2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yeni tedavin hayırlı ve sonu bebişli olsun...

sağoll canımmm

öptümmm canımm

bende bu c.tesi doktora görüşmeye gidiyorum Allah kısmet ederse de 1 hafta sonra iğnelere başlarım

ooooo süpermiş..sen bizden önce başlıyacaksın valla.inşallah herşey yolunda giderde,hayırlısıyla başlarsın canım.
ne oldu ya topikte kimse yok melindam gamze mybaby digerleri nerde ya:26::26nlardamı gelmiyorlar

sağoll canımmm

öptümmm canımm

Canım doktorlar saç boyamanın zararlı olmadığını söylüyorlar ama ben onları değil seni dinledim, satın aldığım boyaları geri verdim bu gün

Canım doktorlar saç boyamanın zararlı olmadığını söylüyorlar ama ben onları değil seni dinledim, satın aldığım boyaları geri verdim bu gün

canımm tüp bebekya o yüzden herşeyden nem kapıyoruz:) bebişlerimiz çok hassas
şimdi Allah korusun negatif olsa acabamı diyeceksin boşver için rahat olsun..

Melindamı başka yerde ben görüyorum ama diğerlerini bilmiyorum. egunalde artık gelse artık iyi olacak

canımm aynı dönemlere denk geldik bak yine:)) aramızda bir hafta olacakk

Evet canım valla, hayırlısı olsun hakkımız da ama korkmuyor değilim aynı şey olacak diye ya bir transfer görmek istiyorum yani

Melindamı başka yerde ben görüyorum ama diğerlerini bilmiyorum. egunalde artık gelse artık iyi olacak

şu anda toplamaya çalışıyorum inşallah başarırım yaaa..bir gelsinler bakalım.eger cep telefonlarıyla giriyorlarsa mesaj gider herhalde..
gelince sorarız bizi başkasıyla mı aldatıyorsun diye

canımm tüp bebekya o yüzden herşeyden nem kapıyoruz:) bebişlerimiz çok hassas
şimdi Allah korusun negatif olsa acabamı diyeceksin boşver için rahat olsun..

bende öyle düşünüyorum çok mu lazım sanki saç boyası boşver

Evet canım valla, hayırlısı olsun hakkımız da ama korkmuyor değilim aynı şey olacak diye ya bir transfer görmek istiyorum yani

bu defa ön hazırlıkta yaptın görürsün cnm transferi neden görmeyesinki..
geçen sefer doktorunda ilaç protokolünü hatalı yaptı çok yüklendi..
inşallah herşey yolunda gidecek..

öyle şeyler düşünme canım.aklına kötü şeyler getirme.olacak inşallah ben inanıyorum sana olacak,olacak....

bende öyle düşünüyorum çok mu lazım sanki saç boyası boşver

yıllar önce 2. tedavimde ignelere başladığım dönemde hemşireye havuza girebilirmiyim demiştim oda girme demişti..
3. tedavide hemşire beni tanıdı ben onu hiç hatırlamadım..siz havuza girmek isteyen hasta değilmiydiniz dedi demekki hemşire içten içe bunun derdide havuz diye düşünmüş olacakki beni unutmamış.:)) tabii girme demiştii

hemşirelere tedavi sırasında epilasyonu sormuştum, ağdayı sormuştum, boyayı sormuştum, hamamı sormuştum, havuzu sormuştum.. yani tedavi dışında herşeyi sormuştum unutmamaları normal..

hemşireye bak nasılsa unutmamış..
sende oniki gin yapmayıver bişey olmazzz yaaa

şu anda toplamaya çalışıyorum inşallah başarırım yaaa..bir gelsinler bakalım.eger cep telefonlarıyla giriyorlarsa mesaj gider herhalde..
gelince sorarız bizi başkasıyla mı aldatıyorsun diye

doğru diyorsun, gelsinler hemen soralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…