• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar size katılmayı geyik yapmayı çok istiyom ama bu saatlerde bi tansiyon problemi yaşıyorum.. 😔😔 kolumu kaldıramıyorum nedense.. Ama kalbim sizinle sizi seviyorum canlarım bidenelerim 😘😘😘 ☺️☺️

🌸🌸🌸

olsun kuzum sen iyi ol bebiş de iyi olsun.önemli olan sizsiniz..:54::54:
ben senin yerine de geyik yaparım ne olcak canım:38::38::38:

C.tesi düzelecek cnm inş çok yagmur yağdı ya izmire ondan galiba
pc rahat oluyo :-D cnm napıyım bahar temizligim bitti yrnda
kuaföre temizliğe:21: perşembe dr gidicem stresssss :43:

aynen canım bende iki gündür temizlik yapıyorum bitti nihayet:46::46::46:
bende yarın kuaföre gidecem güzelleşiyim biraz:21::21::21:
neden stres yaptın ki canım..ne güzel işte :54:

amin dua et bize kuzum..tabiki haklısın ince düşünmekte.:16::16::16:

her zaman canim..bizi anca bebek ozlemini tatmis olan bizler anlariz..ne kadarda anlatsak, o psikoloji anlamak cok zor bunlari yasamamis olan insanlar icin.. sonra vay efendim bana sesini yuksettin vay efendim soyle dedin, derim tabi yahuu sen ye onca igneyi hormonu ustune cekilen cile ozlem hasret ...ne diyodum ben yaa cenem dustu:)))

C.tesi düzelecek cnm inş çok yagmur yağdı ya izmire ondan galiba
pc rahat oluyo :-D cnm napıyım bahar temizligim bitti yrnda
kuaföre temizliğe:21: perşembe dr gidicem stresssss :43:

Bende bu cumartesi gidiyorum, ön görüşmeye. 1 hafta sonra da adet oluyor. Allah kısmet ederse başlayacağım.

her zaman canim..bizi anca bebek ozlemini tatmis olan bizler anlariz..ne kadarda anlatsak, o psikoloji anlamak cok zor bunlari yasamamis olan insanlar icin.. sonra vay efendim bana sesini yuksettin vay efendim soyle dedin, derim tabi yahuu sen ye onca igneyi hormonu ustune cekilen cile ozlem hasret ...ne diyodum ben yaa cenem dustu:)))

evet hayatım çok haklısın..:42::42::42:
kim üzdü seni hamiş hamiş:41::41::41:

aynen canım bende iki gündür temizlik yapıyorum bitti nihayet:46::46::46:
bende yarın kuaföre gidecem güzelleşiyim biraz:21::21::21:
neden stres yaptın ki canım..ne güzel işte :54:

Bugün adetin 9 günü ve adetim hala devam ediyo:53:
ignelerden sanırım ben çok stres yapiyorum ya bu huyumdan
nefret ediyorum:19: sen nerdesin cnm izmirde:52:

canim allah insallah tamamina erdirir benimde senin gibi 3.gun embriyosu ikitane senin bugun kacinci gununde idrarda cikti benim yarin 9.gun yarin kan verip ogrenmek istiyorum ne gibi belirterin var bende 3.tedavim bu

Bugün adetin 9 günü ve adetim hala devam ediyo:53:
ignelerden sanırım ben çok stres yapiyorum ya bu huyumdan
nefret ediyorum:19: sen nerdesin cnm izmirde:52:

o stres hep var ama biraz sakin ol canım.
ben izmirde değilim canım balıkesirdeyim tedaviye oraya gidiyorum..mayısta başlıcak inşallah.:21::21::21:

canim allah insallah tamamina erdirir benimde senin gibi 3.gun embriyosu ikitane senin bugun kacinci gununde idrarda cikti benim yarin 9.gun yarin kan verip ogrenmek istiyorum ne gibi belirterin var bende 3.tedavim bu

alıntı yapmadan yazarsan hayatım arkadaş görmeye bilir, her sayfayı tek tek okursa anca göre bilir.

Back