• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yeni tedavin hayırlı ve sonu bebişli olsun...

sağoll canımmm :16::16:

yok canım alerjik durumum daha öncede kullanmıştım aktardan karışımını arı sütü bal polen bişi olmadı
demek bahçecide dr tavsiye etti ozaman kullanırım sonucumu öğrenene kdr pozitifse devam negatifse tamam :1:
benm aldıgımda sadece arı sütü bal polen,propolisliside varmış ama eczde yoktu olsaydı arı sütü bal polen propolisli alırdım
Hayırlısı gerçekten en güzelini nasip edecektir rabbim bize de
Senin de pozitif almanı okdr çok isterim ki :16: herşey gönlümüzce olsun inşallah canım
ben şimdi çıkıyorum sonra yine konusuruz gelişmeleri :3: Allaha emanet olun kendinize iyi bakın kızlarr:3::3::3:

öptümmm canımm :16::16:

bende bu c.tesi doktora görüşmeye gidiyorum Allah kısmet ederse de 1 hafta sonra iğnelere başlarım

ooooo süpermiş..sen bizden önce başlıyacaksın valla.inşallah herşey yolunda giderde,hayırlısıyla başlarsın canım.
ne oldu ya topikte kimse yok melindam gamze mybaby digerleri nerde ya:26::26:onlardamı gelmiyorlar

sağoll canımmm :16::16:

öptümmm canımm :16::16:

Canım doktorlar saç boyamanın zararlı olmadığını söylüyorlar ama ben onları değil seni dinledim, satın aldığım boyaları geri verdim bu gün:28::46:

Canım doktorlar saç boyamanın zararlı olmadığını söylüyorlar ama ben onları değil seni dinledim, satın aldığım boyaları geri verdim bu gün:28::46:

canımm tüp bebekya o yüzden herşeyden nem kapıyoruz:) bebişlerimiz çok hassas
şimdi Allah korusun negatif olsa acabamı diyeceksin boşver için rahat olsun..
:16::16::16::16::16:

ooooo süpermiş..sen bizden önce başlıyacaksın valla.inşallah herşey yolunda giderde,hayırlısıyla başlarsın canım.
ne oldu ya topikte kimse yok melindam gamze mybaby digerleri nerde ya:26::26:onlardamı gelmiyorlar

Melindamı başka yerde ben görüyorum ama diğerlerini bilmiyorum. egunalde artık gelse artık iyi olacak:5:

canımm aynı dönemlere denk geldik bak yine:)) aramızda bir hafta olacakk:16::16:

Evet canım valla, hayırlısı olsun hakkımız da ama korkmuyor değilim aynı şey olacak diye ya bir transfer görmek istiyorum yani

Melindamı başka yerde ben görüyorum ama diğerlerini bilmiyorum. egunalde artık gelse artık iyi olacak:5:

şu anda toplamaya çalışıyorum inşallah başarırım yaaa..bir gelsinler bakalım.eger cep telefonlarıyla giriyorlarsa mesaj gider herhalde..
gelince sorarız bizi başkasıyla mı aldatıyorsun diye:9::9::9::9:

canımm tüp bebekya o yüzden herşeyden nem kapıyoruz:) bebişlerimiz çok hassas
şimdi Allah korusun negatif olsa acabamı diyeceksin boşver için rahat olsun..
:16::16::16::16::16:

bende öyle düşünüyorum çok mu lazım sanki saç boyası boşver:34:

Evet canım valla, hayırlısı olsun hakkımız da ama korkmuyor değilim aynı şey olacak diye ya bir transfer görmek istiyorum yani

bu defa ön hazırlıkta yaptın görürsün cnm transferi neden görmeyesinki..:nazar::nazar:
geçen sefer doktorunda ilaç protokolünü hatalı yaptı çok yüklendi..
inşallah herşey yolunda gidecek..

bende öyle düşünüyorum çok mu lazım sanki saç boyası boşver:34:

yıllar önce 2. tedavimde ignelere başladığım dönemde hemşireye havuza girebilirmiyim demiştim oda girme demişti..
3. tedavide hemşire beni tanıdı ben onu hiç hatırlamadım..siz havuza girmek isteyen hasta değilmiydiniz dedi demekki hemşire içten içe bunun derdide havuz diye düşünmüş olacakki beni unutmamış.:)) tabii girme demiştii

hemşirelere tedavi sırasında epilasyonu sormuştum, ağdayı sormuştum, boyayı sormuştum, hamamı sormuştum, havuzu sormuştum.. yani tedavi dışında herşeyi sormuştum unutmamaları normal.. :12::12:

yıllar önce 2. tedavimde ignelere başladığım dönemde hemşireye havuza girebilirmiyim demiştim oda girme demişti..
3. tedavide hemşire beni tanıdı ben onu hiç hatırlamadım..siz havuza girmek isteyen hasta değilmiydiniz dedi demekki hemşire içten içe bunun derdide havuz diye düşünmüş olacakki beni unutmamış.:)) tabii girme demiştii

hemşirelere tedavi sırasında epilasyonu sormuştum, ağdayı sormuştum, boyayı sormuştum, hamamı sormuştum, havuzu sormuştum.. yani tedavi dışında herşeyi sormuştum unutmamaları normal.. :12::12:

hemşireye bak nasılsa unutmamış..:9::9::9:
sende oniki gin yapmayıver bişey olmazzz yaaa:1::1::1:

şu anda toplamaya çalışıyorum inşallah başarırım yaaa..bir gelsinler bakalım.eger cep telefonlarıyla giriyorlarsa mesaj gider herhalde..
gelince sorarız bizi başkasıyla mı aldatıyorsun diye:9::9::9::9:

:53::53::53::53: doğru diyorsun, gelsinler hemen soralım:1::1::1:

Back