Canıımm hayırlı olsun.. Ama kürleri uygulama bence. Ben doktoruma sormuştum faydası olur mu napim opuya kadar yapsam diye. O da bu iğnelerin yaptığının onda birini yapmaz ve ayrıca otlar bazrn hiç düşünmediğiniz değerlerle oynuyo yapma sen dedi. Biz herşeyi bu iğne ve ilaçlara yapıyoruz zaten hiçbirşeye gerek yok dedi.
🌸🌸🌸
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim. Hayirlisiyla bende haziranda antalyada tüp bebek yaptiracam insallah.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim. Hayirlisiyla bende haziranda antalyada tüp bebek yaptiracam insallah.
sağol canımcığım
haklısın aslında yıllarca tonla ot kür denedim elde var sıfır zaten inancım hiç kalmamıştı hiçbirine.. son 2 yıldır yapmıyordum geçen bir yazı okumuştum yumurta rezervi azlığı için kk de etkilendim 15 gündür başlamıştım.. tedaviyede başladım sayılır en iyisi bırakmak..
hoşgeldin aramıza
tedavin hayırlı ugurlu olsun inşallah bebeğinin müjdesini alırsın
bencede bırak canım en dogru karar sanırım bırakmak
ben bgn eczaneden arı sütü bal polen karışımı aldım onu yicem günde 1 kaşık okadar
ki senn tedavin başlıcak dimi bi kaç güne ? hayırlısı olsun canım şimdiden herşey gönlünce olsun inşallah
bide bu estrofem ilaç var ya onu ne zmn kullanmaya başlıoruz ve ne kdr kullanıoruz bilgin varmı acaba?
sağoll canımcığımm
canım eczaneden apiteramı aldın bende onu çok kullanıyorum.. en iyisi o aslında ilaç gibi faydalıda ve eczane satıyor sonuçta..
perşembe gününe randevu verdiler doktor yumurta sayısını yeterli görürse tedavim başlayacak..
estrofeme donmuşun yoksa eğer opudan sonra başlıyorsun cnm.. zaten doktorun başla demeden başlama o ilaca canım..
kizlar yarin benim 9.gunum esim evde yarin kan verip test yapmak istiyorum cikarmi sizce 3.gun embriyosu ikitane bir yandanda cok korkuyorum gunler yaklastikca ya pozitif degilse diye kafayi yiycem ama korkunun ecele faydasi yok
evet apitera canımtedavimde ve transfer sonrasıda devam edebilirim dimi sonuçta faydalı bişi yani
perşembe günü güzel haberlerini alırız inşallah canım, hep güzel haberler alalım inşallah
estrofem ile ilgili bi yazıya denk geldim de ondan sordum :18:
hoş her dr veriyomuş transfer sonrası,ama 3 ay kullandıranlar varmış
normali nedir bilgim olsun diye dedim
yok yok kendim başlarmıyım hiç canım benimde sayılı günlerim kaldı
arka arkaya güzel haberleri veririz inşallah çok heycanlıyım ve korkuyorum çok ben :18:
gunaydinnn citir kizlarrr..
kirmizilar gorunduu ama karnimm cokk agriyorr..
startt verildiii:))
apiteranın bi yan etkisi yok onu bana yıllar önce bahcecide doktorum yazmıştı oradan biliyorum. yalnız alerjikse vücudun polensiz olanını sadece propolislisini alman gerekli iki çeşiti var..
estrofemi önceden aylarca kullananları bende duydum ama demekki başka sıkıntıları var..
hiç korkma canım gönlünü ferah tut Allahın izniyle herşey yolunda gider.. yada hayırlısı neyse o olsun diyelim en güzeli bu..
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
Allah ım kucağına almayıda nasip etsin
darısı bizleirn başına
Fsh 22.67 çıktı.amh yapmadım.12 gün boyunca 450 doz menopura 2 yumurta toplandı.biri döllendi.
kızlar birkaç gündür gelemedim.misafir vardı onlar gitti,sonra temizlik falan ancak elim başıma değdi inanın.
nasılsınız herşey yolundamı..değişik bir şeyler varmı acaba?
[MENTION][/MENTION]
Hoş geldin canım
ozsen hamileeeee
Canım değerin harika tebrik ederimKizlarrr size haber veremedim bir turlu okuldayimmm. Sarjimda cok azdi onu bunu aramaktan. Degerim 178cikti. Yarin 12.gunum tekrar yazarimm.allahim bu duyguyu hepinize yasatsinn insallahhh..
Allahım nasil bi gun yaa
Kayın valide tansiyonu firladı az daha felc geciiriyordu agzi yamuldu simdi hastanede..
Babami gece acile kaldirmislar.karın agrisindan.cok sukur evde ama kolonoskopi cekilmesi lazim..
Enistem hastanede bobrek agrisindan hastaneye goturduler bobrek tasini aldirmis.
Rabbim sen saglik sıhhat ver.hastane kapılarına düsürme...AMİÑ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?