Sana dr mu verdı bu ılacı bana ilac Filan vermedı valla hapmurma öksuruk tam gaz devam hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet canim doktorum verdi sende ara soyle bi
Test gününe kadar rapor alsam mı işim zor çünkü.2-3 gün uzanırım ama yatmam öyle.yürüyüşe çıkıcam bol bol puzzle yapıcam film dvd kitap kardeşimi çağırcam.
Tek yumurtam döllenmiş bugün öğrendim.diğeri döllenmemiş.24 nisana inşallah allahın izniyle tek yumurtam transferimde olur.
Canım direk ilacın ismını versene proscapan aradım bulamadım
Amh testi yaptırmış mıydın?
canim benim prospan surup yalnis yazmisim sabah ogeln aksam 1 olcek ictim surubum yeni bitti simdi iyiyim sukur
Pekı trsfer oldumu senın kacıncı gunun
canim benim transfer 15 nisanda oldu bugun 7. gunum transfer gunu basladim ilaca cunku cok kotuydum
Ya hapsurma öksuruk bittim ya cok korkuyorum dr hıc bıseykullanma bişey olmaz dıo
walla ne diyim canim benim sen dokturunu dinle senin tranfer ne zaman oldu oksuruk ne zaman basladi ve kac embriyo bence dr ara sor birdaha kullandigimi soyle hangi sehirdesin ben izmir
canım benim bugün transferimin 4.günü
transferden sonra banada söylemişti yurtdısında olacagını hatta test sonucumu
kendisinin mailine atmamı, kendisinin yerine diğer doktor arkadaslarının benimle ilgilenecegini söyledi.
aytun hanım gercekten cok sempatik bi insan.
ben biraz ciddi bi insanımdir duruş olarakta ruh olarakta ama o hep yanıma neseli haliyle pozitif enerjisiyle gülen yüzüyle yaklaşır
Hayırlı olsun sen en heyecanlı günlere gelmişsin... Umarım bebeğine kavuşursun bu tedavinle. Güzel haberlerini bekliyor olacağım.
o zaman son tedavilerimiz olsun bu kez 2014 yılında gebelik haberlerimiz ve doğum haberlerimiz ard arda gelsin...
2014 ün başında gebe kalırsak sonunda doğururuz
Hanımlar,
Ben dün akşam vajinal jeli yapmayı unutmuşum öylece yattım sabah aklıma geldiiiiii...
Sorun olmaz herhaldee değil miii :26:
Estroferm ilaçlarımı da tam saati saatine içtiğim söylenemez. Hergün alıyorum ama bazen 10 da bazen 11 de bazen 12 de...
Nedense bu ilaçların o kadarda etki edecegine inanmıyorum... Sektör ve ticari bi rant içindeyiz heleki bu tüp bebek durumu tam bi ticarettt işi... Of inanılmaz bi güvensizlik sardı beniiiiiiiiiiiiii
bişey olacığını sanmıyorum....bu arada transfer gunlerımız aynı,ben meraktan ölecem ya hiç test felan yapmayı düşünüyormusun erken ama ğlsun ben düşünüyorum.eşim zaptediyor
İyi günler.Ben listede 72. sıradaki adenktas.Kanamalarım olduğu için sürekli yatıyordum. Çok şükür artık iyiyim.13 haftalık hamileyim.Benim sonucumu listede arkadaşlarla paylaşırsanız sevinirim inş. sağlıkla bebeğimizide kucağımıza alırız.Darısı tüm arkadaşların başına....
Insallah canimmm
canım çok sevindim darısı başımıza.dikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?