• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bende kistlere boğuşuyorum. 1 yıldır cok ağladım. Allah kimseyi çocukla sınav etmesin

Canım Allah kolaylık versin ben kist olduğunu daha aralık 2013 de öğrendim.Ama 4 senedir çocuk için uğraşıyoruz 1 kere hamile kaldım o da düşük oldu.Şimdi tüp bebek deniyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Moralini yüksek tut vardır Rabbimin bir bildiği....

anladım cnm çok sağol bende itm aret kamar ile daha önce ön görüşmemi yaptım hala düşünme aşamasındayım ..

cnm bende Aret Kamarın hastasıyım..
için rahat olsun Aret bey ve embriyolog grubu en iyi yerler arasında..
kaç hastaneden ve kaç doktordan geçtim bu güne kadar gittiğim en iyi yer diyebilirim..
yumurta toplamada heryerde uyutuluyorsun zaten korkmana gerek yok ve transferde psikolog da girip elinden tutuyor..

Son düzenleme:
cnm bende Aret Kamarın hastasıyım..
için rahat olsun Aret bey ve embriyolog grubu en iyi yerler arasında..
kaç hastaneden ve kaç doktordan geçtim bu güne kadar gittiğim en iyi yer diyebilirim..
yumurta toplamada uyutuluyorsun ve transferde psikolog da girip elinden tutuyor..
çok fazla artıları var..

Canım bende oranın hastasıydım sadece ilgi var.Aret kamar iyi bir dr olsaydı benim çikolata kistlerim ve tüplerimin sırtıma yapıştığını görüp aşılama önermezdi diye düşünüyorum.Bu arada tüplerimiz sırtıma yapıştığını ve yapışıklık olduğunu söylemedi bile

evet aslında yarın yaptırmam lazım ama yarın tek gidicem korkuyorum strese girdim iyice şimdi eşimle iğne vurulmaya gitcem o yüzden yaptırmak istiyorum ama ya çıkmassa birgün çok farkedermiki

fark etmez canim belki idrarda fark eder kanda fark etmez yaptirirsan mutlu haberi bizede yaz dualarim seninle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende oranın hastasıydım sadece ilgi var.Aret kamar iyi bir dr olsaydı benim çikolata kistlerim ve tüplerimin sırtıma yapıştığını görüp aşılama önermezdi diye düşünüyorum.Bu arada tüplerimiz sırtıma yapıştığını ve yapışıklık olduğunu söylemedi bile

burda sana katılıyorum para tuzağı resmen benim iki tane arkadaşım gitdi konuşmaları falan yaklaşması iyi ama sonuçları iyi değil

canım çok geçmiş olsun.. ben kalabalık topiclerin genelinde doktorlar hakkında kötü polemiğe girmeyi sevmiyorum ancak doktorların kendi sayfası olan topiclerde sıkıntıları paylaşmayı seviyorum..
bende bahcecide 4-5 defa tedavi oldum çok ağır sıkıntılar sorunlar yaşadım ama burada yüzlerce Bahceci hastasi var hergün methediyorlar kötüleyemem..
Allahım herkeze şifası olan doktoru versin..

amin inşallah ben 4 günden beri neredeyse hergun idrar yapmaya başladım zaten ama hepsi negatif bu pozitif çıkar inşallah

insallah canim benim ilk demeden olan kizim ben de gergun senin gibi idrar testi yaptim yok kanda pozitif cikti o gun tekrar idrar test yaptim evde vardi fazla almistim;) ginede cikmadi kimi hamilelik idrarda 1 at sonradan belli oluyormus inanki benim suan 6 gunum transfer haric kendimi bende tutamiyorum test yapmak icin ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar inanamiyorum.su an heyecandan olcem galibaaaaaa..

Maşallah:nazar:canım tebrik ederim Allah ım kucagına almayıda nasip etsin inşallah:16:
:46::46::46::46::46::46::46::46:
Rabbim bebişinden hep güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
sağlıklı bir 9 ay geçirirsin inşallah
Bugün yarın 9 ay ve ömür boyu bebeğin seninle olsun canım:16:

Back