- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
yok canim ya su evde kullandigimiz epileydi mi ne deniyordu onlara ya elektrikli olanlar haniii
Sen bunu ensu arkadaşımıza sor canım o bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim ya su evde kullandigimiz epileydi mi ne deniyordu onlara ya elektrikli olanlar haniii
bence kullanabilirsin tatlım.o aletin bir sakıncası yok ki.ne olcak bişey olmaz...
izin verdim kuzummm![]()
Kızlar size katılmayı geyik yapmayı çok istiyom ama bu saatlerde bi tansiyon problemi yaşıyorum.. 😔😔 kolumu kaldıramıyorum nedense.. Ama kalbim sizinle sizi seviyorum canlarım bidenelerim 😘😘😘 ☺️☺️
🌸🌸🌸
Sen bunu ensu arkadaşımıza sor canım o bilir
Hadi ya ne zaman düzelecek. Bu arada napıyorsun uzun zamandır yoktun
saol canimne bilim tirsiyo insan zor buluncaa..darisi hepiciginizin basinaaaa
![]()
C.tesi düzelecek cnm inş çok yagmur yağdı ya izmire ondan galiba
pc rahat oluyo :-D cnm napıyım bahar temizligim bitti yrnda
kuaföre temizliğeperşembe dr gidicem stresssss
![]()
amin dua et bize kuzum..tabiki haklısın ince düşünmekte.![]()
C.tesi düzelecek cnm inş çok yagmur yağdı ya izmire ondan galiba
pc rahat oluyo :-D cnm napıyım bahar temizligim bitti yrnda
kuaföre temizliğeperşembe dr gidicem stresssss
![]()
her zaman canim..bizi anca bebek ozlemini tatmis olan bizler anlariz..ne kadarda anlatsak, o psikoloji anlamak cok zor bunlari yasamamis olan insanlar icin.. sonra vay efendim bana sesini yuksettin vay efendim soyle dedin, derim tabi yahuu sen ye onca igneyi hormonu ustune cekilen cile ozlem hasret ...ne diyodum ben yaa cenem dustu:)))
evet hayatım çok haklısın..
kim üzdü seni hamiş hamiş![]()
yok yok kimse uzmedi daha onceki olaylar aklima geldi costum birden:))))
aynen canım bende iki gündür temizlik yapıyorum bitti nihayet
bende yarın kuaföre gidecem güzelleşiyim biraz
neden stres yaptın ki canım..ne güzel işte![]()
Bugün adetin 9 günü ve adetim hala devam ediyo
ignelerden sanırım ben çok stres yapiyorum ya bu huyumdan
nefret ediyorumsen nerdesin cnm izmirde
![]()
hee iyi hazırlanmıştım vallla bende kızıyordum yani![]()
Bende bu cumartesi gidiyorum, ön görüşmeye. 1 hafta sonra da adet oluyor. Allah kısmet ederse başlayacağım.
canim allah insallah tamamina erdirir benimde senin gibi 3.gun embriyosu ikitane senin bugun kacinci gununde idrarda cikti benim yarin 9.gun yarin kan verip ogrenmek istiyorum ne gibi belirterin var bende 3.tedavim bu
Evet şekerim gezmeye çıktıkEfendim canikom. Bakıyorum eşin annen geziyorsunuz![]()
hemen dönme arkanı geldim aşkitom yaaa...gel bir sarılalımmm özledim valla heeehatta öptümm
![]()