arkadaşlar benim 10.günüm tüp bebek transferimin kan testi yaptırsam çıkarmı aslında yarın ama birazdan iğne vurdurmaya gitcem gitmişken yaptırsam olurmu çıkarmı
çıkar yaptır imkanın varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim 10.günüm tüp bebek transferimin kan testi yaptırsam çıkarmı aslında yarın ama birazdan iğne vurdurmaya gitcem gitmişken yaptırsam olurmu çıkarmı
Bende kistlere boğuşuyorum. 1 yıldır cok ağladım. Allah kimseyi çocukla sınav etmesin
çıkar yaptır imkanın varsa
anladım cnm çok sağol bende itm aret kamar ile daha önce ön görüşmemi yaptım hala düşünme aşamasındayım ..
transfer dahilmu 10. gun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm bende Aret Kamarın hastasıyım..
için rahat olsun Aret bey ve embriyolog grubu en iyi yerler arasında..
kaç hastaneden ve kaç doktordan geçtim bu güne kadar gittiğim en iyi yer diyebilirim..
yumurta toplamada uyutuluyorsun ve transferde psikolog da girip elinden tutuyor..
çok fazla artıları var..
evet aslında yarın yaptırmam lazım ama yarın tek gidicem korkuyorum strese girdim iyice şimdi eşimle iğne vurulmaya gitcem o yüzden yaptırmak istiyorum ama ya çıkmassa birgün çok farkedermiki
Canım bende oranın hastasıydım sadece ilgi var.Aret kamar iyi bir dr olsaydı benim çikolata kistlerim ve tüplerimin sırtıma yapıştığını görüp aşılama önermezdi diye düşünüyorum.Bu arada tüplerimiz sırtıma yapıştığını ve yapışıklık olduğunu söylemedi bile
çok saol pozitiftir inşallah yarın gidersem tek gidicem çünkü sonuçtan korkuyorum desem yeridir ama şimdi eşim olcak yanımda iğnede allahım inşallah pozitifdir ya![]()
çok saol pozitiftir inşallah yarın gidersem tek gidicem çünkü sonuçtan korkuyorum desem yeridir ama şimdi eşim olcak yanımda iğnede allahım inşallah pozitifdir ya![]()
fark etmez canim belki idrarda fark eder kanda fark etmez yaptirirsan mutlu haberi bizede yaz dualarim seninle
Canım bende oranın hastasıydım sadece ilgi var.Aret kamar iyi bir dr olsaydı benim çikolata kistlerim ve tüplerimin sırtıma yapıştığını görüp aşılama önermezdi diye düşünüyorum.Bu arada tüplerimiz sırtıma yapıştığını ve yapışıklık olduğunu söylemedi bile
bugün yaptırırsan sonuc %80 doğru olacak
ama o kalan % 20 lik ihtimali de düşün.
inşallah ya idrar yaptım hemde kaç kez negatifti morelim bozuldu iyice stres yaptım inşallah kanda pozitif çıkar tamam yazarım gelincede çok teşekkürler
inşallah öyledir bebişin seninledir
stres yapma kendine kan tahlini 7 gunde yaptiranlar bile var canim insallah pozitif cikar
amin inşallah ben 4 günden beri neredeyse hergun idrar yapmaya başladım zaten ama hepsi negatif bu pozitif çıkar inşallah
Ağlattın beniemin ol mutluluk gozyaslariydi. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin .
Kizlar inanamiyorum.su an heyecandan olcem galibaaaaaa..