2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım direk ilacın ismını versene proscapan aradım bulamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim benim prospan surup yalnis yazmisim sabah ogeln aksam 1 olcek ictim surubum yeni bitti simdi iyiyim sukur

canim benim transfer 15 nisanda oldu bugun 7. gunum transfer gunu basladim ilaca cunku cok kotuydum

Ya hapsurma öksuruk bittim ya cok korkuyorum dr hıc bıseykullanma bişey olmaz dıo

Ya hapsurma öksuruk bittim ya cok korkuyorum dr hıc bıseykullanma bişey olmaz dıo

walla ne diyim canim benim sen dokturunu dinle senin tranfer ne zaman oldu oksuruk ne zaman basladi ve kac embriyo bence dr ara sor birdaha kullandigimi soyle hangi sehirdesin ben izmir

Benım 2.gunum 2 tane transfer yapıldı. Sureklı c vitamını flan bakalım ya olacagı varsa olur zaten

Hayırlı olsun sen en heyecanlı günlere gelmişsin... Umarım bebeğine kavuşursun bu tedavinle. Güzel haberlerini bekliyor olacağım.

o zaman son tedavilerimiz olsun bu kez 2014 yılında gebelik haberlerimiz ve doğum haberlerimiz ard arda gelsin...
2014 ün başında gebe kalırsak sonunda doğururuz

İyi günler.Ben listede 72. sıradaki adenktas.Kanamalarım olduğu için sürekli yatıyordum. Çok şükür artık iyiyim.13 haftalık hamileyim.Benim sonucumu listede arkadaşlarla paylaşırsanız sevinirim inş. sağlıkla bebeğimizide kucağımıza alırız.Darısı tüm arkadaşların başına....

bişey olacığını sanmıyorum....bu arada transfer gunlerımız aynı,ben meraktan ölecem ya hiç test felan yapmayı düşünüyormusun erken ama ğlsun ben düşünüyorum.eşim zaptediyor

bişey olacığını sanmıyorum....bu arada transfer gunlerımız aynı,ben meraktan ölecem ya hiç test felan yapmayı düşünüyormusun erken ama ğlsun ben düşünüyorum.eşim zaptediyor

benimki tek blast oldugu için çıkmayabilir diyorum ama çıkan insanlarda var. Her ihtimali göz önünüe alıp yarın idrar testi yapıcammm çaktırmaaa

canım çok sevindim darısı başımıza.dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…