• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım kendimden örnek verirsem rüyada hamile bayan görünce kimi hamile görsem o kişi bir sıkıntı yaşıyor..
görümcelerinin ikisininde bi sıkıntısı sorunu var canım..
sense onlara göre daha ferah daha huzurlusun ama bunun farkında değilsin..

yorumun için saol canım :) uyanıncada üzülmüştüm hamile olmadığım için

İnş bebişini alırsın kucağına canım biran önce.. Bizim de işte mayıs sonu gibi transferim olacak.. Umarım olumlu olur sonucumuz. Olmazsa da biz evlat edinmeye karar verdik.. Yani bebeğimiz bi şekilde gelecek bize inş.. Evlat edinenler topiğini okuyorum günlerdir, çok heyecanlıyım... :):):)

Saol canım İNŞ.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Rabbim gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar,

Bol haberli bebişli günler, haftalar, aylar bizim olsun inşallah :49:

Beni sorarsanız histeroskopi için gün aldım sonunda ayın sonu yapılacak Allah ın izniyle.

Yine ay sonu genetik pıhtılaşma sonuçlarımı alacağım.

Ekime kadar dinlenme sürecindeyim belki histeroskopiden sonra kendiliğinden gelir bebişim :16:

Umudum rahimde ufak bir problem olup çözülmesi ve bebişlerimin tutunmamasının sebebinin olması gerçi sebep bahane Rabbim vereceği

zamanı bilir hepimizin hakkında hayırlısı :nazar:
Hakkın da en hayırlısı olsun canım, Sen Allaha güvenmişsin gerisi kolay

Canım moralini yüksek tut benimde çikolata kistlerim var sağdaki 6cm solda 4 cm ogrendigimden beri doktor doktor geziyorum doktorların çoğu ameliyat dedi ameliyat olursan yumurtalık ve rahim alınır diyen bile oldu o ruh halini düşün artık bizde apar topar tüp bebeğe başvurduk doktorum ameliyat olman gerekli ama hiç çocuğun yok rezervler zarar görür diye önermedi 2 ay yalancı menepoz hiç adet görmeden tüp denedik 2 tane kaliteli embiryo konulmasına rağmen olmadı maalesef ben kist yüzünden tutmadığını düşünmüştüm yeni tedavi için görüşmeye gittiğimde doktordan ameliyat olmalısın demesini bekliyordum yeni tedavi olumsuz olursa bile ameliyat değil genetik test yapmamız gerekir diye konuştu kalan dondurulmuş embiryolari 25 martta transfer oldu 6 nisanda kan değeri çok yüksek gelmişti bugünde ikiz olduğunu ve kalp atışlarını öğrendim bende yaptırdım histereskopi rahim normal çıkmıştı sakin cesaretini yitirme denemekten vazgeçme darısı sana ve topikteki tüm arkadaşlara

Canım yazdıklarını okuyunca içim cızz etti Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin İNŞ darısı başımıza.bende ilki kistten dolayı tutmadı diye düşündüm,kistler temizlendi ama hala Endometrioziz hastasyım.Bizde ilkinde bir embriyo konuldu.İkincisinde 2 tane konulacak umarım bende senin gibi ikiz anne adayı olabilirim.Bana umut olduğun için çok saol canım. :)

Hakkın da en hayırlısı olsun canım, Sen Allaha güvenmişsin gerisi kolay

öyle canım insan negatif aldıkça doktorlardan ümidini kesip doğru yola Allah a yöneliyor. Çünkü doktorlar da ellerinden geleni yapıyor

herşey Rabbimin takdiri o ol derse olacak bunun bilincindeyim artık

merhabalarr kızlarrr bende mayıs sonu hazıran başı gibi düşünüyorum tüp bebek yaptırmayı ilk denemem olucak açıkçası hem tedırgınım hem korkuyorum rabbımm hakkımızdaa hayırlı olanı nasip eder inşallah..

merhabalarr kızlarrr bende mayıs sonu hazıran başı gibi düşünüyorum tüp bebek yaptırmayı ilk denemem olucak açıkçası hem tedırgınım hem korkuyorum rabbımm hakkımızdaa hayırlı olanı nasip eder inşallah..

süreç hızlı işliyor tedavide herhangi bi problemin yoksa
iğneler kontrol muayeneleri toplama transfer hepsi ortalama 15 gün

süreç hızlı işliyor tedavide herhangi bi problemin yoksa
iğneler kontrol muayeneleri toplama transfer hepsi ortalama 15 gün

merhaba cnm cvb verdıgın ıcın sağol..daha önce bı negatıf aşılamam ve hem hap hem iğneyle birsürü yumurta takıbım var..benım sorunum sol tüpümün kapalı olmsı başka bı sorun yok çok şükür..yumurta toplama işlemi korkutuyor beni..sen kc kez tüp bebek yaptırdın ve hamılemısın cnm

