• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hemde nasıl:34::34::34:
ayy bilmiyorum ya nasıl birşey olduğunu aklıma neler geldi tahmin bile edemezsin:9::9::9:neyse ki rahatladım.
sen hangi aşamadasın tatlım?
aklında kurma şeytan aklımızı karışştırıyor hep:9:ben beklemedeyim cnm eşimde daha kaliteli sperm çıkışını bekliyorum:26:
Insallah bi saat sonra sonuc alcam ama kani verdikten sonra tutamiyorum kendimi ağlamaya basladim birden hem pozitiftir diye dua ediyorum bi yandan agliyorum durduramiyorum
hadi hayır olsun ağlanma inşlh olumlu sonuç alır sevinçten ağlarsın ebnde sabırsızlıkla bekliyorum:18:

aklında kurma şeytan aklımızı karışştırıyor hep:9:ben beklemedeyim cnm eşimde daha kaliteli sperm çıkışını bekliyorum:26:

hadi hayır olsun ağlanma inşlh olumlu sonuç alır sevinçten ağlarsın ebnde sabırsızlıkla bekliyorum:18:

inşallah çok yakında bir sürü kaliteli spermleriniz olur:16::16: tatlımm

Kizlar bu gün 7. Günüm ve ben dayanamayip idrar testi yaptim cok silik bir cizgi cikti. Tabi daha önce biyokimyasal gebwlik yasamis biri olarak heyacanlanamadim ama. Genede bir umut iste. Sizce yarin kan tahlilini yapsam mi.

Son düzenleme:
Kizlar bu gün 7. Günüm ve ben dayanamayip idrar testi yaptim cok silik bir cizgi cikti. Tabi daha önce biyokimyasal gebwlik yasamis biri olarak heyacanlanamadim ama. Genede bir umut iste. Sizce yarin kan tahlilini yapsam mi.
aaa ne güzel silikte olsa çizgi çıkmış yok bu sefer inşlhh normal gebeliktirrrrrrrr
bence bi kaç gün daha bekel öyle yaptır çünki şimdi bebeiş tutunumuşsa bile değerin az çıkar canın sıkılır hiç değilse 9 güne kadar bekle cnm :52:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, bende bu ay tup bebeğe başlama ümidi ile doktora gittim ama önüme histereskopi sorunu cikti. Bugun reglimin 2. Gunu ve rahim kalınlığım olması gerekenden cok kalınmış ve bu halde tedaviye başlarsam olumsuz sonuc alma ihtimalim cok yuksekmis. Rahim içindeki dokularin incelenmesi icin bu ay histereskopi olacağım. Siz böyle bir süreç yasadınız mı? Ayrıca ben daha yeni histereskopi olmuştum ve tekrardan histereskopi olmam gerekiyor? Rahim neden surekli fazladan kalinlasir ki? Bunun ilacı falan yok mu?

ewt cnm yoksa doktordn yana bi sıkıntım yok çok iyi ve bılgılı bı doktor aret bey ama ılgı az..ben zaten zorlu süreçteyim doktorumun benı rahatlatması ılgılenmesı gerekır dıye düşünüyorum..yoğunluktan dolayı hastalarıyla yeterince ılgılenemıyor..neysee ben bıde medpoldekı doktora gıdıcem bakıyım onun yaklaşımları nasıl..
senın sorunun neydı cnm nezamann bellı olucak sonuç..

hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz bizleride haberdar edersin cnm..
benim sorunum esimin sperm sayisi 2 milyon ve bendede yumurta rezerv azligi ile kalite sorunu var.. bu adetimle 7. tedavimi olacagim insallah.. tabi cokda umutlu degilim cnm..

Kızlar opu oldu bugün saat 10 da.iki yumurta toplandı.ikiside doluymuş doktor iyi dedi.24 nisan transfer.yarın arıyacaklarmış bebelerimi söylemeye.doktoru ikna edip 2 sinide koydursam ne mutlu.bakarız dedi ama bilmiyorum.

Kızlar opu oldu bugün saat 10 da.iki yumurta toplandı.ikiside doluymuş doktor iyi dedi.24 nisan transfer.yarın arıyacaklarmış bebelerimi söylemeye.doktoru ikna edip 2 sinide koydursam ne mutlu.bakarız dedi ama bilmiyorum.
ne güzel ikiside dolu ve ikiside döllenir sende ikisinide göbişine alıp beklersin güzel haberi almayı :49::16:

canım transfer dahilmi 7 gunun bide dr ne zaman cagırmıstı senı tahlile kacıncı gunun embriyosu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz bizleride haberdar edersin cnm..
benim sorunum esimin sperm sayisi 2 milyon ve bendede yumurta rezerv azligi ile kalite sorunu var.. bu adetimle 7. tedavimi olacagim insallah.. tabi cokda umutlu degilim cnm..

tmm cnm ederim..
anladım cnm sende zorlu süreçler geçirmişsin baya inşllah bebeın sürpriz yapar snada adetin gelmez :16:

İns canim o yumoslarin ikiside sana bebek olarak geei döner. Dr ikna et 2 sinide koysun..

Transfer dahil 8. Gün cuma günücagirdi test icin 5. Gün emriyosu 2 tane canim

anladım canım çünkü genel idrar testlerinde 7 gün çıkanlar 5. gun embriyosuda ondan sordumm inşallah ikiside seninle cuma günüü kan sonuclarında pozitif dir eminim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back