• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İyi günler.Ben listede 72. sıradaki adenktas.Kanamalarım olduğu için sürekli yatıyordum. Çok şükür artık iyiyim.13 haftalık hamileyim.Benim sonucumu listede arkadaşlarla paylaşırsanız sevinirim inş. sağlıkla bebeğimizide kucağımıza alırız.Darısı tüm arkadaşların başına....

Tebrik ederim.
Sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah
Ahh Ahhh darısı da bizlere olsunn cnm...
Maşallahhh :nazar::nazar:

benimki tek blast oldugu için çıkmayabilir diyorum ama çıkan insanlarda var. Her ihtimali göz önünüe alıp yarın idrar testi yapıcammm çaktırmaaa :34:
:1::1::1:

Yaaaa idrar testi yapma lütfennn çok erken :20:
Boşu boşuna kendini üzeceksin ne gereği var :19:
Biliyorsun idrar testi pozitif olsada çıkmadığı oluyor

Allahım nasil bi gun yaa

Kayın valide tansiyonu firladı az daha felc geciiriyordu agzi yamuldu simdi hastanede..

Babami gece acile kaldirmislar.karın agrisindan.cok sukur evde ama kolonoskopi cekilmesi lazim..

Enistem hastanede bobrek agrisindan hastaneye goturduler bobrek tasini aldirmis.

Rabbim sen saglik sıhhat ver.hastane kapılarına düsürme...AMİÑ..

Allahım nasil bi gun yaa

Kayın valide tansiyonu firladı az daha felc geciiriyordu agzi yamuldu simdi hastanede..

Babami gece acile kaldirmislar.karın agrisindan.cok sukur evde ama kolonoskopi cekilmesi lazim..

Enistem hastanede bobrek agrisindan hastaneye goturduler bobrek tasini aldirmis.

çok geçmiş olsun cnm.. Allahım daha kötüsünü göstermesin.

Allahım nasil bi gun yaa

Oyyy hepsi üst üste gelmiş :53: Geçmiş olsun cnm
Dua bekleyen tüm hastalarımıza allahım şifa ver

Kizlarrr size haber veremedim bir turlu okuldayimmm. Sarjimda cok azdi onu bunu aramaktan. Degerim 178cikti. Yarin 12.gunum tekrar yazarimm.allahim bu duyguyu hepinize yasatsinn insallahhh..

Kizlarrr size haber veremedim bir turlu okuldayimmm. Sarjimda cok azdi onu bunu aramaktan. Degerim 178cikti. Yarin 12.gunum tekrar yazarimm.allahim bu duyguyu hepinize yasatsinn insallahhh..

seni merak ettik zaten hayırlı olsun çok sevindik :54:

kızlar birde bana transfer sonrası decapeptyl 2 doz iğne verdi doktor söylemeyi unuttum
yarın yapacakmışım şimdi aklıma geldi
niye verdiki onu doktorum acaba
transfer sonra decapeptyl iğne kullanan oldumu aranızda??

Tebrik ederim.
Sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah
Ahh Ahhh darısı da bizlere olsunn cnm...
Maşallahhh :nazar::nazar:

Teşekkürler.İNŞ. sağlıklı hayırlı olur.Benim 1tane 8 yaşında bir oğlum var.Arkadaşkalar tavsiyem çoğu doktor transferden sonra günlük hayatınıza devam edin diyor. Bu benim donurulmuş hariç oğlumla birlikte 3. tedavim bu iş yatınca oluyor arkadaşlarım istirahet imkanı varsa istirahat etsinler.Darısı herkesin başına inş....

benım kide 3.gün embriyosu benım hıc umudum yok...bende mı test yapsam:18:

kızlar ben yarın iğnelerime başlıcağım adetimin ikinci günü bugun bi kür öneriniz varmı hani incir kürü veya eşime havuç suyu bunların zararı olurmu buaşamada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

kızlar ben yarın iğnelerime başlıcağım adetimin ikinci günü bugun bi kür öneriniz varmı hani incir kürü veya eşime havuç suyu bunların zararı olurmu buaşamada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

cnm bende perşembe ignelerime başlıyorum..
tedaviye başlayınca kürler bırakılıyor diyordu burada arkadaşlar ama bal tarçın keten tohumu çörek otu karışımım var 15 gündür yiyorum bende onu düşünüyordum yesemmi acaba opuya kadar birer tatlı kaşıgı kararsız kaldım..

canım bence ilaçlarla beraber kür uygulama,vücudunun ne tepki vereceğini bilemezsin ama günde bir-iki defa incir yıyebılırsın.okadar ilaç ve emek boşa gitmesin.yediklerine dikkat et bide.

eşinede harnup pekmezi(keçiboynuzu pekmezi yani)yedirebilirsin.bide sperm vermeden sade neskafe içsin diyecem ama mikroenjeksiyonla bunun bi önemi yoktur

cnm bende perşembe ignelerime başlıyorum..
tedaviye başlayınca kürler bırakılıyor diyordu burada arkadaşlar ama bal tarçın keten tohumu çörek otu karışımım var 15 gündür yiyorum bende onu düşünüyordum yesemmi acaba opuya kadar birer tatlı kaşıgı kararsız kaldım..

Canıımm hayırlı olsun.. Ama kürleri uygulama bence. Ben doktoruma sormuştum faydası olur mu napim opuya kadar yapsam diye. O da bu iğnelerin yaptığının onda birini yapmaz ve ayrıca otlar bazrn hiç düşünmediğiniz değerlerle oynuyo yapma sen dedi. Biz herşeyi bu iğne ve ilaçlara yapıyoruz zaten hiçbirşeye gerek yok dedi.

🌸🌸🌸

İyi günler.Ben listede 72. sıradaki adenktas.Kanamalarım olduğu için sürekli yatıyordum. Çok şükür artık iyiyim.13 haftalık hamileyim.Benim sonucumu listede arkadaşlarla paylaşırsanız sevinirim inş. sağlıkla bebeğimizide kucağımıza alırız.Darısı tüm arkadaşların başına....

Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah:16:
Allah ım kucağına almayıda nasip etsin :nazar::emir_bebek:
darısı bizleirn başına:46:

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim. Hayirlisiyla bende haziranda antalyada tüp bebek yaptiracam insallah.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back