gününe randevu verdiler doktor yumurta sayısını yeterli görürse tedavim başlayacak..
estrofeme donmuşun yoksa eğer opudan sonra başlıyorsun cnm.. zaten doktorun başla demeden başlama o ilaca canım..

kizlar yarin benim 9.gunum esim evde yarin kan verip test yapmak istiyorum cikarmi sizce 3.gun embriyosu ikitane bir yandanda cok korkuyorum gunler yaklastikca ya pozitif degilse diye kafayi yiycem ama korkunun ecele faydasi yok

sağoll canımcığımm
canım eczaneden apiteramı aldın bende onu çok kullanıyorum.. en iyisi o aslında ilaç gibi faydalıda ve eczane satıyor sonuçta..
perşembe gününe randevu verdiler doktor yumurta sayısını yeterli görürse tedavim başlayacak..
estrofeme donmuşun yoksa eğer opudan sonra başlıyorsun cnm.. zaten doktorun başla demeden başlama o ilaca canım..

evet apitera canım :1:tedavimde ve transfer sonrasıda devam edebilirim dimi sonuçta faydalı bişi yani
perşembe günü güzel haberlerini alırız inşallah canım, hep güzel haberler alalım inşallah

estrofem ile ilgili bi yazıya denk geldim de ondan sordum :18:
hoş her dr veriyomuş transfer sonrası,ama 3 ay kullandıranlar varmış
normali nedir bilgim olsun diye dedim :34:
yok yok kendim başlarmıyım hiç canım benimde sayılı günlerim kaldı
arka arkaya güzel haberleri veririz inşallah çok heycanlıyım ve korkuyorum çok ben :18:

kizlar yarin benim 9.gunum esim evde yarin kan verip test yapmak istiyorum cikarmi sizce 3.gun embriyosu ikitane bir yandanda cok korkuyorum gunler yaklastikca ya pozitif degilse diye kafayi yiycem ama korkunun ecele faydasi yok

illaki pozitifse bi değer çıkacaktır ama bu seferde düşük diye acaba yükselcek mi diye kafana takıcaksın
3 günün kalmış azcık daha dayansan gününde yapsan derim ama yinede sen bilirsin
İnşallah bizimle Hamile haberini paylaşırsın canım :16: hakkında hayırlısı olsun :16:

evet apitera canım :1:tedavimde ve transfer sonrasıda devam edebilirim dimi sonuçta faydalı bişi yani
perşembe günü güzel haberlerini alırız inşallah canım, hep güzel haberler alalım inşallah

estrofem ile ilgili bi yazıya denk geldim de ondan sordum :18:
hoş her dr veriyomuş transfer sonrası,ama 3 ay kullandıranlar varmış
normali nedir bilgim olsun diye dedim :34:
yok yok kendim başlarmıyım hiç canım benimde sayılı günlerim kaldı
arka arkaya güzel haberleri veririz inşallah çok heycanlıyım ve korkuyorum çok ben :18:

apiteranın bi yan etkisi yok onu bana yıllar önce bahcecide doktorum yazmıştı oradan biliyorum. yalnız alerjikse vücudun polensiz olanını sadece propolislisini alman gerekli iki çeşiti var..
estrofemi önceden aylarca kullananları bende duydum ama demekki başka sıkıntıları var..
hiç korkma canım gönlünü ferah tut Allahın izniyle herşey yolunda gider.. yada hayırlısı neyse o olsun diyelim en güzeli bu..

dogru soyluyorsun canim da iste sabirsizlik yokmu insani kiskirtiyor hayirlisi insallah guzel sonuc alirimda sizinle paylasirim dua edin bana ya ne olur

apiteranın bi yan etkisi yok onu bana yıllar önce bahcecide doktorum yazmıştı oradan biliyorum. yalnız alerjikse vücudun polensiz olanını sadece propolislisini alman gerekli iki çeşiti var..
estrofemi önceden aylarca kullananları bende duydum ama demekki başka sıkıntıları var..
hiç korkma canım gönlünü ferah tut Allahın izniyle herşey yolunda gider.. yada hayırlısı neyse o olsun diyelim en güzeli bu..

yok canım alerjik durumum daha öncede kullanmıştım aktardan karışımını arı sütü bal polen bişi olmadı
demek bahçecide dr tavsiye etti ozaman kullanırım sonucumu öğrenene kdr pozitifse devam negatifse tamam :1:
benm aldıgımda sadece arı sütü bal polen,propolisliside varmış ama eczde yoktu olsaydı arı sütü bal polen propolisli alırdım
Hayırlısı gerçekten en güzelini nasip edecektir rabbim bize de
Senin de pozitif almanı okdr çok isterim ki :16: herşey gönlümüzce olsun inşallah canım
ben şimdi çıkıyorum sonra yine konusuruz gelişmeleri :3: Allaha emanet olun kendinize iyi bakın kızlarr:3::3::3:

kızlar birkaç gündür gelemedim.misafir vardı onlar gitti,sonra temizlik falan ancak elim başıma değdi inanın.
nasılsınız herşey yolundamı..değişik bir şeyler varmı acaba?:31::31::31:

[MENTION][/MENTION]
kızlar birkaç gündür gelemedim.misafir vardı onlar gitti,sonra temizlik falan ancak elim başıma değdi inanın.
nasılsınız herşey yolundamı..değişik bir şeyler varmı acaba?:31::31::31:

Hoş geldin canım
ozsen hamileeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlarrr size haber veremedim bir turlu okuldayimmm. Sarjimda cok azdi onu bunu aramaktan. Degerim 178cikti. Yarin 12.gunum tekrar yazarimm.allahim bu duyguyu hepinize yasatsinn insallahhh..
Canım değerin harika tebrik ederim:46::46::46::46: darısı bizim başımıza
Allahım nasil bi gun yaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kayın valide tansiyonu firladı az daha felc geciiriyordu agzi yamuldu simdi hastanede..

Babami gece acile kaldirmislar.karın agrisindan.cok sukur evde ama kolonoskopi cekilmesi lazim..

Enistem hastanede bobrek agrisindan hastaneye goturduler bobrek tasini aldirmis.

Rabbim sen saglik sıhhat ver.hastane kapılarına düsürme...AMİÑ..

Geçmiş olsun bununla kalsın inşallah, herkese acil şifalar diliyorum.

Back