merhaba cnm cvb verdıgın ıcın sağol..daha önce bı negatıf aşılamam ve hem hap hem iğneyle birsürü yumurta takıbım var..benım sorunum sol tüpümün kapalı olmsı başka bı sorun yok çok şükür..yumurta toplama işlemi korkutuyor beni..sen kc kez tüp bebek yaptırdın ve hamılemısın cnm

bu ilk denemem direk tüp bebekle başladık tedaviye
problem eşimde morfolojı sorunu
yumurta toplama da uyutuyolar 10-15 dk sürüyor işlem uyandığında adet sancısı gibi sancın oluyor
transferim 19 nisanda oldu 1 mayısta test günüm
inş heyacanla mutlu sonucu almak için gün sayıyorum

bu ilk denemem direk tüp bebekle başladık tedaviye
problem eşimde morfolojı sorunu
yumurta toplama da uyutuyolar 10-15 dk sürüyor işlem uyandığında adet sancısı gibi sancın oluyor
transferim 19 nisanda oldu 1 mayısta test günüm
inş heyacanla mutlu sonucu almak için gün sayıyorum

öylemi cnm ne güzel zor kısımları atlatmışsın şimdi sıra beklemede..inşallahhh bebeın senınledır cnm benım..nerede yaptrdın tedavini cnm..güzel haberlerini takip edicemm :16:

öylemi cnm ne güzel zor kısımları atlatmışsın şimdi sıra beklemede..inşallahhh bebeın senınledır cnm benım..nerede yaptrdın tedavini cnm..güzel haberlerini takip edicemm :16:

fulya bahçeçi tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum aytun aktan
daha önce eşimin iki arkadaşıda orada tedaavi gördü ikiside suan hamile
onlar bize referans oldu
netten de araştırmalarım sonucu türkiyede bu konuda en iyi yerlerden bi tanesi oldugunu gördüm
özellikle embriyoloji laboratuvarı çok gelişmiş ve dedğim gibi en başarılı yerlerin başında geliyor

ilk ve son olur inşallah, hayırlı olur inşallah

fulya bahçeçi tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum aytun aktan
daha önce eşimin iki arkadaşıda orada tedaavi gördü ikiside suan hamile
onlar bize referans oldu
netten de araştırmalarım sonucu türkiyede bu konuda en iyi yerlerden bi tanesi oldugunu gördüm
özellikle embriyoloji laboratuvarı çok gelişmiş ve dedğim gibi en başarılı yerlerin başında geliyor

anladım cnm çok sağol bende itm aret kamar ile daha önce ön görüşmemi yaptım hala düşünme aşamasındayım ..

Kizlar hepinizden allah razı olsun sevincimi paylaştığınız icin.

Insallah degerim katlanir.bi aksilik cikmaz.doktor ilaclara devam dedi.30 nisanda cagırdı Ultrasonda bakalım dedi.
Rabbim sen benim gibi butun arkadaşlarımın yüzünü güldür insallah.AMİN.
Ağlattın beni ;) emin ol mutluluk gozyaslariydi. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin .

allah razı olsun arkadaşım :16: sen ne durumdasın kendınden bahsedermisin birazz :16:

benim 5 aşılama ve beş tüp bebek negatifim var şuanda ankalife merkezine gidiyorum araştırmaya aldılar sonuçlar bir kaç güne çıkar duruma göre tüp bekek yada sorun neyse onun tedavisini göreceiz kanda pıhtılaşmam var

anladım cnm çok sağol bende itm aret kamar ile daha önce ön görüşmemi yaptım hala düşünme aşamasındayım ..

tabikide iyi bi yer olması çok önemli
ama şuda çok önemli sadece cok iyi bir yer oluşu yetmiyor
içine sinecek tedavi gördüğün yer
seni tatmin etmeside çok önemli
mesela bu denemem Allah korusun negatiflikle sonuçlanırsa ben yine giderim oraya anlıyomusun
çünkü memnun kaldım muameleden ilgiden...
yani tercihini yaparken bu iki hususu birlikte değerlendir
hem iyi bir yer olsun
hemde içine sinen bi yer olsun

Canım yazdıklarını okuyunca içim cızz etti Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin İNŞ darısı başımıza.bende ilki kistten dolayı tutmadı diye düşündüm,kistler temizlendi ama hala Endometrioziz hastasyım.Bizde ilkinde bir embriyo konuldu.İkincisinde 2 tane konulacak umarım bende senin gibi ikiz anne adayı olabilirim.Bana umut olduğun için çok saol canım. :)

Bende kistlere boğuşuyorum. 1 yıldır cok ağladım. Allah kimseyi çocukla sınav etmesin

arkadaşlar benim 10.günüm tüp bebek transferimin kan testi yaptırsam çıkarmı aslında yarın ama birazdan iğne vurdurmaya gitcem gitmişken yaptırsam olurmu çıkarmı

Canım sakın o dr a gitme ben gittiğimde çikolata kistim vardı ve tüplerim sırtıma yapışmıştı bunları aret kamardan sonra gittiğim prof.dan öğrendim o halde bana aşılama yaptı ve haliyle tutmadı.Sadece adı var haberin olsun.

Back